- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Çalıştığım için bakıyor ama çalışmayacağım zaten annemden kızıma baktığı gibi bakmasını istemedim söyledim zaten ufak tefek yardımlar yaparsın dimi dedim sadece çünkü zorlu geçecek o bir anda parladı ve çok yüksek sesle söyledi. Bir anda ağır geldi bak demedim zorunlu tutmadım zaten.e kadın seni büyütmüş. çocuğunun birini büyütmüş. diğerine de bi zahmet ya kendin bak ya bakıcı tut. yazık değil mi o kadın ömrü boyunca çocuk mu büyütecek ya.
Smdi sana burda bakmak zorunda deilciler gelir bu sanırım cogu kişinin sorunu bendede var bu sorun bebegim cok kucuk ben çalışıyorum eşim calısıyor kvalidem annem bakıyor saılsunlar ama laf soyleyerek yok ySlıyız yok yorulduk blmem ne ama torun. Bu tabiki bakıcaklar ilgilencekler sen onlara yaslandıklarında kendi basınızın caresine bakınmı dyceksin ? Ozmn sende benm b hayatım var ne halin vrsa gör de illaki herkes herkese muhtac kalıcak hastalık var ölüm var ama anlamıyorlar işte bebek bakımı zor ama sende ona gore yardım edıyorsundur annene gezmeye goturuyorsundr istedklerini alıyorsundr en azından ben ole yapıyorum gonlunu hos tutmaya ve soylenenleri duymamaya calısıyorum yoksa emin ol annen bile olsa sana bu acı sözleri soyleyeblıyorKızlar annem bebeğime sağolsun yardımcı oldu asla ama asla hakkını yiyemem. Bende onun için elimden geleni yaptım.işten geldim annem gitti hemen git dolaş otur bir yerlerde dedim asla fazlasını istemedim. Çalıştığım için kızıma bakıyor erken geliyorum sonra hemen gidiyor. Onu anlıyorum biraz sıkıldı ve yoruldu. Fakat şuan hamileyim ve annem bugün bana "yardım edemem bakarız dimi deme bekleme benden bir şey, sen benş düşünmüyorsun benimde bir hayatım var, sürekli yanında kalamam hatta kalamam bekleme sakın bunu kocanla bak" dedi. Eşim çok yoğun çalışıyor geceleri 9 10 da geliyor eve işten. Kızım şuan 12 aylık çok üzüldüm onu anlıyorum sıkıldı ama neden bu kadar ağır geldi anlamadım. Çok dokundu dedikleri bende tamam anne sen bilirisn haklısın dedim ve tama kapatalım telefonu dedi. Şok oldum. Dün halamın bırak kendisi baksın iki çocuk sorumluluğunu alsın dediğini söyledi şimdi de bu ama ben gerçekten üzüldüm. Nasıl olacak bu nasıl geçer? Ben bebeklerime bakamayacak mıyım kendimi iyi hissetmiyorum
Onu anneme bırakmayacağım tabiki anneme bakta demedim yardım edersin dimi zor olacak dedim ve patlayıp bağırdı çağırdı. Bu tepkiyi haketmedimAnnen haklı birinciye bile kendiniz bakmıyorken ikinci çocuk neden yaptınız birde onada mı anneniz baksın büyük bencillik
Kızlar annem bebeğime sağolsun yardımcı oldu asla ama asla hakkını yiyemem. Bende onun için elimden geleni yaptım.işten geldim annem gitti hemen git dolaş otur bir yerlerde dedim asla fazlasını istemedim. Çalıştığım için kızıma bakıyor erken geliyorum sonra hemen gidiyor. Onu anlıyorum biraz sıkıldı ve yoruldu. Fakat şuan hamileyim ve annem bugün bana "yardım edemem bakarız dimi deme bekleme benden bir şey, sen benş düşünmüyorsun benimde bir hayatım var, sürekli yanında kalamam hatta kalamam bekleme sakın bunu kocanla bak" dedi. Eşim çok yoğun çalışıyor geceleri 9 10 da geliyor eve işten. Kızım şuan 12 aylık çok üzüldüm onu anlıyorum sıkıldı ama neden bu kadar ağır geldi anlamadım. Çok dokundu dedikleri bende tamam anne sen bilirisn haklısın dedim ve tama kapatalım telefonu dedi. Şok oldum. Dün halamın bırak kendisi baksın iki çocuk sorumluluğunu alsın dediğini söyledi şimdi de bu ama ben gerçekten üzüldüm. Nasıl olacak bu nasıl geçer? Ben bebeklerime bakamayacak mıyım kendimi iyi hissetmiyorum
Ona elimden geleni yapıyorum. Gerçekten çok ağır geldi. Bir anda beklemedim. Benim bir hayatım var dedi. Bir anda beni o hayatın dışına itti gibi hissettim. Yalnız hissettim kendimi. Çalışmayacağım zaten istediğim ufak yardımlardı. Zor olacak anne biliyorsun dedim uykusuz kalacağım birincide zaten uykusuz kaldığım için sütüm olmadı bebeğime hep mama verdim. Uyku dinlenme önemli o da biliyor ama çok kötü bağırdı ve cidden çok ağır geldi sustum bir an tamam dedim sen bilirisn dedim kapat tamam dedi hala unutamıyorum kötü oldumSmdi sana burda bakmak zorunda deilciler gelir bu sanırım cogu kişinin sorunu bendede var bu sorun bebegim cok kucuk ben çalışıyorum eşim calısıyor kvalidem annem bakıyor saılsunlar ama laf soyleyerek yok ySlıyız yok yorulduk blmem ne ama torun. Bu tabiki bakıcaklar ilgilencekler sen onlara yaslandıklarında kendi basınızın caresine bakınmı dyceksin ? Ozmn sende benm b hayatım var ne halin vrsa gör de illaki herkes herkese muhtac kalıcak hastalık var ölüm var ama anlamıyorlar işte bebek bakımı zor ama sende ona gore yardım edıyorsundur annene gezmeye goturuyorsundr istedklerini alıyorsundr en azından ben ole yapıyorum gonlunu hos tutmaya ve soylenenleri duymamaya calısıyorum yoksa emin ol annen bile olsa sana bu acı sözleri soyleyeblıyor
Smdi sana burda bakmak zorunda deilciler gelir bu sanırım cogu kişinin sorunu bendede var bu sorun bebegim cok kucuk ben çalışıyorum eşim calısıyor kvalidem annem bakıyor saılsunlar ama laf soyleyerek yok ySlıyız yok yorulduk blmem ne ama torun. Bu tabiki bakıcaklar ilgilencekler sen onlara yaslandıklarında kendi basınızın caresine bakınmı dyceksin ? Ozmn sende benm b hayatım var ne halin vrsa gör de illaki herkes herkese muhtac kalıcak hastalık var ölüm var ama anlamıyorlar işte bebek bakımı zor ama sende ona gore yardım edıyorsundur annene gezmeye goturuyorsundr istedklerini alıyorsundr en azından ben ole yapıyorum gonlunu hos tutmaya ve soylenenleri duymamaya calısıyorum yoksa emin ol annen bile olsa sana bu acı sözleri soyleyeblıyor
Buyutmek zorundalar hanfendi ozmn dogurup sokaaga atsınlar !! Lafınızda yani b garip tabiki bakıcaz mıhtac kmse kmseye olmasın ama bu su mantıga gelıyor cocugumn ıhtıyacı var ama bananee !!!Anne babalarınız sizi büyüttüler farkındasınız değil mi? Yaşlılıkta bakıma muhtaç olurlarsa (umarım olmazlar) sizi büyüttükten sonra çocuklarınıza büyütmeseler bakmayacaksınız sanırım. Yazık.
hiç ufak tefek yardım isteyecek gibi durmuyorsunuz.Çalıştığım için bakıyor ama çalışmayacağım zaten annemden kızıma baktığı gibi bakmasını istemedim söyledim zaten ufak tefek yardımlar yaparsın dimi dedim sadece çünkü zorlu geçecek o bir anda parladı ve çok yüksek sesle söyledi. Bir anda ağır geldi bak demedim zorunlu tutmadım zaten.
Herkes kendince haklı. Zaten diyorum sağolsun kızıma çalıştığım için baktı. Bunun için sadece ufak tepek yardımlar istediğim onun üstüne atmak değil çocukğu. Sadece bir anda patlaması ağır geldiAnne haklı. Annenize gğvenip yapmadıysanız iki çocuğu bakıp büyütmenin de bir yolunu bulacaksınız.
Yaşını başını almış, çocuklarını büyütmüş artık rahat etmesi gereken insanlara torun yükü verilmesini doğru bulmuyorum.
Bebeğime ikisine de kendim bakacağım zaten konu ikisinede bakması değil doğduğunda ufak yardımlar bekledim. Uyumadım mesela dinlenmek adına gibi gel bak demedim yani küçük yardımlar onu bile yapamam demesi normal mi zaten çalışmayacağımYoo aksine siz bakacaksiniz bebeklerinize.
Yazık kadına gerçekten.
Bebek bakmak ne kadar yorucu. Bİz zorlanıyoruz annesi olmamıza ve daha genç olmamıza rağmen.
Anneniz çok haklı. Hem cocugu annene baktiriyorsunuz hem peşpeşe iki küçük çocuk..
Kendin bak kreş yaşları dönünce ise dönersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?