Annem ölürse boşanırız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak esin sana sinyali vermis,muhtemelen surekli annesinin olecegi gun ne kadar yikilacagini dusunuyor.sen ona de ki simdiden psikolojik yardim almaya baslasin.adam sana alarm vermis bence .babaannem olunce babam da bize cok eziyet etmisti sanki biz oldurmusuz gibi.acil psikolojik destek alsin

Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler konu ailemiz için kapandı Mune konuyu kapatabilir misin burada da herkese sevgiler

Ben olayın altından üstünden her yerinden baktım. Olumlu birşey göremedim. Allah herkesin sevdiklerine uzun ömürler versin ama ölenle ölünmüyor. Hele ki kendi aileni kurduysan bir de çocuk yaptıysan böyle bir lüksün hiç yok. Ölümü normalleştirmek gerektiğini düşünüyorum, hayatın bir parçası. Çocuklar annesini babasını kaybediyor da bu durumla mücadele ediyor. Böyle zayıf insanlardan hiç hazzetmem. Bunu eşinizin düşünmesi gerek ancak yine de siz ön ayak olun madem . Gitsin psikolojik yardım alsın. Yetişkin olmak ne demek öğrensin.

Yalnız kk çok pis gaza getiriyo bekara karı boşamak kolay gibi "boşa gitsin"
Benim de babam çok hasta, ben de gidip kocama böyle apır sapır laflar edem bari.

Annesi hastaysa bunun karısı ile alakası ne? Bana bunu diyen adama '' Sen hayırdır, bula bula annenin hassas durumunu mu buldun bahane, bu hale ne ara geldin? '' diye sorarım. Depresyondaysa doktora gitsin, insanların suçu ne?

Bu ne bicim dertlesme.Diyelim öldü neden boşanıyorsunuz?Birinin varligiyla mi hayat buluyor evliliginiz sacma sapan bir düşünce cümle...
Siz iyi gunde kötü günde dedim ben merak etme senin gonlun olmazsa boşanmaya ben elinden tutarım de

Niye bozuluyormuş konu sahibi tepki vermeyince?
Bu lafın tek cevabı olur annenin ölmesini beklemene gerek yok şuan bile boşanırız istersen olur.
Kadın dönüp ayaklarına kapanıp ne olur beni boşama ne istersen yaparım demesi mi gerekiyordu?

Bılemıyorum dedıklerını toparladım gerısını bılmıyorum

Peki psikolojisinin o derece bozulacağını nereden biliyor, belki o kadar da etkilenmeyecek. Şimdiden yolunu yapmak nedir yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…