Annem ve benden beklenilenler

Ben olsam gitmem,çünkü anlattığımız gibiyse anneniz ,hem çok mutsuz hemde negatif yükle geri dönecek birde orada yaşanılan şeyleri kafada evirip çevirip hayatı kendinize ziyan edeceksiniz.Mesafe iyidir az görüş az konuş değiştirmediğin insanlar için zamanını feda etme.......

Bence düğüne gıtmelısınız. Insanlara artık daha az böyle şeyler dıdıklıyor. En azından benım köyümde bule böyle. Bır ıkı dengesiz kaldı. Onlarda dengesiz zaten.

Ama annenız evet ayrımcılık yapıyor. Sız çok akıllısınız. Sızın bırıkıme çöküp, sızı eve kapatıp, kardesınıze ev alacaklar. Yok öyle yağma. Herkes ne yaparsa yapsın

Yok takı miktarını da o belirliyor, gram takacakmışım :)
İnadına takmam da gitmem de o zaman kendisi taksin. Sen kendin görüşünce teyzene ya da kuzenine verirsin gelemedim diye.

Ç.k kesme merasimleri bitsin artık gitme ya bırak zaten en başında annen kafanı utuleyecek belli ki.

Evet, inanın evine bile oturmaya gittiğimde çıkışta mutsuz huzursuz hissediyorum. Sürekli kendi istediği gibi olmasını istediği şeylerden bahsediyor. Bunalıyorum

Yok takı miktarını da o belirliyor, gram takacakmışım :)
Ona da karışma be kadın,!!!Hiç sevmediğim insan tipi.Sessiz diye ,tepki göstermiyor diye ,saf diye emir eri gibi kullan,oğluşuna iki laf edemez emir veremez,hayatı onun için kolaylaştırır bunun için kızını bile feda eder.Net söylüyorum uzak durun!!!!!!?

Sorsanız ben yine gezermişim, bana hiç karışmazmış. Hepimiz beraber çalışınca daha çok gelirimiz olur ve daha hızlı refaha erermişiz. İstanbulda olup da ikimizin de ayrı kira vermesi israfmış vs vs. Şuan kendisi de çalışıyor çalıştığını da evlenirken kardeşime takmak üzere birikim yapıyor. Kardeşim bedelli isteyince onu ödüyor vs. Bana gelince dünyanın en anlayışlı insanı oluyor ama pratiğe gelince o işin öyle olmayacağını çok iyi biliyorum.

Ben kadınım ona göre zaten bir sürü şeye hakkım yok. Hakkım olan şeyleri de zaten boşanarak kaybettim. Kardeşime gelince atışıyorlar kavga ediyorlar ama yine de ondan geçemiyor.

iletişiminizi kesmeyi hiç düşündünüz mü?
Belirli aralıklarla bir süre görüşmemeyi denedim. Manipüle ediyor, vicdan yaptırıyor derken kırık dökük devam ediyor ilişkimiz. Yeni evime hiç gelmedi, yerini bile söylemedim. Şuan ki tartışma konularımız da bu.

size yük olan hiçbir ilişkiyi taşımayın.

Yapamadım, hep istedim ama olmadı.

bu noktada sorun sizde. bu denli istismar edildiğiniz bir iletişimi neden sürdürdüğünüzün yanıtını bulmanız lazım. sizde eksik olan nedir ki bunu gidermek için annenizden bile medet umuyorsunuz başınıza gelecekleri bile bile? biraz sert söylemiş olabilirim. kusur bakmayın. sadece kendinizle ilgili bu denli farkındalık sahibi biri iken bu noktayı kaçırmış olamazsınız.

Zaman zaman üzerine düşündüm ama sanırım konu beni korkuttuğu için sonunu getiremedim. Sebebi sevgi ihtiyacı. Sadece annemle ilgili değil, diğer ilişkilerime de yansıdı bu durum. Ve genelde ben bitiremedim. Hep bırakılan oldum. Ta ki evliliğimi bitirene kadar. Ki gayet haklı sebeplerim vardı. Ona rağmen hala ve hala annem beni suçlar. Seni arkadaşların yoldan çıkardı milletin aklına uydun diye. Bunları da direkt bana söyleyemez kardeşime söyler. Ablanın aklını karıştırdılar diye.

sevilmeye değer bir insansınız. ama bu şekilde olmayacak.

Ben kadınım ona göre zaten bir sürü şeye hakkım yok. Hakkım olan şeyleri de zaten boşanarak kaybettim. Kardeşime gelince atışıyorlar kavga ediyorlar ama yine de ondan geçemiyor.
Oysa kendide kadın ....ailesinin malı ona verilmese cıngar çıkarır ama aynı şeyi kızına yapmakta bir sakınca görmez

Oysa kendide kadın ....ailesinin malı ona verilmese cıngar çıkarır ama aynı şeyi kızına yapmakta bir sakınca görmez
Bu arada babasından gelecek bir miras da var. Onu bile daha şimdiden tartışma konusu ediyor. Yok ona kim bakarsa ona verecekmiş. Yok ölmeden kimseye beş kuruş vermezmiş, o ölünce ne yaparsak yapaymışız vs. Ama ben eminim ki o para da kardeşime kısmet olacak. Gidiş onu gösteriyor. Bu imkanlarla bunlar yapılıyorsa para olduğunda neler yapılır bilemiyorum

İşte sadece kendini düşünen bencil bir anneniz var üzgünüm ,kendi ayaklarınız üstünde yaşamak zorundasınız,gezin tatile çıkın kazandığınızı sadece kendinize harcayın tek kuruş vermeyin, stresten hasta olsanız gelip bir tas çorba vermez versede 40 yıl başınıza kakar .....

Teyzenizin torununun sünnet düğünü şehir dışından arkadaş çağırılabilecek kadar yakın gelmedi bana. Bir arkadaşım davet etse saçmalama derdim. Annenize direkt gelemiyor o diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…