Annem uyuz olduklarını bile bile gelip bize de bulaştırdı

3419

Sonbahar yağmurları☘️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.695
1.592
83
Mrb bayanlar şu an çok kötü durumdayız evce eşim ben en küçüğü 6 aylık olan 3 çocuğum uyuz olmuşuz Kardeşim ve annem bize geldiler kardeşim kaşınıyordu bizde banyo yaptırdı losyon sürdü alerji olmuş dedi 15,20 gün sonra da bizde başladı şüphelendim direkt hastaneye götürdüm çocukları ki uyuzmuş ve annem hala inkar peşinde babam kabul ediyor ben anlamıyorum madem böyle bi şüphe var neden geliyorsun üstelik banyomu vs kullanıyorsun bebeğim zaten zor toparladı kendini yoğun bakımda yattı 1 ay uyuzun ne olduğunu bile doktordan öğrendim bu dertten nasıl kurtulabilirim her şeyi yıkıyorum yüksek derecede yatakları koltukları hep sildim başka ne yapmam gerekir bir de anneme nasıl bi tepki koymam lazım gerçekten çok sinirliyim

sonuna kadar haklısın ama acaba annen de alerjik birşey oldugunu mu düşündü .

Ben çok sert bır tepki koyardım sanırım . Sonucta evladım söz konusu
Evet bende öyle düşündüm ilk ama teşhisi konulmayan bi hastalığa ilaç vermez ki hiçbir doktor şimdi bize verilen ilaçtan sürüyordu o da kardeşime ve kaç kere dedim ki acile götürmeyle olmaz bi dermotolığa götür gitmek iatemiyor kardeşin vs diyor diyorum evinş temizle diyorum oralı değil hep orada burada geziyor ben çekmek zorundına mıyım peki bunu yazık çocuğum hep ağlıyor katılıyor kaşıntıdan

Evet bende öyle düşündüm ilk ama teşhisi konulmayan bi hastalığa ilaç vermez ki hiçbir doktor şimdi bize verilen ilaçtan sürüyordu o da kardeşime ve kaç kere dedim ki acile götürmeyle olmaz bi dermotolığa götür gitmek iatemiyor kardeşin vs diyor diyorum evinş temizle diyorum oralı değil hep orada burada geziyor ben çekmek zorundına mıyım peki bunu yazık çocuğum hep ağlıyor katılıyor kaşıntıdan
Çok geçmiş olsun .
Umarım en kısa sürede atlatır..

Annene sor lutfen neden boyle yapmış. Belki de bilmiyordu kardesinin uyuz oldugumu. Acil sifalar diliyorum

Allah yardımcımız olsun insana ne gelirse yakınından geliyor ne yazıkki
Çok geçmiş olsun
Hadi sizi düşünmedi el kadar bebegi de mı düşünmedi yavrum ya

Anne atılır mı
Yaptıgı affedilmez ama atılmak da çok ağır degilmi
Yoo degil. Benim bebegim yogun bakimda kalacak 1 ay annem bunu bilecek uyuz gibi kan hastaligi bulaştırma riski olabilecek bir durumu benden saklayip cocuguma bulastiracak valla acikcasi bundan daha yerinde bir silip atma sebebi suan aklima gelmiyor.

Cok gecmis olsun..Annen fazla rahat galiba ama bu asiri olmus..Bulasici hastaligi olan birini bebek olan evde tutmak nedir?
Ayrica misafirlikleri zorunlumuydu keyfimi?size karsi genel tutumu hep mi böyle umursamaz
Normalde de rahat ve hep böyle geçen ufak kardeşim hasta oldu çocuk ateşler içinde yanıyor hastaneye götürmedi bana da pek sahip çıkmax aslında son zamanlarda biraz sahiplendi evlenince işte ona göre bi evlat annesine ev araba alıp iş yeri açmalıymış ben hayırsızmışım sinirlenince hep öyle der çocuklarımın sözlerini bile ciddiye alıp büyük insan gibi cvp verir onlara

Bile bile gelip, banyoma kadar girecek, çocuklarımın hepsini perişan edecek, valla bir daha kapının eşiğinden sokmam öyle insanı, kim olursa olsun. İnsan nasıl kıyar el kadar çocuklara? Yani bilmiyordur, o zaman tamam da, siz bildiğini iddia ediyorsunuz. Büyük bir gaddarlık, psikopatlık gerektiriyor bunu yapmak. Geçmiş olsun ayrıca.

Back
X