Yok yoook adam bizim eve girmiyor bile giremez zaten sokmam. bazen birşey oluyor kapıya kadar geliyor sadece . Adamla birkere annem ben beraber dışarıya çıkmıştık işimiz vardı mecburen iste çay bahçesinde falan oturduk şimdide yine çıkalım gezelim diyor sen kimsin ben seninle gezcem dışarıda suna bak annemin sevgilisisin diye seninle muhattap olmak zorundamiyim. Ne cektim bunlardan varya. Annemin ustune kredi karti acip parasinimi yemedi bizden surekli parami istemedi neler neler zorla kapattirdim o kredi kartlarini tehdit ederek. Ailemizin içine kadar girdi adam akrabalarımız bile tanıyor bu kadarda olmaz ya annemde suçlu tabiki keşke hatalarının farkında olsa düzeltse kendini . Başka erkeklerle konusuyor yalnızlık çekiyor olabilir ama erkeklerle konuşması da ıyi bisey degilki ben varım sonuçta yanında. Hata üstüne hata yapıyor beni bile düşünmüyor egerki ben evlenir de çocuğum olursa annem gibi olmucam ben yaşadım çocuğum yaşamasınO adamla dışarıda fazla görünme canım.Eve geliyorsa da gece kalmasın.Annene hayret ettim.Fazlaca rahat.Bu "Boşanmış kadının sevgilisi olamaz mı yahu!?!!!" luk bir durum değil.Adam sağlam ayakkabı değil.Anne de doğruyu yanlışı ayırt edemiyor.Bazı kadınlar kaç yaşında olursa olsun erkek gördü mü takılıp gidiyor , her şeyi boşveriyor.
Bu durum ileride kızın karşısına çıkmasa bile adamın iğrenç bir arkadaş ortamı olsa orda anlatsa falan yaşadıklarını o ortamdan biri de bu kıza kafayı taksa falan.Yani ne insanlar var , annen bunları düşünmüyor.Sen kendini koru.O adam gece sizde kalmasın , annene bunu açık açık söyle.
Çok üzüldüm bu duruma.Annelik bu kadar da suistimal edilmemeli.Her şeyin içini boşalttılar , anneliğin bile.
Annen nerde bu adam sana askinti oldugunda, haberi var mi ? Sen adamin tavrini yanlis anlamis olabilir misin diyecegim ama cok guzelsin sarkilar falan rahatsiz ederdi beni de. Bosanmis bir kadinin sevgilisi olabilir elbette ama seni dusunmesi gerekiyor sana zarar verebilecek karakterde biriyle olmasi hoş karsilanamaz böyle pervasizlik olmaz.Evet bu adam banada asıldı bu arada. Çok güzelsin falan diyor şarkı dinledim aklıma sen geldin falan diyor bu ne demek ya bu yüzden soğudum ikisindende adam çok gevşek bi tip gerçekten takıldığı çevresinden bile belli anneme diyorum nerden buldun sen bu adamı ayrıl diyorum birşey demiyor annem evlenmek istemiyor zaten. Adamda biliyor bal gibi yapıştı bi cikmiyo hayatimizdan
Güzelim "boşver /karışma " diyecek kişilerden birisi de benim...arkadas karışmış da neye engel olabilmiş ki? Teyzeyi kimisi saf olarak tanımlar kimisi erkek delisi ama yaşadığı hayat sekli risklerle dolu. Ben konu sahibi için endiselenirim sadece..basina birşey gelmese bari... Konu sahibi 24 yaşında ...bu kişiler (annesinin konuştuğu?) eve geldiğinde onun da evde olmaması en iyisi .Gidip anne anne/babaanne de kalabilir ve ya kendisi bir ev tutup orada kalabilir.Yok canım ya annem sırf mutlu olucam diye beni ve geleceğimi görmezden gelemez. Ben de onun. Bu hayatta aile diye bir kavram var ve anlamı da bu olmalı. Karşılıklı sorumluluk. İşime gelince annenim ben senin işime gelmeyince bana karışamazsın.
Annem evlenmek istemiyor adam istiyor karı koca gibi takılıyorlar dışarıda sanki evli veya nişanlılar. Onla kalsa yine ıyi annem baska erkeklerlede konusiyor ben kucuklugumden beei boyle neler oldu neler konusma diyorum kötüye çıkar adın diyorum yanlış anlasilirsin diyorum senin kızın var beni hiç düşünüyosun kötü örnek oluyodum bana diyorum umurunda degilimAnneniz bekar,adam bekar
Sizi etkileyen bir sey yok. Her gorusen gezen tozan insan evlenmek zorunda degil ki. Annenizi rahat birakin cani ne istiyorsa onu yasasin
Neden ayrıldı? Baban aldattı mı?Annem evlenmek istemiyor adam istiyor karı koca gibi takılıyorlar dışarıda sanki evli veya nişanlılar. Onla kalsa yine ıyi annem baska erkeklerlede konusiyor ben kucuklugumden beei boyle neler oldu neler konusma diyorum kötüye çıkar adın diyorum yanlış anlasilirsin diyorum senin kızın var beni hiç düşünüyosun kötü örnek oluyodum bana diyorum umurunda degilim
Anneme anlatıyorum annem sadece kızmakla kalıyor adama sonra hiçbir şey olmamis gibi davranıyorlar bende saldım artık ne halleri varsa görsünler ne yaparsan yap artık soğudum senden dedim anneme kendi hayatıma bakıcam dedim amann ben onlar gibi değilim en azından bu ıyi bisey ben doğru yoldayım. Sonunda pişman olursa annem olur belki geç olurAnnen nerde bu adam sana askinti oldugunda, haberi var mi ? Sen adamin tavrini yanlis anlamis olabilir misin diyecegim ama cok guzelsin sarkilar falan rahatsiz ederdi beni de. Bosanmis bir kadinin sevgilisi olabilir elbette ama seni dusunmesi gerekiyor sana zarar verebilecek karakterde biriyle olmasi hoş karsilanamaz böyle pervasizlik olmaz.
Kendisi yetiskin yasayacaklarinin sonuclari kendini baglar ama arada bir kiz cocugu varsa bu öyle kendinin hayati diyerek normallestirilemez. Bir annenin kendi istekleri icin kizina zarar verecek durumlarda bulunmasinin savunulacak bir yani yok .
Bende bilmiyorum babannem ayırmış dedigine gore ben inanmiyorumda gebcligindede annem erkekler hep annemi istermis nisanlanmis falan baya isteyeni olmusNeden ayrıldı? Baban aldattı mı?
Aldatılan çoğu kadin annen gibi tepki verebiliyormus. Keske babana ulasabilsen?Bende bilmiyorum babannem ayırmış dedigine gore ben inanmiyorumda gebcligindede annem erkekler hep annemi istermis nisanlanmis falan baya isteyeni olmus
Sen bu adamdan olabildigince uzak durmaya çalis . Babanla görusuyorsan onun yanina gidebilirsin.Anneme anlatıyorum annem sadece kızmakla kalıyor adama sonra hiçbir şey olmamis gibi davranıyorlar bende saldım artık ne halleri varsa görsünler ne yaparsan yap artık soğudum senden dedim anneme kendi hayatıma bakıcam dedim amann ben onlar gibi değilim en azından bu ıyi bisey ben doğru yoldayım. Sonunda pişman olursa annem olur belki geç olur
Aldatılma olayı yok ama annemin yalnızlıktan bence . Babam evli ve yurtdışında olduğu için rahatsız etmek istemedim küçükken geliyordu beni görmeye şimdi gelmiyor yıllardır görüşmüyoruzAldatılan çoğu kadin annen gibi tepki verebiliyormus. Keske babana ulasabilsen?
Aslında babam yurtdışında oraya gitsem hayatımı kurtarmış olurum ama babamın 2. Eşi var çocukları var rahatsız etmek istemediğimden elimden birşey gelmiyorSen bu adamdan olabildigince uzak durmaya çalis . Babanla görusuyorsan onun yanina gidebilirsin.
Bi ulassan, az konuşsan...Aldatılma olayı yok ama annemin yalnızlıktan bence . Babam evli ve yurtdışında olduğu için rahatsız etmek istemedim küçükken geliyordu beni görmeye şimdi gelmiyor yıllardır görüşmüyoruz
Benim gibi olan birçok insan muhakkak vardır bende o sanssizlardanim iste kendimi hep değersiz gördüm sevgi görmedim hiç destek görmedim hep kendi kendim doğruyu yanlışı yaparak öğrenerek buyudum sahip cikacak bi ailem olmasifi icinde kucukke çok yanlışlar yaptım belki annen sorumsuz olmasaydı böyle olmucakti ama ben doğru yoldan ilerlemeye gayret ediyorum bunlar gibi olmamak için eğer evlenirsem çocuklarmda olursa onlara iyi anne olurum inşallah ben yaşadım onlar yasamasinAllah annenin de hayırlısını versin. Karışamazsın diyen arkadaşlar olmuş, hatalarının bedelini ödetmeye hakkı var mı? Ben konuda kıskançlık ve hazımsızlık sezmedim aksine hal ve hareketlerine dikkat etmeyen bir anne gördüm. Etkiler doğrudan, uzak kalsanız da yakın dursanız da. Kendince babanızdan intikam alıyor galiba
Allah yardimcin olsun . Babanla gorus yine de onlar cocuklariysa sen de cocugusun , senden de sorumlu.Aslında babam yurtdışında oraya gitsem hayatımı kurtarmış olurum ama babamın 2. Eşi var çocukları var rahatsız etmek istemediğimden elimden birşey gelmiyor
Senin bakış açın daha farklı ama, sen konu sahibini düşünüyorsun benim kastettiklerim: annenin hayatı, o özgür bir birey seni ilgilendirmez kafasındakile.Güzelim "boşver /karışma " diyecek kişilerden birisi de benim...arkadas karışmış da neye engel olabilmiş ki? Teyzeyi kimisi saf olarak tanımlar kimisi erkek delisi ama yaşadığı hayat sekli risklerle dolu. Ben konu sahibi için endiselenirim sadece..basina birşey gelmese bari... Konu sahibi 24 yaşında ...bu kişiler (annesinin konuştuğu?) eve geldiğinde onun da evde olmaması en iyisi .Gidip anne anne/babaanne de kalabilir ve ya kendisi bir ev tutup orada kalabilir.
Anneni korumak istemen takdirle karşılıyorum ama benim sevgilimle o adam muhatap olmasın ne alaka anlamadım. Çok saçma bir sebep.Annem saf olduğu için cabuk kaldırılmaya eğilimli. onu koruma ihtiyacı duyuyorum surekli erkek gibi. Annemde evlenmek istemiyor ama adam ıyi birisi yardımida dokundu bu yüzden yanında tutuyor heralde annem. Şuan sevgilim var annemin sevgilisi olduğunu biliyor ama tanımıyor sonuçta benim annem onunda annesi olacak o adamla muhattap olmasını istemiyorum
Kac yasindasiniz? Okudunuz mu,meslek var mi? Eger belli bir yasin uzerindeyseniz once siz kendinizi dusuneceksiniz,artik annenizin size yapabilecegi bir sey yok. Calisip kendi hayatinizi kurmaya bakin. Anneniz bekar, isterse her gun biriyle gezer,siz beraber gezmiyorsaniz,ayni ortamda bulunmuyorsaniz bu yeterliAnnem evlenmek istemiyor adam istiyor karı koca gibi takılıyorlar dışarıda sanki evli veya nişanlılar. Onla kalsa yine ıyi annem baska erkeklerlede konusiyor ben kucuklugumden beei boyle neler oldu neler konusma diyorum kötüye çıkar adın diyorum yanlış anlasilirsin diyorum senin kızın var beni hiç düşünüyosun kötü örnek oluyodum bana diyorum umurunda degilim
Çünkü adam çok kültürsüz ve cıvık hareketleri olan biri. Sevgilim okumuş etmiş ıyi bir mesleği var kültürlü yani onunla anlatacağını sanmıyorum direk soğur bu ne ayak diye ciddi düşünüyoruz bu aradaAnneni korumak istemen takdirle karşılıyorum ama benim sevgilimle o adam muhatap olmasın ne alaka anlamadım. Çok saçma bir sebep.
Eğer böyle bir şey için senden soğuyacaksa sana değer vermiyor demektir diye düşünürüm çünkü bu kişi senin hicbir şeyin değil. Insan anne babasının yaptığından sorumlu olmadığına göre.....Çünkü adam çok kültürsüz ve cıvık hareketleri olan biri. Sevgilim okumuş etmiş ıyi bir mesleği var kültürlü yani onunla anlatacağını sanmıyorum direk soğur bu ne ayak diye ciddi düşünüyoruz bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?