annemin kardeşime olan davranışları

Zaten 'yanlis okumadiysam' diye başladım cümleye. Siz "altinsiz, düğünsüz evlendik,bana para bile takılmadı, kaynanam eşimle evlenmeden yakınlık yaşadığımı yüzüme vuruyor, düğünsüz evlendin diyor" demişsiniz. Ben de parçaları birleştirdim, demek ki kaçmış dedim..onda da zaten cümleye 'yanlis hatırlamıyorsam' diye girdim. Kacmamissiniz demek ki,köy yerinde düğünsüz altinsiz ve bahşişsiz evlenmissiniz. Olabilir
Çocuğu da hem spiral hem kondomla yaptık demişsiniz. dünyada en korktuğum şey istenmeyen gebelik. O yüzden büyük konuşmak istemiyorum ama hem spiral, hem kondom, hem başkasının odasında ve yanında cinngibi cocuk olduğu için sayıca az birleşmeden hamile kaldıysaniz o çocuk mesih bile olabilir . Ben olsam ben de dogururdum
O kadar şeye gelen bebekten korkular valla gerçekten

1-2 aylığına eşyalı bir yer kiralayabilirsiniz ya da siz dönün evinize eşiniz de pansiyon apart gibi bir yerde kalsın

Hamilesiniz diye neden çöp atamıyorsunuz ya? Diğer cocuğunuzu kucağınıza almıyor musunuz hiç ondan ağır değildir çöp. Çöp atamayacağını düşünen biri annemin ev işlerini görürüm diye nasıl annesinde kalıyor? Zor durumdasınız anlıyorum ama çabada sarfetmiyorsunuz.

bu dunya bir garip evlenince aile evine yabanci uluyorsun

Bu neden oluyor acaba? Evdeyken çoook iyi olan anneniz evlenince neden yabanci oluyor?

Ailemin evindeki odam, eşyalarim bile yerli yerinde duruyor benim, annem en ufak süs eşyamin bile yerini değiştirmemiş zaman durmuş gibi duruyor odam.
Bugun gitsem yerleşsem yabanci davranmazlar. Eşimle geldigimizde 1-2 gun kaliyoruz diye ekstra cift kişilik yatak aldilar vs.Dünya garip değil yani anlatmak istedigim sizin anneniz garip. 🤷 Normali bu derece yabancilaşma degil yani insan evladi degil normal misafir olsa boyle kotu davranmaz, misafiri dahi rahat ettirmek isteriz.

Bu neden oluyor acaba? Evdeyken çoook iyi olan anneniz evlenince neden yabanci oluyor?

Ailemin evindeki odam, eşyalarim bile yerli yerinde duruyor benim, annem en ufak süs eşyamin bile yerini değiştirmemiş zaman durmuş gibi duruyor odam.
Bugun gitsem yerleşsem yabanci davranmazlar. Eşimle geldigimizde 1-2 gun kaliyoruz diye ekstra cift kişilik yatak aldilar vs.Dünya garip değil yani anlatmak istedigim sizin anneniz garip. 🤷 Normali bu derece yabancilaşma degil yani insan evladi degil normal misafir olsa boyle kotu davranmaz, misafiri dahi rahat ettirmek isteriz.
Normalde olması gereken o zaten ama bazı aileler öyle değil maalesef

Back
X