- Konu Sahibi loveinnovember
-
Ne kadar olumsuz bir anneniz varYakın zamanda nişanım var. 1 ay arayla bir akrabamızın nişanı da oldu yani şubat ayında. Bundan 2-3 ay önce annem bizim nişanımızda, düğünümüzde kar bile yağar onlar da yağmaz biz şanssızız çünkü demişti. Çok kızdım o zaman ne alakası var dedim.
Geçen ay onların nişan günü hariç o hafta yağmurluydu.
Şimdi ise nişanım var ve kar yağıyor. Zaten çocukluğumuzdan beri derdi şanssızız diye artık inandım anneler her zaman haklı çıkıyor.
Sadece yazmak istedim ya canım çok sıkkın. Karşı taraf şehir dışından gelecek hep bizi bulur zaten.
Benim esim de böyle, biz artik guluyoruz napalim yani.
Adam bir kasa secer 10 kasali markette, tam onun sectiginde ariza olusur.
Devlet dairesine izin alip gider, o gun sistem çöker.
...
Ben tam tersi çok sansliyimdir, ama sömürüluyor sansim
Neyse uzulmeyin diyim ne diyim bilemedim.
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi güzel dileklerinizAnnen çok şanslı senin gibi bir kızı olduğu içinsen güzel düşünmeye devam et, Allah senin gönlüne göre versin inşallah. Böyle havadan sudan şeyler aksilik bile sayılmaz, sağlık olsun. Mutluluklar dilerim çok sevindim, Allah tamamına erdirsin
Ne güzel düşünceniz.. zaten ben değilim olumsuz düşünen ama etrafın çenesi susmuyor ve hava durumu benim bahtsızlığıma yoruluyor..Birde kime göre şansızlık ki coğu kişi kar yağdı diye mutlu ve şanslı olduğunu düşünüyor düğünümde kar yağsa neden üzuleyim kar topu oynarim
Valla şu savaş o gün çıksa eminim sen de ne şanssızsın tam o günü buldu diyeceklerdi :)Kuzum,Tayland'da deprem olsa:Etrafindakiler "sorumlusu biziz"diyecekler neredeyse :)
Sen hic bozma huzurunu,guzel olacak..
Benim gibi anne olsaydı o makyaj ağlamaktan akardı. Aile kader işte :)Çok negatifsiniz. Bu şekilde kendinizde mutsuz olursunuz etrafınızdakilerde olur. Hatta sizden uzaklaşmanın yollarını ararlar. Nitekim böyle negatif insanları hayatımdan uzak tuttum hep. Enerjimi emerek besleniyorlar çünkü.
Nişanım olduğu gün tüm ilçede elektrik kesildi. Kuaför telefonun flasiyla başımı makyajımı yaptı. Kuaförden sonra çekim yapamadık. Nişan bittikten sonra elektrikler geldi gidip cekimimizi yaptık. Ama hiç moral bozmadım çünkü nasip böyleymiş elimizde olan bir durum değildi. Düğünümde yazın ortasındaydı ama o gün bardaktan bosalircasina yağmur yağdı.
Ama hiç böyle düşünmedim hatta dedimki düğünüm nekadar bereketli geçti rahmet yağdı filan dedim
Düşünce herşeydir
Salonda olacak nişan ve tüm tarihler dolu1 hafta_ 10 günlük hava tahminine baksaydiniz..1 hafta önce bugünlerde kar yağacağı belliydi.ertelerdiniz
Biz bağımsız hareket edemiyoruz maalesef. Tuhaf ama iç anadoluluyuz ve salon nişanı olduğundan birlik olması için yaz ayları istenmedi çünkü gelmezlermişSoğuk hava sevmiyorsanız nişanı mayısa doğru yapabilirdiniz, düğün de sonbahar başı falan olurdu. Kasımdan nisana kadar karlı sert hava yaşanması çok normal.
Aynen öyle bir insan. Memnuniyetsiz her zaman memnun olduğunu hiç görmedim zaten.Bazı insanların şansı hep getirir.bazılarını da tüm aksilikler onu bulur.ben şanssız olanım.ama nişanımda kar yağarsa da bu kadar dertlenmezdim.benim şanssızlığım istediğim bir çok şeyin bi türlü olmaması ve hep aksılıkler olması olur.napalım ama bazen de şans yüzüme gülmedi değil.bu kadar morel bozmayın yahu bunun için.anneniz de fazla mı depresif bir insan.hani hep şikayet eder dururlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?