- 30 Aralık 2009
- 23.364
- 92.623
- 1.123
- Konu Sahibi Kahvedelisiiii
Ha bak yazmayı unuttum.
Bu sürekli dua ettiğin adam imtihanın olacak bilesin.
Mutluluk kaynagım derken bir bakacaksın dert yükün olmuş.
Rabbim hayırlı olana dua etmek için bize akıl vermiş.
Ama içten içe yanlış olduğunu bildiğin bir adam için sürekli yatıp kalkıp dua edene kadar kendine dua et.
Kaç tane konun var bu dua ve adam için, değer mi yaw ?
Adam rezil.
Sürekli bir kavuşma hevesindesin anlıyorum ama bu kadar da olmaz.
Müptezelliği için kendini düzeltmekten münezzeh bir adama bile ALLAH ''Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık '' diyor.
Madem gönülden inanıyorsun muhakeme yeteneğini de kullanarak inan.
Adamın kalkıp göbegini kaşımaya bile gayreti yok sen oturmuş adama gayret gelsin diye ALLAH'a el açıyorsun.
Ha dua etme demiyorum ama bu adam için değil :)
Bu kadar bedavadan aldığın fikirler bile seni ikna etmiyorsa eğer yaşa ve gör o zaman diyorum.
Ama burayı da sakın ihmal etme çünkü sana daha çooook akıl vereceğiz gibi görünüyor.
Ama baştan şunu diyelim.
Buranın en genel kullanılan laflarından biri olan ''Biz sana demiştik'' diyeceğiz ve daha da üzüleceksin.
Bu sürekli dua ettiğin adam imtihanın olacak bilesin.
Mutluluk kaynagım derken bir bakacaksın dert yükün olmuş.
Rabbim hayırlı olana dua etmek için bize akıl vermiş.
Ama içten içe yanlış olduğunu bildiğin bir adam için sürekli yatıp kalkıp dua edene kadar kendine dua et.
Kaç tane konun var bu dua ve adam için, değer mi yaw ?
Adam rezil.
Sürekli bir kavuşma hevesindesin anlıyorum ama bu kadar da olmaz.
Müptezelliği için kendini düzeltmekten münezzeh bir adama bile ALLAH ''Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık '' diyor.
Madem gönülden inanıyorsun muhakeme yeteneğini de kullanarak inan.
Adamın kalkıp göbegini kaşımaya bile gayreti yok sen oturmuş adama gayret gelsin diye ALLAH'a el açıyorsun.
Ha dua etme demiyorum ama bu adam için değil :)
Bu kadar bedavadan aldığın fikirler bile seni ikna etmiyorsa eğer yaşa ve gör o zaman diyorum.
Ama burayı da sakın ihmal etme çünkü sana daha çooook akıl vereceğiz gibi görünüyor.
Ama baştan şunu diyelim.
Buranın en genel kullanılan laflarından biri olan ''Biz sana demiştik'' diyeceğiz ve daha da üzüleceksin.