Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayol sizene kadin nerelere giriyor,ne izliyor?
Belki cinsel hayatlari iyi degil
tatmin olmuyor,hersey olabilir.
Hakkiniz yokki koca kadina karismaya..
Ama tabi anneler cinselligi merak etmemeli degilmi,tek gorevi annelik cunku..
Lutfen annenizin hayatindan burnunuzu uzaklastirin..
Herkes istedigi boku yesin
anne/baba yapinca
abov/viyyy...
bak canım bende 11 yıllık evliyim ve 10 yaşında da kızım var.bende kızıma o tarz seylerin ayıp günah vs.olduğunu anlatıyorum.ama anne olarakta kızıma doğru olan ilişkileri anlatıyorum ne nasıl olur diye.ama bazen kadınların psikolojık durumları inişli çıkışlı olur.ve bu duruma çözüm ararlar.özelliklede cinsel hayatında mutlu olamayan bir sürü kadın tanıyorum.belki annende bu tür arayışlar içersindedir.belkide babanla izliyolardır.bunları bilemezsin.sakın anne ve babanın özel hayatına karışma.kaç yaşındasın bilmiyorum ama bilmediğin bi sürü konu olabilir...abini falan da sakın karıştıma vardır annenin bi bildiği.
bir ara anlatirimPardon ama bu nasıl bi yorum ?
asıl sizene? saldırıya hazır bekliyor gibisiniz.fikirleriniz farklı olabilir,ama bunu saygı çerçevesi içinde sunmak ZORUNDASINIZ! ben burda insanlar beni eleştirsin diye konu açmıyorum.ha haksız olurum amenna.ben burda fikir almaya geldim eleştrilmeye değil! cinsel hayatları tabiki de beni ilgilendirmez.ben annemin yanlış bir şey yapmasından korkuyo olamaz mıyım? annemi önemsemesem gelip burda konu acmam.sizin anneniz acaba böyle şeylere giriyor olsa siz öyle mi düşünürdünüz gercekten bilemem ama ben böyle düşünüyorum ve lütfen karşınızdakini eleştirmekten cok anlamaya çalışın!!
Bu kadın senin, annen..
Ben birgün annemin yatak odasında konsol üzerinde bir kağıt buldum. Açtım, bir mektuptu.. babama yazılmıştı.. Sadece 1 satırını okudum ve ona yazmış olduğunu anlayınca kapattım. aynı yerine koydum. Muhtemelen kötü günler geçiriyorlardı, bu mektup onun için yazılmıştı. Ama her ne olursa olsun beni ilgilendirmez. Bence annenin hangi sitelere girdiği de seni ilgilendirmemeli. Hem bu senin psikolojini de bozar.
Ama birşey dikkatimi çekti whatsup daki mesajları sildi diyorsun. Bunu anlayamadım. Ama annenin dışarı çıkışlarında bir şeylerden şüphelenmiyorsan 3 maymunu oyna. Görme, duyma, bilme.. çünkü o senin, annen...
Adı üstünde annen. Çocuğun değil. Yaşını başını almış. Babam öğrense öldürür diyorsun da beraber girmediklerini ne biliyorsun. Ayrıca babandan habersiz de girebilir ne var. Sapık site ne demektir ya. Korkma annen sapık değil. Anne olunca cinsellik isteyemez mi, ihtiyaçları olamaz mı kadının. Lütfen annenizin hayatına burnunuzu sokmayın telefonunu karıştırmayın hele abinizi hiç karıştırmayın meseleye.
asıl sizene? saldırıya hazır bekliyor gibisiniz.fikirleriniz farklı olabilir,ama bunu saygı çerçevesi içinde sunmak ZORUNDASINIZ! ben burda insanlar beni eleştirsin diye konu açmıyorum.ha haksız olurum amenna.ben burda fikir almaya geldim eleştrilmeye değil! cinsel hayatları tabiki de beni ilgilendirmez.ben annemin yanlış bir şey yapmasından korkuyo olamaz mıyım? annemi önemsemesem gelip burda konu acmam.sizin anneniz acaba böyle şeylere giriyor olsa siz öyle mi düşünürdünüz gercekten bilemem ama ben böyle düşünüyorum ve lütfen karşınızdakini eleştirmekten cok anlamaya çalışın!!