Asla ayrılma gibi bir niyetim yok. Ama annemi ne yaptıysam ikna edemiyorum.Kimse ailesinin faturasını ödemek zorunda değil.
Annenizi kırmadan nasıl halledersiniz bilmiyorum ama eğer bu kadar iyi bir ilişkiye sahip çıkmazsanız sonrasında çok üzülürsünüz.
Maalesef öyleOğlanda hiçbir kusur bulamamış anneniz, babasında bulmuş ve bundan dolayı istemiyor?! Ozaman siz hiçbir zaman evlenemeyeceksiniz. Çünkü her ailede sorunlu ve alışık olunmayan insan türü var..
Anneniz erkek arkadaşınızı yakınen tanır mı? Eğer hayır ise cevabınız, annenizin onu tanıması için fırsatlar yaratıp cidden hayatınızdaki kişinin ne kadar iyi biri olduğunu anlamasını sağlamayı deneyin. Eğer iyi tanıdığı halde istemiyorsa pek yapılabilecek birşey var mı bilemiyorum.
Babasının capkınlıgını anneniz nasıl ögrendi ki ?
Annenin istememesinin sebebi sadece babası mı?
Çocuğu biraz tanıması için zaman tanı bence, beraber vakit geçirmeye ikna edin.
Zamanla öyle biri olmadığını anlar.
Uf o zaman cok kötü anneniz elalem ne der baskısından istemiyor zor işiniz nasıl ikna ederdim bilmiyorum sanırım sevgilimi ilk ikna eder babasıyla konustururdumbir tek annem değil herkes biliyor çünkü aynı memleketliyiz göstere göstere yapıyor adam
Uf o zaman cok kötü anneniz elalem ne der baskısından istemiyor zor işiniz nasıl ikna ederdim bilmiyorum sanırım sevgilimi ilk ikna eder babasıyla konustururdum
O kadar fikrini sormayın o halde. Ben istiyorum deyin. Çünkü siz dik durunca o da bir süre sonra kırılacak.Asla ayrılma gibi bir niyetim yok. Ama annemi ne yaptıysam ikna edemiyorum.
Anneniz bir anne olarak sizi koruma iç güdüsüyle babası böylese onun yetiştirdiği çocukta aynıdır zihniyetiyle düşünüp önyargılı hareket ediyor ,asıl kaygısı sizin üzülmemeniz sevgilinizi seviyorsanız ve size güven veriyorsa babasının kusurunu ona yüklememesi gerektiğini güzel bir dille anlatın ,belki faydalı olur fakat anneniz sabit fikirliyse çok zor bu durumda işiniz de bir hayli zor onu kırmak istemiyorsunuz sevdiğiniz adamdan vazgeçmekte istemiyorsunuz peki sevgiliniz annenizin bu durumundan haberdarmı ona anlatın o annenizle ikna edici bir dilde konuşsun ne bileyim sizi ne kadar sevdiğini üzmek istemediğini asla bir yanlış yapacak kişi olmadığını anlatsın belki yumuşarMerhabalar,
Bir ilişkim var. Liseden bu yana sevgiliyiz. 7 senelik bir ilişki. Aramızda hiç bir problem yok. Güzel vakit geçiriyoruz. Birbirimize değer veriyoruz. Ama annem ön yargıları yüzünden evlenmemizi istemiyor. Baba anne ayrı baba çapkın e görülüp duyuluyor. Haliyle annemde istemiyor. Ben annemi ikna etmek istiyorum. Gönlü olsun istiyorum. Çocuk iyi de olsa babası öyle diye vermem deyip duruyor. Bu arada babam hariç ailemdeki herkes biliyor.
Ben ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim? Annemi kırmadan.
Aile evlilik için çok önemlidir. İstersen anneni dinle.Merhabalar,
Bir ilişkim var. Liseden bu yana sevgiliyiz. 7 senelik bir ilişki. Aramızda hiç bir problem yok. Güzel vakit geçiriyoruz. Birbirimize değer veriyoruz. Ama annem ön yargıları yüzünden evlenmemizi istemiyor. Baba anne ayrı baba çapkın e görülüp duyuluyor. Haliyle annemde istemiyor. Ben annemi ikna etmek istiyorum. Gönlü olsun istiyorum. Çocuk iyi de olsa babası öyle diye vermem deyip duruyor. Bu arada babam hariç ailemdeki herkes biliyor.
Ben ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim? Annemi kırmadan.
Anneniz bir anne olarak sizi koruma iç güdüsüyle babası böylese onun yetiştirdiği çocukta aynıdır zihniyetiyle düşünüp önyargılı hareket ediyor ,asıl kaygısı sizin üzülmemeniz sevgilinizi seviyorsanız ve size güven veriyorsa babasının kusurunu ona yüklememesi gerektiğini güzel bir dille anlatın ,belki faydalı olur fakat anneniz sabit fikirliyse çok zor bu durumda işiniz de bir hayli zor onu kırmak istemiyorsunuz sevdiğiniz adamdan vazgeçmekte istemiyorsunuz peki sevgiliniz annenizin bu durumundan haberdarmı ona anlatın o annenizle ikna edici bir dilde konuşsun ne bileyim sizi ne kadar sevdiğini üzmek istemediğini asla bir yanlış yapacak kişi olmadığını anlatsın belki yumuşar
İşiniz çok zor fakat en azından onu dinlemeli kırıcı olmamalı annenize konuyu bahsedin sakin bir şekilde dinlesin inşallah ortayı bulursunuz mutluluklarAnnem ciddi anlamda sabit ne ileri ne geri bir düşüncesi var. Evet sevgilim biliyor. İkna etmek için çözümler arıyoruz aramızda. Sevgilimle oturup konuşşunlar istiyorum ama annem çok ağır konuşur ailesine ileri geri laf eder bunu da biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?