Annem ve benden beklenilenler

Takı falan takma Allah aşkına sanki geri gelecek evlense neyse de sünnet bu bir gram bir gramdır. Aynı eve de sen kredi çek ev al anca öyle çık. 15 senelik birikim 1+1 alır mı? Ben olsam önceliğim ev almak olurdu

Bekar kuzenlerinizin sevgilileriyle yaşaması niye sizin boşanmış olup tek yaşamanızdan daha normal karşılanmış hiç anlamadım

Oysa kendide kadın ....ailesinin malı ona verilmese cıngar çıkarır ama aynı şeyi kızına yapmakta bir sakınca görmez
Aa bu benim annem.. dayımlar arsayı kaçak bir şekilde kız kardeşlerden imza almadan satttılsr diye kızdılar, sövdüler, dava açmaya kalktılar. Şimdi kendisi bizim hakkımızı erkek kardeşime yediriyor resmen. Biz kendine ev alırken yardım ettik, o sonrasında erkek kardeşime ev aldı e bize de bilezik yaparsın deyince açık açık yapmam oğlan evlendireceğim dedi. Ablam geçen “oh dayımlar iyi yapmış arsadan havanızı aldınız” deyince de pek bir zoruna gitmiş ben anlayamıyorum bu kafayı kendileri mağdur edilince haklı olarak kızıyorlar ama kendileri de kız çocuklarını mağdur etmekte bir sakınca görmüyorlar

Evet aslında o kızdıkları zihniyeti taşıyorlar.En acısı kendi yaşadıkları hakareti mağduriyeti kendi evlatlarına yaşatıyorlar.En doğrusu kendi hallerine bırakmak ne desen duvara konuşuyorsun gibi oluyor.....

Ben olsam arkadaşımla giderdim. Madem öyle bir ev olanağı eh bir köy düğünü görmek havanızı değiştirir belki. Anneniz de boşandınız diye kendinizi saklamadığınızı arkadaşlarınızla hala aynı olduğunuzu anlasın bence. Biraz normalleştirin siz de. Didiklemek isteyenlere cevap vermeyin sessizce gülümseyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…