Annem onu istemiyor - Bu tesadüf mü?

Bu kacıncı hesabın??
Yani kolay kolay çıkışmam ama bu mevzuyu 10 defa dualarımız sızınle bölümünde Konusuldu. Ordakı herkes sana akıl fıkır verdı neden ısrarla o heriften bı halt olmayacağını anlamak istemiyorsun???

Bır sürü konu actın, sımdıde yenı hesaplarla ınsanların aklıyla dalga geçiyor gıbısın.
Ikna olman ıcın ne dememızı beklıyosun?
Aılenı dinlemiyorsun, burdakı yol gosterenleri dinlemiyorsun niye baska baska uyelıklerle konu acıp tekrar tekrar insanları meşgul ediyorsun?
Yaşayıp anlar ancak. Zira laftan anlamıyor demek ki.

Yaşayıp anlar ancak. Zira laftan anlamıyor demek ki.
Anlıyor da anlamak istemiyor.
Galiba herkesın evlen demesini bekliyor.
Evlensin o zaman da, kendi çalışsın kocası yesın parasını orda burda. Yan gelip yatsın evde ben ıste çalışmayı beceremiyorum dıe.

Ev işi yapar miss gibi. Siz de çalışır eve ekmek getirirsiniz. Bence bu iş olur😅😂
Ev işi mi🙄 Böylesine muhteşem errrkekleri ev işiyle bağdaştırmanız :eek: Vizyonlu, misyonlu bir erkekin hayattaki tek başarısı mikrofiber bezle toz almak mıdır? Sizi esefle kınıyorum ceycey hanım :(

Anlıyor da anlamak istemiyor.
Galiba herkesın evlen demesini bekliyor.
Evlensin o zaman da, kendi çalışsın kocası yesın parasını orda burda. Yan gelip yatsın evde ben ıste çalışmayı beceremiyorum dıe.
böyle kadınlarımız olduğu sürece bu tembel sorumsuz hımbıl erkeklerin sırtı yere gelmez vesselam :KK45:

böyle kadınlarımız olduğu sürece bu tembel sorumsuz hımbıl erkeklerin sırtı yere gelmez vesselam :KK45:
Aynennnn öyle.
Anlamadiğım böyle vasıfsız adamları nasıl sevebiliyorlar nasıl kabullenebiliyorlar gerçekten cok şaşkınım ceycey.
Dualarıda buna alet edıyorlar belki adam olur çalısır dıe.
Allah süs olarak verdi sankı o akılı bize.

Aynennnn öyle.
Anlamadiğım böyle vasıfsız adamları nasıl sevebiliyorlar nasıl kabullenebiliyorlar gerçekten cok şaşkınım ceycey.
Dualarıda buna alet edıyorlar belki adam olur çalısır dıe.
Allah süs olarak verdi sankı o akılı bize.
eşim olur bir kaç ay zora düşer eve bakarım ben çalışmazsa ama bu adam gibi birine 5 gün para harcasam üzülürüm yahuu kendimi kullanılmış hissederim basit hissederim.aşkta da bir mantık olmalı az çok.aşk tek taraflı zaten burada.adam da sevse öyle bir çabalardı ki konu sahibi için.ama sevmediği için parmağını kıpırtdatmıyor

Sırtı yere gelmeyen 3 tanıdığım var, eşler çalışıyor, ev işlerini de yapıyorlar, bu adamlara çocuk da yapıyorlar, sonraaa ceplerine para da koyuyorlar, sigortalarından yararlandırıyorlar, bir naz bir eda, bir havalılar bu adamlar sanırsın hepsi birer Brad Pitt🤣

eşim olur bir kaç ay zora düşer eve bakarım ben çalışmazsa ama bu adam gibi birine 5 gün para harcasam üzülürüm yahuu kendimi kullanılmış hissederim basit hissederim.aşkta da bir mantık olmalı az çok.aşk tek taraflı zaten burada.adam da sevse öyle bir çabalardı ki konu sahibi için.ama sevmediği için parmağını kıpırtdatmıyor
Hiççç hemde.
Yok ben çalısamam beceremem alıskın degılım, evlenmek ısterım ama sorumluluk alamam kocalık yapamam ben hıc bırseyi beceremem diyormuş.
Okudukca hayrete düştüm.
Bildiğin ot gibi yaşıyor adam.
Ama bizim kız hala annem haklı mı dıyor cok ılgınc 🤣🤣annesinın haklı olup olmadığının muhasebesini yapıyor ama bu adamla gercekten olmazmı demıyor yaa

Sırtı yere gelmeyen 3 tanıdığım var, eşler çalışıyor, ev işlerini de yapıyorlar, bu adamlara çocuk da yapıyorlar, sonraaa ceplerine para da koyuyorlar, sigortalarından yararlandırıyorlar, bir naz bir eda, bir havalılar bu adamlar sanırsın hepsi birer Brad Pitt🤣
Ha birde iş yerlerine çiçek yolluyorlar kadının kendı parasıyla 🤣🤣

Ha birde iş yerlerine çiçek yolluyorlar kadının kendı parasıyla 🤣🤣
Kadının işyerine çiçek yolluyorlarsa yine iyi, benim tanıdığım odunsular onu da yapmıyor, saksı çiçeği gibi tüm gün evde oturup hayatın ne kadar zor olduğundan dert yanıyorlar🤣🤣

Hiççç hemde.
Yok ben çalısamam beceremem alıskın degılım, evlenmek ısterım ama sorumluluk alamam kocalık yapamam ben hıc bırseyi beceremem diyormuş.
Okudukca hayrete düştüm.
Bildiğin ot gibi yaşıyor adam.
Ama bizim kız hala annem haklı mı dıyor cok ılgınc 🤣🤣annesinın haklı olup olmadığının muhasebesini yapıyor ama bu adamla gercekten olmazmı demıyor yaa
Çalışmıyor ama kültür derneklerinde fink atıp instgrm grubuna kız ekliyor.
Konu sahibi de çalışmam diyen adamı dua ederek çalıştıracağını düşünüyor. Olmayacak işi oldurmaya çabalıyor.
Şurada yazılanları bilale yazsak o bile anlardı ama konu sahibi hala aşığımda aşığım.
Kişinin kendine ettiği kötülüğü yedi düvel bir araya gelse yapamaz.

Back
X