- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Kahvedelisiiii
Suan issiz mi yoksa hep mi issiZmis mesela? Yani evet rizki veren mevla ama tevekkul denen birsey var yani.. sen birsey yapmadan gokten zembille inmesini beklersen olur mu sence?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman gelecek böyle ezik bir herifin neyine aşık oldum diye kendinize kızıp utanacaksınız. Adam çalışmamak için yüksek lisans ayağına yatıyor. Anlamadığım çalışmayan adam hayatını nasıl idame ettiriyor?Çok aşığım malesef
Babası ailesi sayesinde. O kadar uğraştım ki çalış diye,markete gir diye beceremem diyor. Yüksek lisans calisalim diyorum unutuyorum sıkılıyorum dersten diyorZaman gelecek böyle ezik bir herifin neyine aşık oldum diye kendinize kızıp utanacaksınız. Adam çalışmamak için yüksek lisans ayağına yatıyor. Anlamadığım çalışmayan adam hayatını nasıl idame ettiriyor?
Hep issizmis. En son 2010 gibi çalışmış. Ben de itekliyorum markete bari gir diye beceremem diyorSuan issiz mi yoksa hep mi issiZmis mesela? Yani evet rizki veren mevla ama tevekkul denen birsey var yani.. sen birsey yapmadan gokten zembille inmesini beklersen olur mu sence?
Allah aşkına git evlen kendinden 15 yaş büyük allahın bir baltaya sap olamamış sosyopatıyla da rahatla. Herif seninle evlenmeye de üşenir gerçiHep issizmis. En son 2010 gibi çalışmış. Ben de itekliyorum markete bari gir diye beceremem diyor
İnanın tüm kalbimle söylüyorum ki bu adamla devam ederseniz pişman olacaksınız. Aynı vaka bende de vardı. Bekledim, çalışmıyor bekliyor, yüksek lisans diye tutturdu iyi yap dedim, akademi de düşünebilirsin dedim;ama o sıkıldı bıraktı. Yurtdışına gönderdi ailesi gezdi, tozdu, yedi içti ve geldi. Orada da başarılı olamadı. Yaşı geldi 34 35 oldu hayatında çalışmamış. Babası torpille işe soktu, işten attılar; çalışmaya gönlü yok çünkü, işte telefon elinden düşmediği için.Babası ailesi sayesinde. O kadar uğraştım ki çalış diye,markete gir diye beceremem diyor. Yüksek lisans calisalim diyorum unutuyorum sıkılıyorum dersten diyor
NeyHep issizmis. En son 2010 gibi çalışmış. Ben de itekliyorum markete bari gir diye beceremem diyor
Allah size akıl, annenize sabır versin.Hep issizmis. En son 2010 gibi çalışmış. Ben de itekliyorum markete bari gir diye beceremem diyor
Bulabiliyorsa bulsun öyle evlenin. Kapasitesi veya imkânı olmak ayrı şey onu değerlendirmek ayrı şey. Sizin beyefendi beceremem çalışamam diye kolaya kaçıyor, tembellik ediyor da denebilir. Çalışan nasıl çalışıyor herkes süper yetenekli mi?Ama iş bulabilir. Sadece ben beceremem çalışamam diyor. Yeteneğim yok diyor
Ev işi yapar miss gibi. Siz de çalışır eve ekmek getirirsiniz. Bence bu iş olurAma iş bulabilir. Sadece ben beceremem çalışamam diyor. Yeteneğim yok diyor
Ulan ceyceyEv işi yapar miss gibi. Siz de çalışır eve ekmek getirirsiniz. Bence bu iş olur![]()
Rızkı veren Allah evet ama çalışırsan neden koca adam çalışmıyormus. Annen haklı kusurua bakma o adamdan sapta olmaz samandaKızlar selam.Burada bahsetmiştim dua ettiğimden. Annem 1,5 yıldır görüştüğüm beyefendiyi istemiyor. Önceden bu kadar istemiyor değildi. Beyefendiyle çok sık tartışmalar başlayınca bir de kendisi çalışmayınca olmaz diyor annem. Arada biraz yaş farkı var. Ben yl ye başlayacağım. O 33 yaşında bu sene de olmadı yüksek lisansı. Annem sen ondan daha aktifsin, çalışıyorsun , çabalıyorum kız halinle o erkek; hicbir iş yapmıyor sorumluluk alamıyor olmaz ondan , dengin değil diyor. Ilerde evlenirsen kapıma ağlayarak geleceksin bu cocuk hayirsiz diyor. Ben de bir umut dua ediyorum. Rızkı veren Allah, Koca dünyayı yaratan da Allah.. Beyefendi bir de beni bir instagram grubuna ekletmis kendi kültür derneklerinin grubu. Ama sorsanız o ekletmemis. Yeni ekledigim bir kadın cok ısrarla aldi gruba. Gezi var gel diye.Annem bu çocuk eklenti seni diyor. Sizce tesadüf mü ? Ne yapayım ben ?
Analar cok iyi biliyor ve hissediyor emin ol..ananı dinle.Kızlar selam.Burada bahsetmiştim dua ettiğimden. Annem 1,5 yıldır görüştüğüm beyefendiyi istemiyor. Önceden bu kadar istemiyor değildi. Beyefendiyle çok sık tartışmalar başlayınca bir de kendisi çalışmayınca olmaz diyor annem. Arada biraz yaş farkı var. Ben yl ye başlayacağım. O 33 yaşında bu sene de olmadı yüksek lisansı. Annem sen ondan daha aktifsin, çalışıyorsun , çabalıyorum kız halinle o erkek; hicbir iş yapmıyor sorumluluk alamıyor olmaz ondan , dengin değil diyor. Ilerde evlenirsen kapıma ağlayarak geleceksin bu cocuk hayirsiz diyor. Ben de bir umut dua ediyorum. Rızkı veren Allah, Koca dünyayı yaratan da Allah.. Beyefendi bir de beni bir instagram grubuna ekletmis kendi kültür derneklerinin grubu. Ama sorsanız o ekletmemis. Yeni ekledigim bir kadın cok ısrarla aldi gruba. Gezi var gel diye.Annem bu çocuk eklenti seni diyor. Sizce tesadüf mü ? Ne yapayım ben ?
İki aglan üç sızlanirsin gecer.. omur boyu cekmektenseAma üzüleceğim. Gerçekten çok üzüleceğim ondan ayrılırsam
Bu kacıncı hesabın??Kızlar selam.Burada bahsetmiştim dua ettiğimden. Annem 1,5 yıldır görüştüğüm beyefendiyi istemiyor. Önceden bu kadar istemiyor değildi. Beyefendiyle çok sık tartışmalar başlayınca bir de kendisi çalışmayınca olmaz diyor annem. Arada biraz yaş farkı var. Ben yl ye başlayacağım. O 33 yaşında bu sene de olmadı yüksek lisansı. Annem sen ondan daha aktifsin, çalışıyorsun , çabalıyorum kız halinle o erkek; hicbir iş yapmıyor sorumluluk alamıyor olmaz ondan , dengin değil diyor. Ilerde evlenirsen kapıma ağlayarak geleceksin bu cocuk hayirsiz diyor. Ben de bir umut dua ediyorum. Rızkı veren Allah, Koca dünyayı yaratan da Allah.. Beyefendi bir de beni bir instagram grubuna ekletmis kendi kültür derneklerinin grubu. Ama sorsanız o ekletmemis. Yeni ekledigim bir kadın cok ısrarla aldi gruba. Gezi var gel diye.Annem bu çocuk eklenti seni diyor. Sizce tesadüf mü ? Ne yapayım ben ?