Annem ve annemin sevgilisi

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
Annemle babam ayrılar annemin sevgilisi var. Sürekli bir şey olsa muhattap olmak zorundayım soğuk mesafeli davransam da. Annemin resimlerini sosyal medyadan paylaşıyor. Ve annem adına hesap bile açmış hep tehdit ederek kapattırmaya çalıştım. Bunlarla uğraşmaktan bıktım yıllardır. Adam o kadar geniş ki tersliyorum anlamıyor. Adam bekar ve annemle evlenmek istiyor bırakmıyor. Benim istemediğimi de biliyor. Annemde istemiyor ama konuşmaya devam ediyor benim hayatım etkileniyor.

Son düzenleme:
Sizin yapabileceğiniz pek fazla birşey yok gibi görünüyor. İrade sahibi yetişkin insanlar sonuçta. Doğruyu yanlışı ayırt edebilecek yaştalar..

Siz sevmediginiz icin acaba boyle igreti buluyor olabilirsiniz. Belkide annen senin görmediğin bir yanini görmüş sevmiştir. Ayrica senin ilerde hayatına giricek kisi, annenin ozeline gecmisine burnunu sokamaz..milletin agzina laf verecegine annenin yaninda ol. Sen annene kosteksen hayatina giren kisiyede bu yüzü verirsen ozamab annene o adam degil sen zarar vermiş olursun. Koskoca kadin,yasadiklari ve yasayacaklarindan o sorumlu.

Annenizi nereye kadar koruyacaksınız
Bırakında hatalarının bedelini ödesin
Tabii hataysa
Alta bencilce yaklaşım yatmıyor değil mi
Ilerde evlenirsem karşıma çıkar derken!?
Sosyal medyada fotolarını paylaşıyor orda burda evleneceğim adam ve ailesi görse annem hakkında kötü düşünmezlerdi canım sıkılıyor buna

Koskoca kadın bunun kararını verebilecek bir yaştadır muhakkak..
Bu şekilde davranmak yerime annenizi anlamaya çalışıp oradan yürümeye çalışmak daha mantıklı olur..

Ayrıca şimdiden evleneceğin adamın derdine düşmek biraz bencillik..Böyle bir sebeple sizinle ayrılacak bir adam bir zahmet ayrılsın..
Anneniz sizin eş kriterinize göre kendine sevgili yapacak değil..

Annen yasi basi gelmis insan bence karisma kendi hallerine bırak çocuk degil kizip ayirasin
Kos.koca insan .

Annenizi nereye kadar koruyacaksınız
Bırakında hatalarının bedelini ödesin
Tabii hataysa
Alta bencilce yaklaşım yatmıyor değil mi
Ilerde evlenirsem karşıma çıkar derken!?
Ya ben zaten kendi hayatıma bakıyorum ama nereye kadar annem biraz saf olduğu için onu korumak istiyorum bilmiyorum napacagimi şaşırdım adam pek tekin tip değil çünkü

Annende tam olarak annelik görevini yapmiyo ne hissettiğin onun umrunda değil belki bu iliskiden sana zarar gelecek pisikolojikmen zaten bitmissin bu kadar sorumsuzluk bir anneye yakışmaz dünyada herşey boş evlattan başka insan evladı için ölüme bile gider oda yolunu şaşırmış Allah kimseyi şaşırtmasın

Annem saf olduğu için cabuk kaldırılmaya eğilimli. onu koruma ihtiyacı duyuyorum surekli erkek gibi. Annemde evlenmek istemiyor ama adam ıyi birisi yardımida dokundu bu yüzden yanında tutuyor heralde annem. Şuan sevgilim var annemin sevgilisi olduğunu biliyor ama tanımıyor sonuçta benim annem onunda annesi olacak o adamla muhattap olmasını istemiyorum

Annen yasi basi gelmis insan bence karisma kendi hallerine bırak çocuk degil kizip ayirasin
Kos.koca insan .
Gerçekten bildiğiniz gibi değil annem çok saf ve kolay kandirilabilen iyi niyetli ve güzel bir kadın doğruyu yanlışı ayırt edemiyor pek kafasına göre yaşıyor başka erkeklerde konusuyor bu arada .

Öncelikle yazdığın o kelimeyi silmelisin, Roman gbi.. Annenin hayatına karışma bence olurda ilerde kötü sonuçları çıkarsa anneni hayatından çıkartırsın olur biter...

Adam ıyi biri eli açık parası olursa yardım eder verir ihtiyacımız olsa birseye yapar alır ama hiç sevemedim kültürlerimiz uyuşmuyor annemde yakışmıyor zaten annemde emekli o adamla evlencek hali yok istemiyor zaten. Sevgilim annemin sevgilisi olduğunu biliyor zaten hem bende anneme sahip çıkıyorum ama biktim erkeklerde konusuyor bu arada

Bende bunu anlatmak istedim sonunda beni siz anladiniz sorumsuz bir annem var evet hic deger gormedim hep kendini dusunuyor benim ne hissettiğim düşündüğüm önemli değil onun için bir ara anlar gibi oluyor ama yine tekrarlıyor sil baştan. Birde sadece sevgilisi olsa iyi başka erkeklerle konusuyor. Ben küçükken telefonunda ayıplı mesajlarını bile gördüm psikolojim yerle bir oldu o günden beri. Daha neler neler oldu burda anlatamam şimdi sadece sevgiliyle kalmıyor yani

Öncelikle yazdığın o kelimeyi silmelisin, Roman gbi.. Annenin hayatına karışma bence olurda ilerde kötü sonuçları çıkarsa anneni hayatından çıkartırsın olur biter...
Ama gerçekten roman gibi benim teyzem ve kuzenlerimde öyle dedi romanmi diye daha doğrusu herkes roman misin sen diyorlarmış. Kültürüde aynı onlar gibi müzisyen. Trabzonluyum diyor birde inanmıyorum hiç. Zaten annem evlenmek istemiyor adam bırakmıyor. Ama olurda sonuçları kötü olursa ilerde annelikten rededicem artık bakıcam careme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…