- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Haklısn valla ama burası size destek cıkmaz aksine yargılar ne halin varsa gör onamı guvendin diyorlar evet kmse annesine babasına guvenerek cocuk yapmamalı am yarıdm almanız gayet olagan ve evet dnlenmen ıkı cocukla nerdeyse ımkansız yardım cı tutablsen keske ama maddi olarak sen calısmıycakısn calıssan bebene bakamıycaksın ıkı ucu şey yani allah yardımcın olsn annen bu konuda boyle dusunuyorsa degiştremezsn ne yaızkkıOna elimden geleni yapıyorum. Gerçekten çok ağır geldi. Bir anda beklemedim. Benim bir hayatım var dedi. Bir anda beni o hayatın dışına itti gibi hissettim. Yalnız hissettim kendimi. Çalışmayacağım zaten istediğim ufak yardımlardı. Zor olacak anne biliyorsun dedim uykusuz kalacağım birincide zaten uykusuz kaldığım için sütüm olmadı bebeğime hep mama verdim. Uyku dinlenme önemli o da biliyor ama çok kötü bağırdı ve cidden çok ağır geldi sustum bir an tamam dedim sen bilirisn dedim kapat tamam dedi hala unutamıyorum kötü oldum
İnsan ana baba hakkı için bunu yapar zaten, torununa bakmadı diye evlatlık vazifesi yapılmayacakmıSmdi sana burda bakmak zorunda deilciler gelir bu sanırım cogu kişinin sorunu bendede var bu sorun bebegim cok kucuk ben çalışıyorum eşim calısıyor kvalidem annem bakıyor saılsunlar ama laf soyleyerek yok ySlıyız yok yorulduk blmem ne ama torun. Bu tabiki bakıcaklar ilgilencekler sen onlara yaslandıklarında kendi basınızın caresine bakınmı dyceksin ? Ozmn sende benm b hayatım var ne halin vrsa gör de illaki herkes herkese muhtac kalıcak hastalık var ölüm var ama anlamıyorlar işte bebek bakımı zor ama sende ona gore yardım edıyorsundur annene gezmeye goturuyorsundr istedklerini alıyorsundr en azından ben ole yapıyorum gonlunu hos tutmaya ve soylenenleri duymamaya calısıyorum yoksa emin ol annen bile olsa sana bu acı sözleri soyleyeblıyor
Buyutmek zorundalar hanfendi ozmn dogurup sokaaga atsınlar !! Lafınızda yani b garip tabiki bakıcaz mıhtac kmse kmseye olmasın ama bu su mantıga gelıyor cocugumn ıhtıyacı var ama bananee !!!
Durusunuzu bozmayin, kirilmissiniz anliyorum. Anne de olsa bazen insanlar lafi guzellikle soyleme kismini es geciyor. Gunumuzde herkes atarli. Kendiniz bakabilirsiniz, elbette zor olacak, destek alabileceginiz komsu arkadas olabilir. Bu konuyu zihninizde uzun sure dondurun. Esinizle de konusun sen ve ben bakacagiz durum bu deyin. Gec gelebilir isten ama yine mi ayni yemek vb. laflarin onune gecersiniz. O ilk cocuga bakarken siz kucukle ilgilenirsiniz. Aile icinde bu konuyu artik konusmayin,hala teyze vd. Annenizle de saygi cercevesinde yurutun iliskinizi. Bazen 40 kat el daha yakindir. Siz ailenize sahip cikin,gucunuz hepsine yeter. Moralinizi bozmayin.Çalıştığım için bakıyor ama çalışmayacağım zaten annemden kızıma baktığı gibi bakmasını istemedim söyledim zaten ufak tefek yardımlar yaparsın dimi dedim sadece çünkü zorlu geçecek o bir anda parladı ve çok yüksek sesle söyledi. Bir anda ağır geldi bak demedim zorunlu tutmadım zaten.
Çalışmayacağım çocuklarıma bakacağım. Annemden istediğim şey küçük yardımlar uyuyamadım mesela birkaç saatlik yardım. Anneme güvenmedim tabiki bebeğimi yaparken ama sözleri ağır geldi ben b kızımda çalışmak zorundaydım çalıştım o da biliyor kreşe verecek durum olsa zaten verirdim al ikisine bak demedim küçük yardımlar için konuştumSiz anneleri değilmisiniz , tabiki bakabilirsiniz çocuklarınıza ... annenize güvenipmi yaptınız peki 2. Çocuğu .. vallahi ben bu anneanne babaannelere hak veriyorum , belli bir yaştan sonra zor geliyor çocuk bakmak
Herkes kendince haklı. Zaten diyorum sağolsun kızıma çalıştığım için baktı. Bunun için sadece ufak tepek yardımlar istediğim onun üstüne atmak değil çocukğu. Sadece bir anda patlaması ağır geldi
Valla benm ktabımda hersey karsılıklı smdi benm bseylere ıhtıyacım varsa yardım beklerm cnku kmse allaha skur hasta deil engelli deil yada durumlarının musaıt olmadıgı b durumda yok belli b ysa getir snra umursama bu olaganmı ?? Cocukluk sizin icin kaç yasa kdr peki ? Yani belli b yastan snra kim kime dum duma olalım ama bseye ozellklede maddi bseye ihtiyac oluncada ilk aranan ben oluyorum ! O neden acaba bence herkes kendine baksın aile icimizi blmıyorusnuz sonucta dısarda. Yorum yapma kolayİnsan ana baba hakkı için bunu yapar zaten, torununa bakmadı diye evlatlık vazifesi yapılmayacakmı
Çocuklarıma zaten kendim bakacağım. İstediğim küçük yardımlar. Gel kal al bak ben rahat edeyim değil. Üstüne yük vermedim vermeyeceğim. Küçük yardımlar yapmak çok mu zor24 yaşımda ben bile bazen 9 aylık bebeğime bakmakta zorlanıyorum,yoruluyorum.. Annen haklı kaç yaşına gelmiş tabi ki yorulmuştır. O da yetmez gbi 2.yi yapmışsınız. Maddi sıkıntınız yoksa işi bırakın oturun kendi çocuklarınıza kendiniz bakın. Bence o zaman annenizi anlarsınız.
Evet buyutucem am belli bi yaşa gelıncede ne halin varsa gor demiycem ahtım var torunumada bakıcam allah saglık versin yeterki cnku benm bebegim buyunce hala benm bebegim olarak kalıcak ki msj sahıbı calısıyor calsmasa zaten bebeglerine oturur bakar bu devirde iyi bakıcı blmakta cok zor kmse bebegine senn gbi annane gbi iyi davranmıyor neler goruyoruz tv lerdeE siz de kendi çocuğunuzu büyütmek zorundasınız o zaman. Atmayın büyük annelerin başına.
Hamile olduğun için alınmış olabilirsin , belki o seni yanlış anlamıştır .. eğer gerçekten küçük yardımlarsa yardım eder tabiki her anneÇalışmayacağım çocuklarıma bakacağım. Annemden istediğim şey küçük yardımlar uyuyamadım mesela birkaç saatlik yardım. Anneme güvenmedim tabiki bebeğimi yaparken ama sözleri ağır geldi ben b kızımda çalışmak zorundaydım çalıştım o da biliyor kreşe verecek durum olsa zaten verirdim al ikisine bak demedim küçük yardımlar için konuştum
Şuan 1 buçuk aylık hamileyim. Daha çok erken zaten ama aklımda sürekli nasıl olacak düşüncesi var sürekli endişe içindeyim. Onu anlıyorum kızıma baktı sağolsun. Şuan zaten ben çalışmayacağım bebeklerime kendim bakacağım. Sadece küçük yardımlar istediğimin haberini verdim. İstediğim ikisine baksın ven çalışayım değil zaten. Onu anlıyorum sıkılıyor ama bilmiyorum şuan resmen ağlamak istiyorum çok ciddi ağır geldi neden böyle oldum bilmiyorum ama çok haketmedim sanki ben bir anda bağırmasını bebeğime bakmak ona işkence olmuş demek hiç böyle düşünmemiştimHayırlı olsun öncelikle kaç aylık hamilesin şuan hassas dönemdesin alınman normal
Bence bide annenin gözünden bakmalısın olaya evet o şekilde söylemese daha iyi olabilirdi ama belki kendini çok yorgun hissediyodur ve kendi evini de ihmal etmek istemiyodur o da bi yerde haklı tabi sende zor durumunda elbette yardımcı olmasını bekliyosun bu da normal bişey. Ama hergün hergün çocuğunada bakamazki o da bir yere kadar zaten bir çocuğa en iyi kendi annesi bakar bakmalı benim görüşüm bu.Bak sana bişey söyliyim ben doğum yaptıktan sonra annem grip olmuştu birkaç gün gelemedi yanıma ama bazı şeyleri öne sürerek daha sonra yine gelmedi ve ben hayatımın en zor anında lohusalığımı yalnız geçirdim çok zordu doğumum zaten çok zor geçmiştiannem 1 ay gelmedi bana....çok kırıldım tabi bunu dile getirdim ama daha sonra konu daha fazla uzamasın diye üstünü kapattım annem hala 3-5 ayda bir gelir bana.... Yakın yerde oturmasına rağmen evi öne sürer bide rahatsız tabi ağrıları oluyor o konuda tamam bişey demiyorum ama en azından evimde olsada bişey yapmasa ama olsa diyorum...
Çok nadir geliyor napayım bende alınıyorum ama yapacak bişey yok böyle kabullenmek zorundayım çünkü bu saatten sonra annemi silemem heralde neticede beni o büyüttü...
Sende böyle düşün bence bacım kafana takma takarsan çok üzülürsün
Anamız yinede Allah onların eksikliğini yaşatmasın
Neden bu kadar ön yargılısınız.hiç ufak tefek yardım isteyecek gibi durmuyorsunuz.
İkinci çocupa annem bakmayacak. Çalışmayacağım zaten. İstediğim küçük gerekli yardımlar bu kadar neden bu kadar garip karşılandı anlamadım al bak dedim ki zaten ikisine ben bakacağım sadece yardım istedimBöyle bir durum varsa, kızınıza anneniz bakıyorsa neden tekrar hamile kaldınız? İki çocuğa anneniz nasıl bakacak?
Evet buyutucem am belli bi yaşa gelıncede ne halin varsa gor demiycem ahtım var torunumada bakıcam allah saglık versin yeterki cnku benm bebegim buyunce hala benm bebegim olarak kalıcak ki msj sahıbı calısıyor calsmasa zaten bebeglerine oturur bakar bu devirde iyi bakıcı blmakta cok zor kmse bebegine senn gbi annane gbi iyi davranmıyor neler goruyoruz tv lerde
Sizin aileniz için yapılmış bir yorum yok , evlatlık vazifesi olarak bu yapılmayacakmı zaten diye sordum sadece .,. Konu sahibinin derdinden bahsediyoruz burda , annesi ilk çocuğa gayette bakmış ikinciye bakmak istemeyebilir ... 60 yaşında insanlardan hiçbir beklentim Yok kendi açımdanValla benm ktabımda hersey karsılıklı smdi benm bseylere ıhtıyacım varsa yardım beklerm cnku kmse allaha skur hasta deil engelli deil yada durumlarının musaıt olmadıgı b durumda yok belli b ysa getir snra umursama bu olaganmı ?? Cocukluk sizin icin kaç yasa kdr peki ? Yani belli b yastan snra kim kime dum duma olalım ama bseye ozellklede maddi bseye ihtiyac oluncada ilk aranan ben oluyorum ! O neden acaba bence herkes kendine baksın aile icimizi blmıyorusnuz sonucta dısarda. Yorum yapma kolay
Yardim almasi neden olagan?benim annem hayatta degil cocugumu kendim buyuttum diye ikincisini yapmadim bi tarafim yemedi yani. Simdi konu sahibi annesine guvenmis ki hemen ikinciyi yapmis ama kadin bakamam diyor ne yapacaksin bakamam diyen kadina? Bogazina mi yapisacaksin yaslaninca ben de sana bakmam mi diyeceksin?Haklısn valla ama burası size destek cıkmaz aksine yargılar ne halin varsa gör onamı guvendin diyorlar evet kmse annesine babasına guvenerek cocuk yapmamalı am yarıdm almanız gayet olagan ve evet dnlenmen ıkı cocukla nerdeyse ımkansız yardım cı tutablsen keske ama maddi olarak sen calısmıycakısn calıssan bebene bakamıycaksın ıkı ucu şey yani allah yardımcın olsn annen bu konuda boyle dusunuyorsa degiştremezsn ne yaızkkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?