Annem 'Seni savunmam' dedi

Gözleriniz dolacağına kendi ayaklarımın üzerinde dururum kimseye
muhtaç olmam deseydiniz keşke
kaldı ki anneniz tamamen haklı

Bu cümleyi çok kurarım aslında, kimseye ihtiyacım yok ben kendimi bakarım derim ama beklemediğim cevap gelince kaldım öyle, ben tam destek bekliyordum oysa ki

Yok ayrımcı biri değil Allahtan. Kardeşime de iş yaptırır, ben eve kaçta geliyorsam o da o saatte gelir gibi. Erkek diye toleransı yok bizim evde :)
Ayrımdan kastım o değildi. Evliliğinizde sizinde desteğe ihtiyaç duyduğunuz durumlar olacaktır mutlaka. İkisi arasındaki ayrımı iyi yapar umarım demek istedim.

Ya anlamıyorum gerçekten tam tersi olması gerekmiyor muydu? :) Bir yandan iyi aslında damatları oğulları gibi görmeleri, o el oğlu alınır ama sen kızısın annene alınmazsın diye düşünüyorlar sanırım :)

Bence de saçmalık ama işte ona göre öyle.. öyle görmüş öyle yaşamış, bir şey diyemem o yüzden

aynen öyle yatırımı damatlara yapıyor annem ,
ve annemın ağzından çıkan her kelıme de eksiksiz yerine getirir damatlarıda

Ayrımdan kastım o değildi. Evliliğinizde sizinde desteğe ihtiyaç duyduğunuz durumlar olacaktır mutlaka. İkisi arasındaki ayrımı iyi yapar umarım demek istedim.
Özür dilerim yalnış anlamışım. Evet haklısınız, ama yapacağını düşünüyorum inşallah. İlerise görücez sanırım:)

Eee dogru demis anneniz. Benim annemde aynisini soyluyor. Biraz yuz bulursan her tartismada gelirsin, biz neler cektik evlilik kolay yurutulmuyor diyor. Ben hak veriyorum. Ayrica kimseye anlatma demesi de bence cok dogru. Millet niye bilsin sizin kavganizi. Bunda alinacak birsey yok. Bu konuda yanliz degilsin :)

Annenizi yanlış anlamışsınız öyle her sorun büyütülüp aileye yansıtılmaz gelinmez demek istemiş haksız olursan niye savunsun sizi? aileniz her tartışmada aman gel kızım derse o evlilik sürmez kendi aranızda yansıtmadan çözmelisiniz aynı şekilde çevreye de herşey yansıtılmaz sonra aranız düzelse de millet hep anlaşamuyorsunuz sanır ben anneme evimdeki hiçbir olayı yansıtmam

Evet sanırım küçük olduğum için tam idrak edemedim, sanki beni öyle yalnız başıma bırakacak gibi geldi, üzüldüm :)
Bunu acikca anne soyle bence ufak bir yanlis anlama var bence aile icinde olan seyler herkeze anlatilnaz anneye babaya bile.

annen seni tanıdığı için öyle demiş baksana incir çekirdeğini doldurmayacak mevzudan hayal kırıklığına uğramışsın.

Yalnız olmadığıma sevindim ozaman demek ki bir sorun değilmiş bu ben abartmışım. Teşekkür ederim :)

Evli olmayınca tabi, bana hep arkamda olması gerek gibi geldi sanırım.. Ama haklısınız, biz barışsak bile onlar unutmaz hiç iyi olmaz ozaman da

Bunu acikca anne soyle bence ufak bir yanlis anlama var bence aile icinde olan seyler herkeze anlatilnaz anneye babaya bile.

Şuan bir sorunumuz yok, üstünde bile durmadı sonradan. Hatta tüm gün yanındaydım şakalaştık,güldük, sohbet ettik. Şey gibi oldu bu tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok :) Kendi kendime üzüldüm bir an öyle ama buradaki yorumlar aklımı başıma getirdi sağolun :)

Sanki annenizi yanlış anladınız gibime geldi.çünkü haklı kadın.her sorunda anne baba ile paylaşılmamalı.önemli bişey olmadıkça da kendiniz baş etmeyi öğrenmelisiniz.araya başkaları girdikce müdahale de çok olacak,sorunu aşma süresi uzayacak,olay tatlıya bağlansa bile araya girenlere olan olacak

Baya alınganmışsın gerçekten.bence bu huyunu değiştir evlilikte sıkıntı olur tabiki bu sana.onun dışında annen kesinlikle kötü birşey söylememiş.gayet mantıklı konusmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…