- 21 Temmuz 2016
- 176
- 79
- 98
- Konu Sahibi Bukeycicekk
yazıp yazmama konusunda endişeliydim. Hatta alışmış bile olabilirdim bazen unutup gülebiliyordum, umursamıyordum ama son olan olay beni artık param parça etti. Uzun olacak ama yardımınıza ihtiyacım var. 17 yaşındayım annemin aldattığını 13 yaşında telefona gelen bir mesajla öğrendim. Ve aldattığı kişi annemin uzaktan akrabası eve en az ayda iki kele gelen babamla gayet araları olan olan biri. Bana hediyeler alır durur niyedir bilinmez. Ben çok kez mesajlarını gördüm, okudum -babamın annemi aldattığını bilmiyordum tabi- babama söyleyemedim korktum adamı öldürür dedim çok seviyor annemi aklını kaybeder intihar eder dedim çünkü görseniz babam annem için yapmayacağı şey yoktu dururumuzun çok iyi olmamasına rağmen kredi çekip araba bile aldı istedi diye. Yaşım küçük annemle zaten anlaşamıyorum beni sevmiyor evet ciddi ciddi sevmiyor adamla mesajlarında " artık x dende( babamdan) bukettende bıktım keşek geberselerde kurtulsam" okudum. Psikolojim bozuldu güldüğümde aklıma geliyor birden ağlamaya başlıyorum yüzünü bile görmek istemiyorum babam deseniz babamla da iyi değil aramız o yüzden söylemiyorum söylersem ne yaparım ne ederim annem çeker gider babam desen umrunda olmam ünili kazanınca inşallah başka şehire gidip o Zaman söylemeyi düşünüyorum kendi ayaklarımın üzerine dururum inşallah. Neyse bir hafta önce tatildeydik babamın telefonuna bir mesaj geldi " ne o hala karın çocuğunla mı ilgileniyosun ben burda başçavuşlar eşeği miyim" yazıyordu. YÜZSÜZ. kadın evli bir kızı var benim yaşımda, ammemin aldattığıda evli hatta 1 yıllık... adam annemleyken evlendi birde. Annemle adam cinsellik yaşıyor mesajlarını gördüm. Babama acırken ikisininde aşağılık olduğunu öğrendim. 17 yaşındaki birinin düşünmesi gereken şeyler aşık olduğu çocuk, okul dersler, bugün nereye alışverişe gitsem değil midir ?