Sadece bir iç döküş.koskocaman nişanlı kız oldum halen daha bana müdahale edip yönlendiriyorlar. Annem büyüdüğümü kabullenemiyor galiba. 30 yaşlarındayım. Onlar yüzünden misafirliğe gitmezdim. Şöyle oturdun, böyle konuştun, şunu yaptın gibi hep Bi eleştiri olunca bende onlardan uzaklaşmaya karar verdim. Şimdi nişanlıyım. Nişanda aç olduğum için galiba, sürekli masam daki çerezlerden yedim. Önce onu laf etti ana-kız.benim nişanım arkadaşlarım gelmiş tabiki oynayacam. Mendili alıp deli deli dönmedim ortada sonuçta ama hiç oturmadı diye sürekli üzerime konuşup duruyorlar. En son ki olay beni deli etti. Misafir geldi tatlı koyduk. Bende orta büyüklükte diye ağzıma attım. Olay oldu. Kadın bana bakmış. Biraz kibar olsaymışım, bölerek yeseymişim bilmem ne. Fark ediyorum da annemlerle bir yere gittimmi kasılıyorum. Gözüm yüzlerinde kalıyor acaba yine ne yaptım diye. Düğün yapacağım bak sen böyle yaptıkça anne ezik kalırım kaynanamgilin yanında diyorum öğrenesin diye yapıyorum diyor.
Ben zaten çalışan kadınım yeri geldi protokol ile aynı masaya oturdum. Ama hiçte absürd davranışlarım olduğunu sanmıyorum.
Büyük ihtimal annemlerle mesafe koyacağım düğünden sonra. Ama bende bıraktıkları etkiyi nasıl üzerinden atmalıyım kızlar. Fikir verirseniz sevinirim. Yani ne yapsam acaba budamı yanlış diye kasılıyorum