Annem şanssızız derken haklı sanırım

Bazı insanların şansı hep getirir.bazılarını da tüm aksilikler onu bulur.ben şanssız olanım.ama nişanımda kar yağarsa da bu kadar dertlenmezdim.benim şanssızlığım istediğim bir çok şeyin bi türlü olmaması ve hep aksılıkler olması olur.napalım ama bazen de şans yüzüme gülmedi değil.bu kadar morel bozmayın yahu bunun için.anneniz de fazla mı depresif bir insan.hani hep şikayet eder dururlar ya.

Soğuk hava sevmiyorsanız nişanı mayısa doğru yapabilirdiniz, düğün de sonbahar başı falan olurdu. Kasımdan nisana kadar karlı sert hava yaşanması çok normal.

Aynı zamanda fesatlık da var. Kıyasladığınıza göre.
Bin yıl düşünsem onun nişanında bişey olmaz bizimkisinde kar yağar cümlesi aklıma gelmez. Bu fesatlıkla ve kötümserlikle hayat zor geçer

1 hafta_ 10 günlük hava tahminine baksaydiniz..1 hafta önce bugünlerde kar yağacağı belliydi.ertelerdiniz

Ne kadar olumsuz bir anneniz var

Ay bu benle kocam

Benimki de gerçekten şanssızdır.

Hayattaki tek şansı ben olabilirim

Normalde hastaneye, bankaya gitsem anında sıra gelen ben, eşimle gitsem sistemde arıza olur öğleden sonraya kalır. Hastanede kavga çıkar, fotokopi cihazı bozulur falan filan... benle gitmediyse olaylar daha da sarpa sarar hatta ertesi güne kalır gereksiz bir memura denk gelir fazladan evrak istenir

Size özel bir günde çok özel bir kış yaşanıyor
Polyanna vari ama burdan bakarsan böylede düşüne bilirsin

Sokakta mı nişan yapacaktınız da kar yağdı? Zaten hava durumu takip ediyorsanız son iki haftadır uyarıyorlar çok soğuk olacağı ile ilgili...
İnsan iradesi ile tedbirini elbette alacak, sorumluluğunu da alacak. Sonrası içinde nasip diyecek. Başkasının nişanında, düğününde yağan karla kendimizi kıyaslamak çok mantıklı değil. En azından sorumluluk sahibi, tevekkül edebilen insanlar için makul değil.

Çok teşekkür ederim çok iyi geldi güzel dilekleriniz

Birde kime göre şansızlık ki coğu kişi kar yağdı diye mutlu ve şanslı olduğunu düşünüyor düğünümde kar yağsa neden üzuleyim kar topu oynarim
Ne güzel düşünceniz.. zaten ben değilim olumsuz düşünen ama etrafın çenesi susmuyor ve hava durumu benim bahtsızlığıma yoruluyor..

Benim gibi anne olsaydı o makyaj ağlamaktan akardı. Aile kader işte :)

Soğuk hava sevmiyorsanız nişanı mayısa doğru yapabilirdiniz, düğün de sonbahar başı falan olurdu. Kasımdan nisana kadar karlı sert hava yaşanması çok normal.
Biz bağımsız hareket edemiyoruz maalesef. Tuhaf ama iç anadoluluyuz ve salon nişanı olduğundan birlik olması için yaz ayları istenmedi çünkü gelmezlermiş

Aynen öyle bir insan. Memnuniyetsiz her zaman memnun olduğunu hiç görmedim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…