Haklısınız ama ben küçük bir ilçede yaşıyorum çevremde psikolog yok ama üniyi büyük bir şehirde kazanırsam gideceğimBu bir hastalık.
Bu kendi kendine koparmayacağım artık demekle, veya annenize yapma demekle gecmez. Tedavi olmanız lazım.
Kisi kendine tamam bir daha yapmayacağım dese bile farkında olmadan tekrar yapar. Ondan psikolojik tedavi almalısınız veya hayatinizdaki stres faktorlerini yok etmelisiniz
Kadını senelerdir niye doktora götürmediniz?Merhaba. Benim derdim annem...Annem son birkaç yıldır saçlarını koparıyor.Saçı kalmayacak diye korkuyorum.Birkaç tel saçı düğüm şeklinde yapıyor ve çeke çeke koparıyor.Kendi kendine çok konuşuyor iyi birşey söylesek bile tersini anlar sonra bize babanla seni allah yakacak yalan söylüyorsunuz der. Pek de birşey anlatmayız o yüzden .En kötüsü beni de alıştırdı. Sürekli saçlarımı koparıyorum 2 yıldır. Sadece kırık kısımlarını alıyorum köküne dokunmuyorum.Şimdi saçlarımı omuzumun altında kestirdim böylece saçım zaten çok kısa koparırsam daha kısa olacak diyip kendimi dizginlemeye çalışıyorum. Sizce daha neler yapayım?
Merhaba. Benim derdim annem...Annem son birkaç yıldır saçlarını koparıyor.Saçı kalmayacak diye korkuyorum.Birkaç tel saçı düğüm şeklinde yapıyor ve çeke çeke koparıyor.Kendi kendine çok konuşuyor iyi birşey söylesek bile tersini anlar sonra bize babanla seni allah yakacak yalan söylüyorsunuz der. Pek de birşey anlatmayız o yüzden .En kötüsü beni de alıştırdı. Sürekli saçlarımı koparıyorum 2 yıldır. Sadece kırık kısımlarını alıyorum köküne dokunmuyorum.Şimdi saçlarımı omuzumun altında kestirdim böylece saçım zaten çok kısa koparırsam daha kısa olacak diyip kendimi dizginlemeye çalışıyorum. Sizce daha neler yapayım?
istemiyor. koskoca kadını zorla götüremem kiKadını senelerdir niye doktora götürmediniz?
E oturun seyredin ailece başlayın o zaman. Kendini götürebilirsin ama değil mi? Doktor sana yardımcı olacaktır doktora gitmek istemeyen ama tedavi alması gereken birisini yönlendirmek hakkında. İstemiyor deyip kestirip atmak kolayistemiyor. koskoca kadını zorla götüremem ki
Siz gidin.. Siz düzeldikçe belki cesaret eder.istemiyor. koskoca kadını zorla götüremem ki
Psikoloğa gitmenize gerek yok online da irtibat kurabilirsiniz.istemiyor. koskoca kadını zorla götüremem ki
hayattaki stres faktörlerini yok etmek mümkün değil. Dediğiniz gibi terapi şart. Bu arada saçları toplamak da bir parça dizginleyebilir.Bu bir hastalık.
Bu kendi kendine koparmayacağım artık demekle, veya annenize yapma demekle gecmez. Tedavi olmanız lazım.
Kisi kendine tamam bir daha yapmayacağım dese bile farkında olmadan tekrar yapar. Ondan psikolojik tedavi almalısınız veya hayatinizdaki stres faktorlerini yok etmelisiniz
Goturebilirsiniz benimde annemin psikolojik sıkıntıları vardı o da gitmek istemedi bir yolunu buldum önce gidip doktorla konuştum doktor kendisini kalp doktoru olarak tanıttı (bypass ameliyatı olmuştu annem) o şekilde konuştu annemle sonra ilaç tedavisine başladık ve iyilestikten sonra kendisine söyledikistemiyor. koskoca kadını zorla götüremem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?