bunca yıl durmuşlar 1-2 ay daha dururlarDaha önce konu açmıştım annem ve babam ile ilgili ,boşandılar diye ama boşanmalarına rağmen ev satılana kadar aynı evdeler.Babam evi terketmiyor annem de zaten maaşı bağlanana kadar bir yere kıpırdayamıyor ki maaşın ne zaman bağlanacağı belli değil öyle yaşıyorlar
Annem bunalmış ağlıyor ben de ne yapıcağımı bilmiyorum ben de kal diyorum kabul etmiyor babam da evi terk etmiyor çünkü işine geliyor ne yapıcağız bilmiyorum
Kardeşimin de maaşı var ama onunla kalıcaklar ama oda kredi ödüyor ve nasıl olur bilmiyorum ne olur akıl verin ben de şaşırdım kaldım artık
Ağlayıp duruyor dayanamıcam evi işgal etti birşey yapamıyorum diyor,babam da hayatta gitmez babasının evinebunca yıl durmuşlar 1-2 ay daha dururlar
Evet ama sabredemicem diyor dayanamıyorum diyor ama ne yapıcak,biraz daha sabretmem gerekiyor deyince bize kızıyor yıllarca sizin için katlandım diyeBiraz daha sabretsin anneniz, satılınca zaten herkes kendi yoluna bakar..
Biraz da inada bindirmişler işi sanırım. Babanızla konuşsanız dinlemez mi sizi? Yada annenizi yanınıza alamaz mısınız?Evet ama sabredemicem diyor dayanamıyorum diyor ama ne yapıcak,biraz daha sabretmem gerekiyor deyince bize kızıyor yıllarca sizin için katlandım diye
Ama şu an yapıcak birşey yok ki
Babam da bir değişik ona yakışan evi anneme bırakıp babasının yanına gitmesi bence ama babam evden çıkmıyor işe bile geç gidiyor
Müteahhite verildi satılık ilanı yayınlandıBabanız inadina yapıyor belli ki.. ev niye satılmıyor ? Emlakciya falan versinler hızlandırmak için birşeyler yapsın anneniz
Başka yolu yokmu ki İnan’ın o kadar üzülüyorum ki telefonda sürekli sesi kötü geliyor beni çok etkiliyorYa sabretcek ya kendi çıkıcak annen başka ne yapabilirsin ki
Evet az bir para ben de merak ediyorum valla nasıl geçinecekAnnenize maas hemen baglanir ki,aylarca beklenmiyor artik.
Bir de bunca sene yasamislar ayni evde,biraz daha yasayabilirler.
Anneniz maasi baglaninca ev tutabilecek mi? Az bir para olur o maaslar cunku,hem evi tut hem evin her seyini karsila,mumkun olamaz bence
Allah yardimcisi olsun cok zorEvet az bir para ben de merak ediyorum valla nasıl geçinecek
Boşandı ama iş nereye varıcak bilmiyorum
Sanırım başkasıyla evlenirim diye düşünerek boşandı
İnşallah ama inanın ben de çok yoruldum yıllarca gözümün önünde mutsuzdu sürekli yanında olmaya çalıştım ama ben de artık yoruldum kendi ailemden çok annemi düşünür oldumAllah yardimcisi olsun cok zor
Hele ki maddiyat icin baska biriyle evlenecekse daha zor. Umarim sevdigi biriyle evlenir. Yazik bari bundan sonra mutlu olsun anneniz
Annenizin hayatinda biri var demek ki. Yoksa bu kadar acelenin baska aciklamasi olamaz. Ve o kisiye guvenerek babanizi bosamis. Yani buurda adamlarin eslerine yapinca kizdigimiz seyi anneniz babaniza yapmis gibi gorunuyor.Lütfen bana fikri verin çünkü çıldırmak üzereyim
Annem daha boşanalı 1 ay olmuş yaza kadar evlenirim diyormuş
Evlenmesine kardeşim de ben de tamam demiştik ama daha 1 sene bile olmadan bu ne acele?ablan evlendi çocuğu var sen de yarım öbür gün evleneceksin ben ne yapıcam demiş?tamam haklı ama biraz geçsin her şeyin bir zamanı var kardeşim de kızmış
Allah aşkına söyleyin kimde hata?annesi,babasıyla boşanalı 1 sene geçmeden evlenen ya da babası boşanalı 1 sene bile olmadan evlenen var mı?
Ben de öyle düşünmüştüm hatta anneme de söylemiştim ama asla 3. Bir kişi için babandan boşanmadım,böyle düşündüğün için sana bu konuda hakkım helal değil bana iftira atıyorsun dediAnnenizin hayatinda biri var demek ki. Yoksa bu kadar acelenin baska aciklamasi olamaz. Ve o kisiye guvenerek babanizi bosamis. Yani buurda adamlarin eslerine yapinca kizdigimiz seyi anneniz babaniza yapmis gibi gorunuyor.
Cok aceleci. Daha 1 ay olmus ne evlenmeyi dusunmesi. Yeni bitmis bi evlilik var hem de uzuuun bir evlilik. Bi kafani dinle kendini topla falan sure lazim. Ben kesinlikle annenize inanmadim.. hayatinda biri var belli ve bu kisi eskilerden biri bile olabilir. Hani daha once tanidigi biri falan. Yoksa bu kadar cabuk guvenip evlenebilirim demez.Umarim sirf mutlu degil diye babaniza bunu yapmamistir. Ama gorunen o.Ben de öyle düşünmüştüm hatta anneme de söylemiştim ama asla 3. Bir kişi için babandan boşanmadım,böyle düşündüğün için sana bu konuda hakkım helal değil bana iftira atıyorsun dedi
Zaten evlenmek isteyen birisi varmış paylaştı ama bu kadar acele etmesi nedir ya?daha boşanalı 1 ay olmuş
Haksız mıyım ne olur söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?