Annem ölürse boşanırız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam özet geçiyorum. Şimdi konu sahibinin eşinin annesi kanser ve tedavı görüyor. Konu sahıbının bı akrabasının annesı ölmüş falan akşam öyle dertleşirken bi anda eşi benım annemde ölürse %90 boşanırız demış. Adam sonradan benım psıkolojım bozuk olur sen bana dayanamazsın çekemezsın ondan dedim demış ama sonradan da sende bana o an tepkı vermediğin içinde bozuldum demış.

Annesi hasta mı? Ölmesi ne alaka? Evliliğinizde annesinin rolu ne?

Veya eşin neyi nerde konuşacağını bilmeyen biri olduğu için bende benzer birşey söyleyim, baba gibi karım da yalan olur mu dedi?
Annesine aşık sadece ama karım da yalan olur şeklinde değil de ona bir şey olursa ben kafayı bozarım diyor

Ya uzatmayın ,varsa aklında bişiyler konuşalım diyin,heralde depresyonda eşiniz öyle anlıyorum ben...zor durumda kafası karışık ,iletişim kurun ,kafanızdan kurmayın,bizler burdan size açıklaması var olan birşey için fikir verebiliriz,eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz... ona dikkat etmeniz gerek demekki ..Rabbim göstermesin ama annem hasta olsaydı uzunca bir süre mantıklı düşünemeyebilirim gibi..

Teşekkürler özet için şu an koronayım bu arada onu da ekleyim çocuğum da hasta bu yüzden uzatamıyorun teşekkürler herkese başımın çaresine bakacağım yarın

Bence bunu konunun başına yazın düzenleyip çünkü gelen yorumlar bu yoruma göre gelmeyecek.. siz re sürekli anlatp duracaksınız

Evet pozitif yorum belki duygusalız bu gün. Yarın ola hayrola

Durup dururken ben hüzünle insanın annesi ölünce babası bile yalan oluyor dedim bir akrabımzdan yola çıkarak o da bu cümleyi kurdu
Anne olunce evlatlarda dagiliyor ona kaldiysa
Sen dedin yani sonrasinda annelerden biri olurse anlasmali bosanalim diye
Belki de esin ilk basta tepki bekledi senden olur mu oyle sey diye
Bence nerden baksan saçmalık. İyi günde kötü günde diyorsun evlenirken. Anam öldü psikolojim bozuldu, sen bana katlanamazsın diye savunmuş kendini bir de.
Konu sahibi demis onu bir ustte alintida var
Annesine aşık sadece ama karım da yalan olur şeklinde değil de ona bir şey olursa ben kafayı bozarım diyor
E sonucu biliyormussun

Haa adam diyoki annem ölünce ben toparlayamam sen de beni o halimle çekemezsin ayrılmak istersin. Yani adamın şu an boşanmaya niyeti yok eşinin ona katlanamayacağını düşünüyo
Evet bunu kastetmiş ama ben duyunca şok oldum o anda çocuk ağladı cevap veremedim çocuğu tekrar uyuturken kafamda kurdum da kurdum

Durup dururken ben hüzünle insanın annesi ölünce babası bile yalan oluyor dedim bir akrabımzdan yola çıkarak o da bu cümleyi kurdu
Ben konunuzdan bir şey anlamadım. Eşinizle aranızda sorun mu var?

Ayrıca bu BABA ile ilgili cümlenize hiç katılmıyorum. Benim babam hiç bir koşulda yalan olamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…