bu konu şuan tam benlik. içimi kimseye dökemiyorum buraya yazmak istiyorum
annemin ile az önce çok kötü kavga ettik şuan ağlamaktan gözlerim ağrıyor en kötüsü kalbim acıyor. uzun süredir böyle kavga etmemiştik aramız düzeliyor değişiyor sandım ama yanıldım . çok kötüyüm

ben 25 yaşındayım ve senelerdir annemin beni yermesinden , hakaretlerinden , küçük görmesinden ve bana sürekli başkalarını örnek göstermesinden bunaldım . bugün ona bir yemek tarifi sordum ve koca kız oldun bana ne soruyorsun komşunun liseye giden kızı bile yapıyor sen bişey bilmiyorsun , beceriksizsin , bana sormaya utanmıyorsun ve bir sürü laf. benimde kanıma dokundu cevap verdim bu defa da ne saygısızlığım kaldı ne utanmazlığım

( sonra kilolarıma laf söyledi .( son zamanlarda aşırı kilo aldım stresten) evde bir işe yaradığım yokmuş anca yiyip yiyip oturuyormuşum. son 1 senedir evdeyim annem hastalanınca olunca ona bakmak icin işten cıktım ve şimdi iş bulamıyorum elimden geldiğince hem yemek hem ev işi yapmaya çalışıyorum. ilkokuldan beri ev işlerine yardım ediyorum ama yemeği son 1 senedir yapıyorum. ne yapsam yaranamıyorum olmuyor

herkesin yanında da bunu dile getiriyor o bilmez , o yapamaz diye
defalarca anlattım bu şekilde konuşmamasını ama yok olmuyor. ben ergenlige girdiğimden beri aynı kavgalar ve ben her kavga sonunda ölmek istiyorum . hayattan soğutuyor beni

(
mutlu oyunu oynamaktan yoruldum