Kardeşin kaç yaşında bilmiyorum ama anladığım kadarıyla ufak yaşı.
Annende çocukla çocuk olmuş resmen, kardeşini yatıştırıp ortalığı durultacağına iyice tuz biber ekmiş resmen.
Canım sen bulacaksın ortalığı başka çare yok.
Anneni ara tatlı bir dille anne kardeşim yanlış anlamış eşim onu sevdiğinden şaka takılmıştır falan gibilerinden gönlünü almaya bak.
Eşine gelincede aynı şeyi hep bende yaparım başkasına kızdığını o sırada üstüne geldiğini falan söyleyip gönlünü alabilirsin
Böyle ufak saçma sapan şeyler, büyütülüp mide bulandırıcı hal aldı mı çok kızıyorum işte...
Annen hic istememis demek ki damat beyle evlenmeni.. Hala icine sindirememis..
Siniri öfkesi bu yüzden..
annen ortalığı karıştırmış, sen daha da karıştırıyorsun bence. azıcık soğukkanlı davran canım. şimdı eşine verdin veriştirdin, bi daha artık hep kavga gürültü gideceksiniz annenin evine. diş bileyecek eşin. ufacık bır espriyi bile buyuttuler,dıyerek hep resmi olacak. söylemenın de bır uslubu var,annenden gazı alıp eşine patlaman çok yanlış. eşine guzellıkle söylemelıydın, kardeşim daha kuçuk boyle fızıgınle ılgılı espri yapma canım,deseydın keşke,annenı hıç katmasaydın. annene gelınce bir kaç gun aramaz sormazdın,annen sakınleşince ben eşimle konuştum bır daha olmayacak derdın ve konu kapanırdı. anladıgım kadarıyla annenız gergın bır bayan, sizin de çok sakin ve soğukkanlı olmanız lazım bu durumlarda,
çok doğru söylüyorsun ama bir anlık sinir işte... aslında daha önce uyarmıştım yapma diye ama biraz çocukluk benimkindede var. aradım eşimi özür diledim sinirliydim falan dedim eşim tarafında az da olsa sular duruldu ama şimdilik. dediğin gibi artık eşim aileme gidince daha resmi olacak daha gergin olacağım.
evet kardeşim gözlükleri istemiyor ve bu konuda çok alıngan ama eşim nerden bilsinki bunu... bu arada işin komik tarafı benim eşimde zaten kullanıyor gözlük. işi olayı büyüten annem... işin kötü bir tarafıda ailem bir hafta sonra yanımıza gelip bir hafta kalacaklar. kesin annem sürekli takılacak. oof ya off herkes annesine danışır anneler çocukları yatıştırır idare eder olgun davranır ama benim annem beni hep zor durumda bırakıyor hep ben olgun olmak zorundayım.
aynen dediğin gibi hala içine sindiremedi. zaten hiç istememişti ama evlenince benimser sandım ama nafile... eşime laf etmesi zoruma gidiyor ne annemin ne başkasının eşime laf söylemesini kaldıramıyorum çok moralim bozuluyor. ablamın eşinide istememiş sevmemişti ve bana sürekli sen benim istediğim biriyle evlenecen senin eşini ben seçicem diyodu ooy annem oy... hiç bir araya gelsinler istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?