- 8 Ocak 2019
- 1.353
- 2.202
- 133
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Annen çok alem bir kadın.İnsan kendi kocasına böyle dememeli yaaBiz şanssızız diye evet hatta anneme göre babam kısmetsizmiş.
Her ilişkinin dinamiği farklı gerçekten anlaşıyorlarAnnen çok alem bir kadın.İnsan kendi kocasına böyle dememeli yaa
çok tatlı kızsın seni seviyorum k.k da.nişanın hayırlı olsun.ama şanssız falan değilsin.annene söyle mevsimler kaydı uzun yıllardır şubat ve mart ayı yılın en soğuk aylarıdır.ne bekliyordu ki cayır cayır sıcak hava ve güneş mi?Her ilişkinin dinamiği farklı gerçekten anlaşıyorlar
Ay çok teşekkür ederimçok tatlı kızsın seni seviyorum k.k da.nişanın hayırlı olsun.ama şanssız falan değilsin.annene söyle mevsimler kaydı uzun yıllardır şubat ve mart ayı yılın en soğuk aylarıdır.ne bekliyordu ki cayır cayır sıcak hava ve güneş mi?
O kıyasladığı insanlarda da yağaydı demezdi işte. Biz de yağıyor ya sadece o yüzden şanssızız diyor :)Sanki Temmuz da kar yağmış gibi tavrınız. Şansla ne alakası var bu durumun. Temmuzda yağsa evet şanssızdınız
ayy git annene de.kadınlar kulübü karar verdi sen bu dünyadaki gelmiş geçmiş en şansız kadınsınnO kıyasladığı insanlarda da yağaydı demezdi işte. Biz de yağıyor ya sadece o yüzden şanssızız diyor :)
Hani hep derler ya iyi düşün iyi olsun.bende iyi düşünüyorum ama hep tam tersi oluyor..istiyorum olmuyor..ne zaman bu iş olmaz desem o iş olmuştur..Ay çok teşekkür ederim
Yok annemin derdi biz de yağması da değil kıyasladığı insanlar da yağsaydı şanssız demezdi. Sorun onlarda yağmayıp biz de yağacak olması. Şuan 1 dakika önce duydum annem yine bizim şansımız yok dedi bu konu için. 27 senedir duyduğum laflar işte :)
Aksini söylemez şanssız olduğunu söyler ailecek hem deayy git annene de.kadınlar kulübü karar verdi sen bu dünyadaki gelmiş geçmiş en şansız kadınsınn
Ben olumlamaya inanıyorum iyi olanı öyle çekebiliriz ama benim etrafımda annem gibi karamsarlar yüzünden yapamıyorum sadece enerjim emiliyor.Hani hep derler ya iyi düşün iyi olsun.bende iyi düşünüyorum ama hep tam tersi oluyor..istiyorum olmuyor..ne zaman bu iş olmaz desem o iş olmuştur..
Öyle insanlar hep insanın enerjisini sömürür.çok fazla dikkate almayın söylediklerini.tadını çıkarın.aksilikler hep olur.Aynen öyle bir insan. Memnuniyetsiz her zaman memnun olduğunu hiç görmedim zaten.
Siz de uymayın ona boşverinO kıyasladığı insanlarda da yağaydı demezdi işte. Biz de yağıyor ya sadece o yüzden şanssızız diyor :)
Kar yağma ihtimali de yağmama ihtimali de eşitYakın zamanda nişanım var. 1 ay arayla bir akrabamızın nişanı da oldu yani şubat ayında. Bundan 2-3 ay önce annem bizim nişanımızda, düğünümüzde kar bile yağar onlar da yağmaz biz şanssızız çünkü demişti. Çok kızdım o zaman ne alakası var dedim.
Geçen ay onların nişan günü hariç o hafta yağmurluydu.
Şimdi ise nişanım var ve kar yağıyor. Zaten çocukluğumuzdan beri derdi şanssızız diye artık inandım anneler her zaman haklı çıkıyor.
Sadece yazmak istedim ya canım çok sıkkın. Karşı taraf şehir dışından gelecek hep bizi bulur zaten.
Yani meteoroloji tarafından kaç gün öncesinden uyarıları yapılam hava durumunun sizinle ne alakası olabilir. Sadece denk gelmiş.Yakın zamanda nişanım var. 1 ay arayla bir akrabamızın nişanı da oldu yani şubat ayında. Bundan 2-3 ay önce annem bizim nişanımızda, düğünümüzde kar bile yağar onlar da yağmaz biz şanssızız çünkü demişti. Çok kızdım o zaman ne alakası var dedim.
Şimdi ise nişanım var ve kar yağıyor. Zaten çocukluğumuzdan beri derdi şanssızız diye artık inandım anneler her zaman haklı çıkıyor.
Sadece yazmak istedim ya canım çok sıkkın. Karşı taraf şehir dışından gelecek hep bizi bulur zaten.
Lütfen ağzımızdan çıkan lafa dikkat edelim kotuyu cagirmayalimYakın zamanda nişanım var. 1 ay arayla bir akrabamızın nişanı da oldu yani şubat ayında. Bundan 2-3 ay önce annem bizim nişanımızda, düğünümüzde kar bile yağar onlar da yağmaz biz şanssızız çünkü demişti. Çok kızdım o zaman ne alakası var dedim.
Asık suratlı bir yaşlıHangi şehirdesiniz bilmiyorum ama mesela İstanbulda kar uzun süre yerde kalmaz . 2-3 gün içinde erir gider . Anneniz azıcık şükretmeyi öğrensin . Siz de aynı şekilde . Hayatın bize verdiklerini görmezden gelip , vermediklerine odaklanırsak hep mutsuz oluruz . Sonrasında da asık suratlı bir yaşlı oluruz . Halbuki olduğu kadar demeyi bilmemiz lazım . Zaten nişan vs dediğin ne ki ? 2 günde unutuluyor. Sadece fotoğraflarda kalıyor . Allah bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin.
Annem 3 ay öncesinden tahmin etmişti valla biz de kar yağar demişti :)Yani meteoroloji tarafından kaç gün öncesinden uyarıları yapılam hava durumunun sizinle ne alakası olabilir. Sadece denk gelmiş.
Birde her kötü olayın sizin başınıza geldiğini şanssız olduğunuzu düşünüyorsanız, başınıza gelen iyi şeyleri düşünün. Demek ki şanslı olduğunuz zamanlar da vardı.
Bir yerde okumuştum. Başımıza gelen iyi şeyleri normal kabul etmeye, kötü şeyleri ise şanssızlığa yormaya meyilliymişiz.
Şimdi düşünün; kaç kere kalkış saati geçtiği halde bir otobüsü yakaladınız, bir kaza geçirmekten son anda kurtuldunuz, param yetmeyecek derken bir yerlerden paranız çıktı, yardıma ihtiyacınız olduğunda tanımadığınız bir yardım etti ? vs.
Bu gibi örnekleri hatırlarsanız şanslı olduğunuzu görürsünüz
Birde ben hep çok şanslıyım diye düşünürüm. Bir işim olmayacaksa ya ben çok şanslıyım son dakika olur kesin derim. Çoğu zaman da olur. Bu şekilde düşünün biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?