• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem surat asıyor

Ne derlerse desinler erkek çocukları daha bir tutuluyor, ikimizi de aynı seviyorlar tabi ki fakat onlar ağır basıyor,
benim annem de hiç bişeyimi beğenmez surat asar, kardeşime daha sevecen..
(ama bizde ben de soğuğumdur agresifimdir kardeşim daha ılımlıdır)
önceden daha çok tartışırdık artık o kadar değil
yaşla da alakalı biraz daha büyümen gerekiyor sanırım,
en nihayetinde onlar bizim her şeyimiz, Allah sağlık sıhhat versin. Başımızdan eksik etmesin.
30 yaşındayım daha ne kadar büyümem gerek bizde ben kardeşime göre daha duygusalım fakat ani çıkışlarım anneme kızmalarım oluyor.kardeşim daha çok bağırır annem bir iş versin üşenerek yapar
Ben bulaşık ütü ev işi herşeyini yapmaya çalışırım bir yere gidelim yemeğe annemi de alırız hava alsın diye,babamla tartışsın dinlerim düzeltmeye çalışırım
Daha ne yapayım bazen beni sevmediğini düşünüyorum

Ahh canim bence sen anneni biraz yanlis anloyorsun yani sen annenin hem yoldasi hem evladi hem sirdasisin kiz evlat cok farklidir erkek evlatsa biraz daha pasifdir.Herkez kime nazi gecerse ona kapris yapmaz mi zaten?
Öyle ama yıpranan ben oluyorum benim de bir çocuğum var sonuçta.bekarken çekiyordum da şimdi yoruluyorum,küs kalınca da aklım kalıyor ne tuhaf bir durum

30 yaşındayım daha ne kadar büyümem gerek bizde ben kardeşime göre daha duygusalım fakat ani çıkışlarım anneme kızmalarım oluyor.kardeşim daha çok bağırır annem bir iş versin üşenerek yapar
Ben bulaşık ütü ev işi herşeyini yapmaya çalışırım bir yere gidelim yemeğe annemi de alırız hava alsın diye,babamla tartışsın dinlerim düzeltmeye çalışırım
Daha ne yapayım bazen beni sevmediğini düşünüyorum
büyümek derken yaş almaktan bahsetmiyorum, bakış açını değiştirebilirsin, olgunluk farkındalık bunlar başka şeyler,
ben de kızımı 30umda doğurdum, ondan sonra bişeyler değişti bende, 39 yaşındayım şurda 4 5 senedir daha az sorun yaşıyoruz annemle, hatta bana derdi ki başkası olsa yüzüne bakmam evlat işte naparsın, bi şekilde yetemiyorsun, iki tarafta sorunluysa. misal memnun olmadığı şeyleri sor senle alakalı ama kavgaya dönüştürmeden, en nihayetinde ana kızsınız küslük olsa da 5 dk geçmez.. bu arada kardeş de evli mi?

Annem de aynı idi.ama ben evlendikten sonra değişti bana karşı.sadece sizle aynı erkek kardeşim var.annemin tavrı ona karşı,sizinki ile ayni.ama biz onun böyle davranmasına kızmıyoruz.kardeşim daha hassas,böyle davranılmaya ihtiyacı var.siz de anlayışlı olun,kızmayın annenize.nazı size geçiyor

büyümek derken yaş almaktan bahsetmiyorum, bakış açını değiştirebilirsin, olgunluk farkındalık bunlar başka şeyler,
ben de kızımı 30umda doğurdum, ondan sonra bişeyler değişti bende, 39 yaşındayım şurda 4 5 senedir daha az sorun yaşıyoruz annemle, hatta bana derdi ki başkası olsa yüzüne bakmam evlat işte naparsın, bi şekilde yetemiyorsun, iki tarafta sorunluysa. misal memnun olmadığı şeyleri sor senle alakalı ama kavgaya dönüştürmeden, en nihayetinde ana kızsınız küslük olsa da 5 dk geçmez.. bu arada kardeş de evli mi?
Bizim küslüğümüz günlerce gidiyor.sorduğumda da kendine bakmıyor beni suçluyor.mesela bir şey yapmaya karar veriyoruz o benim dediğimin tersini söylüyor ve kendi dediği olsun istiyor.çok tuhaf huyları var
Babamdan çok çekti hadi ben üzmeyeyim diyorum ama bu sefer ezildiğimi hissediyorum.
Mesela birisine ev görmeye gidecektik kendi kafasına göre şu tarihte gideriz diyor ben çalışıyorum belki bana senin dediğin tarih uymucak diyorum ben gidicem sen ister gel ister gelme diyor.çoğu şeyde böyle
Hep benim dediğim olsun istiyor sıkılıyorum artık

Annem de aynı idi.ama ben evlendikten sonra değişti bana karşı.sadece sizle aynı erkek kardeşim var.annemin tavrı ona karşı,sizinki ile ayni.ama biz onun böyle davranmasına kızmıyoruz.kardeşim daha hassas,böyle davranılmaya ihtiyacı var.siz de anlayışlı olun,kızmayın annenize.nazı size geçiyor
Kardeşiniz hırçın mı uysal mı
Benim kardeşim daha akşam anneme bağırarak konuştu annem tamam bağırma oğlum vs diyor
Ben bağırsam ne bağırıyorsun diye günlerce surat asar.annelerin erkek çocuklarına babaların da kız çocuklarına zaafı var sanırım.

Kardeşiniz hırçın mı uysal mı
Benim kardeşim daha akşam anneme bağırarak konuştu annem tamam bağırma oğlum vs diyor
Ben bağırsam ne bağırıyorsun diye günlerce surat asar.annelerin erkek çocuklarına babaların da kız çocuklarına zaafı var sanırım.
Yabani gibi kardeşim.her zaman tersler kendisini.ben annemin kardeşime davrandığı gibi bana davranmasını beklemem.ama eklendiğimden beri beni de kirmamaya çalışır zaten

Back
X