yaşlarınız kaç? alttan almanız lazım. erkek arkadaşın kusura bakmayın sürekli olan bişe değil bir daha dikkat ederim yazsın. sende anne ben karışamam onların hayatına hem babamda arada alır felan de yumaşatabilirsin inşallah
Daha üç hafta önce ben de babamla rakı sofrasındaydım. Fotoğraf çektik, babam da koydu ben de.
Sevgilimin daha tanışmadığım annesi bu şekilde mesaj atsa hiç hoş karşılamazdım açıkçası.
Sevgilinizin annenize verecek bir hesabı, yapacak bir açıklaması yok.
"nice alkol alan müslümanım diyenden daha müslüman"nice alkol alan insan müslümanım diye geçinenden daha müslüman.
insanlığına bakılmalı ne yiyip içtiğine değil.
ayrıca annendeki de ne cesaret hiç konuşma olmadığı halde öyle bir mesaj atması
erkek arkadışını tebrik ettim en azından annen bana ne diyo diye atarlanmamış.
anneni ön yargılarından kurtarmaya bak
Annenize devamlı açıklama yapmak zorunda değilsiniz.Evet yok. Sen kim oluyosun da bana böyle bişey söylüyosun benim ailem bana karışmıyo dese yeridir malesef. Allahtan ki öyle biri değil ama gelinde bunu anneme anlatın tabi
nice alkol alan insan müslümanım diye geçinenden daha müslüman.
insanlığına bakılmalı ne yiyip içtiğine değil.
ayrıca annendeki de ne cesaret hiç konuşma olmadığı halde öyle bir mesaj atması
erkek arkadışını tebrik ettim en azından annen bana ne diyo diye atarlanmamış.
anneni ön yargılarından kurtarmaya bak
Annen ayıp etmiş.Erkek arkadaşına böyle bir müdahalede bulunamaz.Ki kaldı ki,çocuk babasıyla.Babası dururken yanlış birşey bile varsa,annene laf söylemek eleştirmek düşmez.Sevgilin hiç cevap vermesin yüz göz olmaya gerek yok.Sen de aklşam eve gdince annene uygun bir dille,başka bir insanın hayatına müdahale etmemesi gerektiğini söyle.İstediği resmi koyar.Hırsızlık yapmıyor arsızlık yapmıyor.Öyle dahi olsa,annenin söz söyleme hakkı yok.Senin baban da içiyormuş.
Annen kesinlikle haddini aşıyor.
Aile ortamında çekilen bir resmi eleştirme hakkı asla yok.
Kaldı ki merhaba bile demediğin bir insana
damat adayı da olsa fotoyu gönderip
aşşağılar gibi başka koyacak resmin yok mu gibi
bir yaklaşım asla kabul edilemez.
Bu koruma güdüsü değil bildiğin terbiyesizlik.
Erkek annesi şunu yapmış olsaydı darağacı çoktan hazırdı...
Erkek arkadaşınız ne cevap verir bilmiyorum ama sizin annenizin boyunduruğundan artık çıkmanız gerekiyor.
Koskoca reşit bir kadınsınız, ailelerin tabi ki belli şeylere karışmaya, erkek arkadaş hakkında fikir belirtmeye hakkı var ama bu kadar müdahale abartılı. Bu müdahaleler erkek arkadaşın hayatına kadar uzanıyorsa durum çok vahim. Erkek arkadaşınız alttan alabilir şu durumda ama siz almayın. Alttan alacak aşamayı geçmişsiniz, dişinizi gösterme vakti.
Fotoğraf dışarda da olabilir.Yapmayın Allah aşkına ya.Kimse kimseyi kendi yaşam tarzına göre,kendi isteklerine göre kalıba sokmasın.Çıkmazda olduğun bir durum yok.Sevgilin hiç muhatap olmayacak.Sen de onun hayatı bizi bağlamaz yaptığıda kötü birşey yok.Anası babası kendi irade gücü var diyeceksin.Çok ayıp etti ve farkında değil beni de yerin dibine soktu. Fotoğraf dışarda olur farklı bi şekilde olur ya da ne biliyim gerçekten bağımlı olur tabiki haklılık payı olabilir ama ona bile bi derece. Bu şekilde benimde ilişkime zarar vericek farkında değil ve uzun zamandan sonra ilk defa böyle mutlu olduğumun farkında. Beni çıkmaza soktu bıraktı sağolsun.
Alttan alacak bi durumum yok ki suan normalde hic bi sekilde konuları uzatmam susarım üstüne gitmem. Ama bu durum gercekten cok farklı ve gercekten beni cok sarstı. Çok afedersiniz ama 'köpeğin hatrı yoksa, sahibinin hatrı vardır' diye bi laf var herkes bilir. En azından benim hatrım icin erkek arkadasımın degil annemin susmasını beklerdim
Evet durum o kadar vahim. Seçmek değil ama ona ters olan bişeyi giyince bütün günümün zehir olduğunu bilirim. Çözemiyorum bunu. Ve artık gerçekten sabrım kalmadı23 yaşında kıyafetlerini annen seçiyo rahatsız olduğun halde önce bunu çözün bence evlendiğinizde çocuk yapıp yapmayacağınızada o mu karar verecek
"nice alkol alan müslümanım diyenden daha müslüman"
Bu cümle size mantıklı mı geldi sahiden.
Niyetim polemik değil ama siz de böyle yanlış cümleler kuramazsınız.
Yediğinin içtiğinin pekala da önemi vardır bir kişi eğer Müslümansa...
Bu tartışmaya açık bir konu değil zaten...
"nice alkol alan müslümanım diyenden daha müslüman"
Bu cümle size mantıklı mı geldi sahiden.
Niyetim polemik değil ama siz de böyle yanlış cümleler kuramazsınız.
Yediğinin içtiğinin pekala da önemi vardır bir kişi eğer Müslümansa...
Bu tartışmaya açık bir konu değil zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?