• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve ben

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.569
622
73
34
Kızlar merhaba annem hiç düzenli değil ve ev işi yapmayı sevmiyor, ben başka yerde yaşıyorum. Gelince yapayım diyorum ama hep eski haline geliyor, kendisi hiç düzen oluşturmuyor. Gelince bana her şeyi yaptırma derdinde. Her şeyi benim yapmamı bekliyor eskiden beri böyle, her şeyi ayağına getirtir burda da anlatmıştım. Bu durumdan çok yoruldum, abime felan böyle yaptırtmaz. Ben de artık çok gelmek istemiyorum, vicdan yapıp geliyorum ama evde her şeyi bana yaptırma derdinde. Ben küçükken beri böyle şuan zaten bel fıtığım var. Yapmayınca çok hastayım vs der yatar. Ne yapıcam bilmiyorum.

Bu nasil bir anne kendine hizmetci dogurmus. Yapma bence.
Bende annemde herseyi yaparim ama o zaten kendisi yapiyor daima.

Senin ana normal degil kimildatip bi tarafini yapsin bunun yasliligida var. Alistirma oyle

Herkesin annesi böyle mi bilmyiroym.
Hayır herkesin annesi böyle değil, gittiğim zaman beraber kahvaltı, yemek hazırlama kaldırma vs onu da yapmasam yap demez ama benim yapımda yok beraber yaparız onun dışında ek ev işi yapmam, zaten cocugmla gidiyorum onun banyosu bakımı vs onunla zaman geçiyor

Bilmiyorum annem işler seni bekliyor der zaten gelmeden önce, sonra yavaş yavaş işlerden kendini çeker, elbise dolabı, çekmece defalarca kez düzeltip temizlemeye rağmen eski haline gelir anne oturarak da buraları düzenleyebilirsin diyorum ben yapamıyorum sen yaz tatilinde yap der. Hep öyle ben gelince suyu bile ayağına ister bilmiyorum zaten eskisi kadar gelmiyorum zaten evde yemeği felan yaparım yardım ederim bulaşık süpürge yaparım ama o eskiden beri evin tamamını bana atmak istiyor.

Anneniz nasıl alışmış ise öyle devam etsin kıçını devirip yatacağına evinin işini yapsın
Ne düşünüp vicdan yapıyorsunuz

Abizinizle konuşun, ayda 1 yardımcı tutun bütçeniz uygunsa.

Onun dışında da her şeye el atmamaya çalışın, çekmecesi de düzenlesin.

61 yaş el çekilecek yaş değil zaten ama yaşla ilgisi yokmuş eskiden beri öyleymiş.

Abizinizle konuşun, ayda 1 yardımcı tutun bütçeniz uygunsa.

Onun dışında da her şeye el atmamaya çalışın, çekmecesi de düzenlesin.

61 yaş el çekilecek yaş değil zaten ama yaşla ilgisi yokmuş eskiden beri öyleymiş.
Abim hiç para vermez ki herhangi bir işte yapmaz, eskiden beri böyle

61 yaşında küçüklükten beri böyle, misafir gelince de kalkar her şeyi yapar koşturur bana gelince hasta modda
Gayet gencmis, kendinizi strese sokmayacak kadar yapin.

Benim annem de anneniz gibi ama benim ki yasli sayilir artik.

Yasi daha buyuk tanidiklarda var, kendi yemegini isini yapiyor.Dediginiz gibi huy bu degismez ama en azindan kendinizi yormayin.

Gayet gencmis, kendinizi strese sokmayacak kadar yapin.

Benim annem de anneniz gibi ama benim ki yasli sayilir artik.

Yasi daha buyuk tanidiklarda var, kendi yemegini isini yapiyor.Dediginiz gibi huy bu degismez ama en azindan kendinizi yormayin.
İşte ben de vicdan azabı çekiyorum ama annem hep böyle gençken farklı olsa şimdi böyle yapsa hak veririm ama her şeyi ayağına ister

Kızlar merhaba annem hiç düzenli değil ve ev işi yapmayı sevmiyor, ben başka yerde yaşıyorum. Gelince yapayım diyorum ama hep eski haline geliyor, kendisi hiç düzen oluşturmuyor. Gelince bana her şeyi yaptırma derdinde. Her şeyi benim yapmamı bekliyor eskiden beri böyle, her şeyi ayağına getirtir burda da anlatmıştım. Bu durumdan çok yoruldum, abime felan böyle yaptırtmaz. Ben de artık çok gelmek istemiyorum, vicdan yapıp geliyorum ama evde her şeyi bana yaptırma derdinde. Ben küçükken beri böyle şuan zaten bel fıtığım var. Yapmayınca çok hastayım vs der yatar. Ne yapıcam bilmiyorum.
Gitmeyin gidince yapmayın. Sizi köle çocuk seçmiş kullanıyor. Siz hastayım deyip evinizi temizliğe çağırın bakalım gelip yapacak mı

Back
X