Annem niye sıkboğaz ediyor :/

Aynen aynen!!
Yakışıklı mı? Boyu nasıl? Yürüyüşü nasıl? Allahım yarabbim ne sorular, ne sorular
Rabbim gönlünüze göre versin, annenize hayırlı haberler götürün

Ne güzel annenizi çok seviyorsunuz benim gibi üni okurken ben de çok özlerdim ve kavuşmamızın hayalini kurardım
Şimdi de benim iyiliğimi istiyor farkındayım ama aşırı meraklı
Benim annemde cok telaslidir. Kendine dert edecek birsey herzaman bulur.
Annemde merak ederdi bazi seylrri bazen kendi degil ablalarima acardi icindeki korkuyu telasi. Onlar derdi bana :))
Canim benim o ya. Birtanem.
Zaten evlenmeden once. Cevremde, ailemde, sanal ortamdaki cevremde herkez ana kuzusu derdi bana. Bende anamin kuzusu olmayacagimda kimin kuzusu olacagim derdim. Ama simdi kocalarin ana kuzusu halinden bize fitsat gelmiyor.

Yaa siz çok şekersiniz yaaa ne güzel tavsiyeler veriyorsunuz öyle
Tamam bir çay - kahve alıp konusam bunu... alırım ben gönlünü onun

Anneler hep aynı be canım :) benim ki neler neler yapıyor bir bilsen daha buluşmadan soruyor ben ne yapayım :))

Doğrudur bir annem var zaten bu hayatta ben de anamın kuzusuyum
Çok aşırı telaşlı ve heyecanlı...
Ne oldu ne bitti naklen yayın istiyor
Kıyamam ki ben ona...

Yaa siz çok şekersiniz yaaa ne güzel tavsiyeler veriyorsunuz öyle
Tamam bir çay - kahve alıp konusam bunu... alırım ben gönlünü onun
Sende öylesin canıııımm
İnşAllah çok hayırlı bi karar alırsın vede çok mutlu olursun anneciğinide meraktan kurtarırsın

Kizim daha 2 yasinda ama kendimi annenin yerine koydum. Sorarim arkadasim. Illa is olsuj diye degil merak ederim sorarim. Merak etme evden atmak derdinde de degil anne bu sorar. Kiz arkadaslarinizla saniyelik haberlesince bisey yok anne sorunca bunaldim :))

Haha ayni benim annem, bir ara kardesimi cildirtmisti, artik ona soramiyordu beni arayip soruyordu x ne yapmis sevgilisiyle konusmuslar mi evlenecekler mi, cocugun ailesi nasilmis vs vs
Simdi evlendi kardesim de, aradiginda azcik sesi durgun gelse yine beni ariyor kardesinin kocasiyla bir sorunu mu var mutsuz mu sesi kotu geliyor... kesin beni de kardeşime soruyordur

Haklısınız bekarım ama anneliği tahmin edebiliyorum. İnanın hiç bir arkadaşıma daha şöyle böyle oldu diye anlatmadım. Önce kendim emin olayım, iç sesim ne diyor bir dinlemek istiyorum. Sanırım biraz yapım içe dönük
Netleşsin öyle söylicem arkadaşlarıma insallah...
Bu arada rabbim kızınıza ve size hayırlı uzun ömürler versini

Kıyamammm aynı benim annem
Benim kız kardesim de evli, o da hep arayıp ses tonlarini dinler

Insanin dunya uzerinde en en en cok sevdigi varlik evladi. Inan bebekken acaba pirt yapti rahatladi mi rahatlamistir insallah diye dusundugun dertlendigin birinin evlilik cagina gelme ihtimali bile kafanda milyonlarca soru isareti olusturur. Annen merakinin yuzde birini bile yansitmiyordur. Sen haklisin o ayri :) Ama gunde bi kere o sormadan sen konu ac daha az bogar gibime geliyor. Hayırlı ise Allah tamamini erdirsin insallah. Guzel dileklerine tesekkur ederim

Haklısınız bir tanecik annemiz var zaten Aminnnn güzel yorumlarınız için ben teşekkür ederim

Başka bırı olsa yıne sorucaktı ne farkedecek, sen evlenınceye dek bu sekılde devam edecegınden emin olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…