- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Tekrar geri döndüğü takdirde artık arkasında olmayacağınızı söyleyin. Artık bir karar vermesi gerektiğini net bir şekilde belirtin.Merhaba, sadece annem ve babamla olan sorunlarımı yazmak için üyelik aldım çünkü artık depresyona girme noktasındayım.
Kendimi bildim bileli mutsuz ve kavganın çocuk olduğu bir ailede büyüdüm. Babamın anneme yaşatmadığı kalmadı. Bir insanın evlilikte görebileceği herşeyi gördü. Bir kere boşandılar ve tekrar evlendiler. 2 sene önce tekrar boşandılar. Annem de babamda şuanda başkasıyla evli. Buraya kadar sıkıntı yok
Ancak annem ne olursa eşyalarımı toplucam boşanıcam diyor. Yine tamam diyoruz yeterki mutlu diye. Ancak ayrılıp bize geldiğinde 2 hafta sonra tekrar adamla barışıp gidiyor yine tamam diyoruz ama artık abartmaya başladı, çocuk oyuncağı gibi yaptı bu ayrılık işini. Şimdiye kadar çok sıkıntı yaşadı, anne baba hakkı diye sçhet istediklerini yapmaya çalışıyorum ancak artık dayanamıyorum. Her olan şeyi anlatıyor. Sürekli mutsuz ve benim enerjimi azaltıyor. Takmıcam diyorum. Vicdan azabı duyuyorum
Babamda daha önce çok etkiliyordu, üniversite sınavına girdiğim dönemde.
Kardeşimde bende çok yorulduk artı. Ayrılmasına birşey demiyorum başımın üstünde yeri var diyorum ama ayrılmıyorda.
Çocuğum ve eşime odaklanamıyorum. Son günlerde kabus görmeye başladım. Bugün sürekli ağladım. Şu an ayrıldı ve yine geldi.
Ben ne yapayım söyleyin bana. Var mı benim gibi ailesi olan?
Aynen öyle, sanki onlar bizim evladımız gibi. O kadar yorgun hissediyorum kiNe söylenebilir ki anne babanıza anne babalık yapıyormuşsunuz resmen..
Dün annemle çok kötü tartıştım.Acikca ,dinlemek istemediginizi ya gidip esiyle gecinsin ya da gidip bosansin net ,sorun yasadiginizi bunaldiginizi soyleyin
Söyledim ama biraz sinirliydim. Baya bir tartıştık. Evi terlemeye kalktı. Kardeşim ve eşim sakinleştirdi.Tekrar geri döndüğü takdirde artık arkasında olmayacağınızı söyleyin. Artık bir karar vermesi gerektiğini net bir şekilde belirtin.
Anne baba hakkı böyle bir şey değil. Siz de insansınız ve bunu çekmek zorunda değilsiniz.
Annen kaç yaşında kadın kim bilir ama çocuk gibi davranıyo bence evi her zaman kaçıp geliceği bi yer gibi görmemesi için konuş seninde ailen var sonuçta öyle ayrıl barış insanı huzursuz etmek olmaz ayıp denen bişey var üzüldüm senin adınaMerhaba, sadece annem ve babamla olan sorunlarımı yazmak için üyelik aldım çünkü artık depresyona girme noktasındayım.
Kendimi bildim bileli mutsuz ve kavganın çocuk olduğu bir ailede büyüdüm. Babamın anneme yaşatmadığı kalmadı. Bir insanın evlilikte görebileceği herşeyi gördü. Bir kere boşandılar ve tekrar evlendiler. 2 sene önce tekrar boşandılar. Annem de babamda şuanda başkasıyla evli. Buraya kadar sıkıntı yok
Ancak annem ne olursa eşyalarımı toplucam boşanıcam diyor. Yine tamam diyoruz yeterki mutlu diye. Ancak ayrılıp bize geldiğinde 2 hafta sonra tekrar adamla barışıp gidiyor yine tamam diyoruz ama artık abartmaya başladı, çocuk oyuncağı gibi yaptı bu ayrılık işini. Şimdiye kadar çok sıkıntı yaşadı, anne baba hakkı diye sçhet istediklerini yapmaya çalışıyorum ancak artık dayanamıyorum. Her olan şeyi anlatıyor. Sürekli mutsuz ve benim enerjimi azaltıyor. Takmıcam diyorum. Vicdan azabı duyuyorum
Kardeşimde bende çok yorulduk artı. Ayrılmasına birşey demiyorum başımın üstünde yeri var diyorum ama ayrılmıyorda.
Çocuğum ve eşime odaklanamıyorum. Son günlerde kabus görmeye başladım. Bugün sürekli ağladım. Şu an ayrıldı ve yine geldi.
Bunuda yapamıyorum. Vicdanım rahat etmiyorgidip geldiğinde kabul etmeyin tekrar
Ozaman çekin çilenizi.Kangren olanı kesip atmadıktan sonra ağlasanız neye yarar.Bunuda yapamıyorum. Vicdanım rahat etmiyor
Bence az görüş ailenle. Belli ki büyümemişlerMerhaba, sadece annem ve babamla olan sorunlarımı yazmak için üyelik aldım çünkü artık depresyona girme noktasındayım.
Öyle çok yaşlı değil,hareketleri beni çok üzüyor. Herşeyi geçtim sürekli mutsuz kendisi için üzülüyorum. Küçüklüğümden beri dayanamıyorum.Annen kaç yaşında kadın kim bilir ama çocuk gibi davranıyo bence evi her zaman kaçıp geliceği bi yer gibi görmemesi için konuş seninde ailen var sonuçta öyle ayrıl barış insanı huzursuz etmek olmaz ayıp denen bişey var üzüldüm senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?