- 5 Kasım 2024
- 10
- -21
- 1
- 22
- Konu Sahibi thereisnowayy
annemle babamın kendımı bıldım bılelı araları kotudur babam cok fazla sıddet uygulayan kufreden sınırlı bi insan gozumun onunde kac kez annemin sırtına bogazına bıcak dayadı bogmaya calıstı bana ve kardesıme bıcak cekti cıdden sıkıntılı bi adam ama 1 sene once bosandılar cok sukur. Ama babamın hala annemle derdi vardır biz babamla kalıyoruz ve her defasında onu yolda gorursem oldurucem baskasıyla gorursem alnının ortasından vurucam onu parcalıcam gıbı seyler soyler. Babam son gunlerde iyi bi ise girdi maası falan cıdden baya yukseldı ve annem bunu duyunca babamla bırlesmek ıstedıgını soylemıs kardeskme sonra da komsumuzu araya katıp bı gorusme ayarlamıs babamın haberı olmadan ve cıddı cıddı gerı bırlesmeyı dusunuyor karsısında yapma etme sokakta bıle can gvenlıgın daha fazla dedim agladım ona ragmen bugun gıttı o gorusmeye napıcam bılmıyorum nolur bır sey soyleyın. Bu sene sınav senem unı ıcın hazırlanıcam hem benım hem annem ıcın cok kotu olur can guvenlıgı bıle olmaz evde sırf para ıcın bunu hıce sayması cok koyuyor bana yemın ederim. Adam kac defa onunla aynı evde durursam yasatmam dedi bize napmalıyım bisey soyler mısınız care bulamıyorum