- 29 Ekim 2020
- 1.288
- 2.487
- 63
- Konu Sahibi mutlubirkedi
-
Tamam son evre mi? Hangi evre? Terminal mi? Eşinizi terapiye yollayın. Psikolojisi iyi değil.Evet kanser tedavisi görüyor haklısınız
Belki kadın 20 sene daha yaşayacak o zaman ne olacakSaniirm eşiniz bosanmak istiyor ama annesi üzülmesin diye şuan erteliyorÜzüldüm açıkçası. Yuva yikilinca çok üzülüyorum
Aynen söylediği söz çok saçma bence basit bir kelime değil. Aralarinda ne geçti bilemem ama üzerinden gecilcek bir kelime değil. Ağır bir ithamBelki kadın 20 sene daha yaşayacak o zaman ne olacak
annem ölürse sende yalan olursun demek istemis sizi babasi olarak mi görüyordur nedir.Durup dururken ben hüzünle insanın annesi ölünce babası bile yalan oluyor dedim bir akrabımzdan yola çıkarak o da bu cümleyi kurdu
Durup dururken ben hüzünle insanın annesi ölünce babası bile yalan oluyor dedim bir akrabımzdan yola çıkarak o da bu cümleyi kurdu
Ne malûm kadının önce ölmeyeceğiTe Allahım yaa, sanki ölüm Sırayla. Ne malum kendisinin anasından önce ölmeyeceği? Tövbest...
Evet kanser tedavisi görüyor haklısınız
Bence nerden baksan saçmalık. İyi günde kötü günde diyorsun evlenirken. Anam öldü psikolojim bozuldu, sen bana katlanamazsın diye savunmuş kendini bir de.Ne malûm kadının önce ölmeyeceği
Hayır sevgiliydik ama annesine aşıktı o zamanda şimdi de belki de içten içe onu mutlu etmek için evlendi bilmiyorum artık konuyu kapadık ve küs uyuyoruzAnnesi istedi diye mi evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?