Sanki tek sizin esiniz var kim napsin evli adami ama rahatsiz oluyorsaniz gondermeyin tabi.bn olsam gitme derim yine gidiyorsa da bende baska bir spor merkezine giderdm karma olankızlar merhaba gece gece çok ağladım en iyi buraya yazayım belki iyi gelirsiniz diye düşündüm .. Ben evli 24 yaşındayım..Bugün eşimi spor salonun da komşumuzun kızı görmüş (eşim spor salonuna gidiyor bilindik manken vücut )ablam ve annem oo nasıl gönderiyorsun ortak seanslar orda taylı taytlı bayanların içine dediler( 7 yıldır sporla uğraşıyor ama bayanlarla aynı anda çalıştığını annemler bilmiyorlardı ) ... Bende ses çıkarmadım aşın bu düşünceleri artık dedim.. akşam ablam şak WhatsApp grubundan spor yapan bayan arkadaşlarınınresimleri attı vücutları çok güzel taş gibiler felan diye bahsetti ben de evet çokkk güzel ler diye yorum yaptım .. ablam annem bu sefer başladılar bunlar zengin erkek avcısı evliye bekara bakmazlar yapışırlar adama dost hayatı yaşarlar kızların kişilikleri öyleymiş kendileri anlatmış ablama ..Çok güzeller zaten hangi erkeğin dibi düşmez ki baksana vücuda bastıra bastıra söylüyor annemde onay veriyor bende tartıştım ve ağladım yanlış anladığımı tesadüfen onların konusu açılmış da annemle ablam arasında ondan resim atmışlar be tasadüf değilmi.. Bende minyon tipli fiziği idare eder güzel sayılabilecek katogoride bir bayanım ama öyle süslü sürekli kendime bakan bakım yapan biri değilim..
Güveniyorum yani aldatacak boyutta yapmaz diye düşünüyorumEşine güveniyor musun ?
Cevabın evetse gül ve geç
Bende bunu denedim tamam git diyor ama sorun çıkartacağı çok belli bende tartışma uzamasın diye susuyorum .Sanki tek sizin esiniz var kim napsin evli adami ama rahatsiz oluyorsaniz gondermeyin tabi.bn olsam gitme derim yine gidiyorsa da bende baska bir spor merkezine giderdm karma olan
Güzle giden bir evliliğim var mutluyum ama böyle çok söyleyince acabamı diyorum olabilir mi diye kendi kendimi üzüyorumKardeşinizin ve annenizin amacı ne anlam veremedim?
Bunları yapan bir arkadaşım olsa direkt kesmiştim iletişimi. İnsanın durduk yere huzurunu kaçırmaya birebir.
Güzle giden bir evliliğim var mutluyum ama böyle çok söyleyince acabamı diyorum olabilir mi diye kendi kendimi üzüyorum
Hem de Git diyorsa inadima giderim sporcu dar taytimi cekip .hic gitmicegim varsa bile o birakana kadar giderdim erkekler ondan anliyor benim taktigim o valla .Bende bunu denedim tamam git diyor ama sorun çıkartacağı çok belli bende tartışma uzamasın diye susuyorum .
Güvenim tam ama öyle bir baskı yaptılar ki öz güvenm bir anda yerle bir oldu .resimdeki kızlarda baya güzellerdiOlabilir mi olabilir, bir kadın bir erkeğe bakabilir, malesef evli dahi olsa bakabilen tipler mevcut. Burda önemli olan eşinizin takındığı tavır. Galeyana gelmeye gerek yok, güveniniz tam ise.
Ben aynen sizin gibi söyleyince Yok canım biz onu mu kast ettik tesadüfen laf açıldı oda resimleri attı oldu ben alıngan tartışma meyili olan oldum.. aynı gün tesadüf bu kadar mı olur .Amma çirkin şeyler söyemişler. Herkes mi o..u tüm kadınlar mı o...u oluyor para görünce evli bekar demiyor????tövne allahım tövbe....bu çirkin zihniyetten kurtulsunlar önce
Çok bunaldım İnan'ın insan kimseye annem ve ablam bunu yaptı bunu söyledi diyemiyor ..sağolunAblanız ve anneniz boş işler müdürü ile müdür başyardımcısı. Takmaya bile değmez.
Ayrıca ordaki kadınlara söyledikleri çok çirkin içleri çok pismiş. Allah korusun böylelerinden.Haftaya ben de spora başlıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?