Canım benim çok üzüldüm bu durumda olmana annen çok yanlış yollarda Allah muhafaza konuştuğu erkekler tarafından sanada zarar gelebilir bunu annenle konustunmu hiç oturun konuşun eyer seni seviyosa zaten bidaa yapmaz bu tür şeyleri onunla güzel bir diyalog kur ana kız verin el eleBende bunu anlatmak istedim sonunda beni siz anladiniz sorumsuz bir annem var evet hic deger gormedim hep kendini dusunuyor benim ne hissettiğim düşündüğüm önemli değil onun için bir ara anlar gibi oluyor ama yine tekrarlıyor sil baştan. Birde sadece sevgilisi olsa iyi başka erkeklerle konusuyor. Ben küçükken telefonunda ayıplı mesajlarını bile gördüm psikolojim yerle bir oldu o günden beri. Daha neler neler oldu burda anlatamam şimdi sadece sevgiliyle kalmıyor yani
Sanada zarar gelir derken Altını cizmeliyim ki hanyyy dediğin gibi tek bir erkekle görüşmüyor başka kişilerlede konuşuyo. Aslında oda yanlız ne yaptığını bilmiyor ciddi bir evlilik düşünse bir erkek yeter onunki bambaşka baktın seni anlamıyo sende oldukça uzak dur onun özel hayatından biliyorum insan annesine zarar gelsin istemez ama sende onu koricam derken kendinide kaybedersin. Dogrumu bu yaptığı tbykide hayır...Canım benim çok üzüldüm bu durumda olmana annen çok yanlış yollarda Allah muhafaza konuştuğu erkekler tarafından sanada zarar gelebilir bunu annenle konustunmu hiç oturun konuşun eyer seni seviyosa zaten bidaa yapmaz bu tür şeyleri onunla güzel bir diyalog kur ana kız verin el ele
Sanada zarar gelir derken Altını cizmeliyim ki hanyyy dediğin gibi tek bir erkekle görüşmüyor başka kişilerlede konuşuyo. Aslında oda yanlız ne yaptığını bilmiyor ciddi bir evlilik düşünse bir erkek yeter onunki bambaşka baktın seni anlamıyo sende oldukça uzak dur onun özel hayatından biliyorum insan annesine zarar gelsin istemez ama sende onu koricam derken kendinide kaybedersin. Dogrumu bu yaptığı tbykide hayır...
Ohoo ne diyon mucadele etsende bos bildigini okuyor demekki Allah yardım cin olsnGerçekten bildiğiniz gibi değil annem çok saf ve kolay kandirilabilen iyi niyetli ve güzel bir kadın doğruyu yanlışı ayırt edemiyor pek kafasına göre yaşıyor başka erkeklerde konusuyor bu arada .
Ben seni anliyorum canım, hemde cok iyu... Yakinlarimizda boyle bir kadin vardı salak derecesinde safti. Bosandi dunya kadar paralari jigolo, inşaatçı ve ne olduğu belirsiz tiplere yedirdi şimdi evinde oturuyorGerçekten bildiğiniz gibi değil annem çok saf ve kolay kandirilabilen iyi niyetli ve güzel bir kadın doğruyu yanlışı ayırt edemiyor pek kafasına göre yaşıyor başka erkeklerde konusuyor bu arada .
Kesinlikle bu annenin hayati diyenleri sanki Amerikan dizilerinden gelme görüyorumANNENE karışamazsın diyenler de ne kadar geniş insanlar. Annesi yani sonuçta bu hayattaki 1. Derece yakını. Her zaman önüne çıkacak insan. Ben de evleneceğim insanın yakın çevresini bilmek isterim. İlerde benim huzurumu bozacak bir şey olur mu olmaz mı...? Tabiiki de söz hakkı olacak. Güzel bi dille ekşi yanlarını anlat adamın zaten kendi de istemiyormuş ikna olur bi şekilde inşallah.
afedersin ama benimle evlenecek adam annemin arkasindan bir laf ederse tekmeyi basatim.Annemin hayati annemi ilgilendirir.Damat cebine para koymaz, damat sikintisina kosmaz onuda hic ilgilendirmez. Annem mutluysa bende mutlu olurum.Sen toplumun baskici yanini cok benimsemissin.Buyudugunde bunun ne kadar yanlis oldugunu anlayacaksin.Belliki babanin hissettirenedigi kadinligi bu adam annene hissettiriyor, izzeti nefsine dokunacak hic bir sey yok rahat ol biraz kadinida darlama.Haklısın ama evleneceğim adam ya benden bu yüzden ayrılırsa soğursa diye korkuyorum
Ben bu şekilde düşünen insanların da aynı şekilde bir yetişkinlik geçirme fikrinde olduklarını bu yüzden de kendilerini savunurcasına karşı tarafı savunduklarını düşünüyorum.Kesinlikle bu annenin hayati diyenleri sanki Amerikan dizilerinden gelme görüyorum
Ha onlar gibi ana baska halde baba baska yerde ise tamam onlarin dedigi gibi olsun. Ama yarin kizim yavrum diye ariyacaklarsa go away.
Yasarken Amerikan dizileri tadında analik-babalik. Yaşlanınca Türk merhametine sığınan ana-baba. Olmaz kardesim hakkini vercen hakkiniiiiii
Öyleyse bu kıza cemkirme haklari yok! Kendi düşüncelerini üste tutup, farkli dusunenleri çağın gerisi, baskıcı toplum urunleri olarak niteleyemezler. Herkesin midesi farkli gidayla doyar.Ben bu şekilde düşünen insanların da aynı şekilde bir yetişkinlik geçirme fikrinde olduklarını bu yüzden de kendilerini savunurcasına karşı tarafı savunduklarını düşünüyorum.
Canım benim çok üzüldüm bu durumda olmana annen çok yanlış yollarda Allah muhafaza konuştuğu erkekler tarafından sanada zarar gelebilir bunu annenle konustunmu hiç oturun konuşun eyer seni seviyosa zaten bidaa yapmaz bu tür şeyleri onunla güzel bir diyalog kur ana kız verin el ele
maalesef yok adam ailemizin içine kadar girdi artık benden birazda olsa korkuyor sinirli ve asabiyim neler yapabileceğimi biliyor mahkemeye vermekle tehdit ettim tirsti bana neden oyle diyosunda uzdun beni benimle ugrasma bak demeler falan bende o zaman dikkat edeceksin anneme laf söz getirtme dedim cafeden annemin adına hesap acmissin kullanıyosun seni şikayet ederim bi 5 yıl yatarsın içerde dedim yapacağımıda biliyor dün o hesabıda sildi . Adamdaki rahatlığa bak yaKonu sahibesine sen karışamazsın denmiş şaşkınım
Anenm safça diyor, adam kandırıyor diyor, başka erkeklerle de konuşuyor diyor ....afedersiniz ama kızın annesi belli ki yarımakıllı. Sahip çıkmayıp ne yapsın bu kız??
Konu sahibesi, bu adamı def edecek bir dayın, deden veya anneannen yok mu?
Yok canım ya annem sırf mutlu olucam diye beni ve geleceğimi görmezden gelemez. Ben de onun. Bu hayatta aile diye bir kavram var ve anlamı da bu olmalı. Karşılıklı sorumluluk. İşime gelince annenim ben senin işime gelmeyince bana karışamazsın.Öyleyse bu kıza cemkirme haklari yok! Kendi düşüncelerini üste tutup, farkli dusunenleri çağın gerisi, baskıcı toplum urunleri olarak niteleyemezler. Herkesin midesi farkli gidayla doyar.
Kimi aldatildigi halde kocasiyla yasamaya devam ediyor kimi direk bosaniyor... İnan oyle seyler duydum gordum ki ikisine de saygı duyuyorum. Eger mutluysa kadin tercih onun kimse kimseyle yaşamıyor.
Öyleyse bu kıza cemkirme haklari yok! Kendi düşüncelerini üste tutup, farkli dusunenleri çağın gerisi, baskıcı toplum urunleri olarak niteleyemezler. Herkesin midesi farkli gidayla doyar.
Boşuna dememiş İstiklal şairi:" Medeniyet dedigin tek dişi kalmış canavar."Aynen
İyice sanal evlat/sanal ana babalığı savunur olduk. Böyle aile kavramı mı olur?
Evet bu adam banada asıldı bu arada. Çok güzelsin falan diyor şarkı dinledim aklıma sen geldin falan diyor bu ne demek ya bu yüzden soğudum ikisindende adam çok gevşek bi tip gerçekten takıldığı çevresinden bile belli anneme diyorum nerden buldun sen bu adamı ayrıl diyorum birşey demiyor annem evlenmek istemiyor zaten. Adamda biliyor bal gibi yapıştı bi cikmiyo hayatimizdanYani annenin konustugu o erkeklerden biri belali cikar, psikopat cikar anneye veya bu kiza zarar verebilir pekala. Anlattigi tip de bana pek tekin gelmedi, bu kiza yilismayacagi ne malum?
Konu sahibesi siz o adamla sakin sakin gorusmeyin bana saglam pabuc gibi gelmedi.Allah korusun gazetelerde neler okuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?