- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Uzatmıcam hanımefendi...SEN istediğini yapabilirsin biz yapamayız mı.SENden hakta istemedim.İnsanalr yanlışını düzeltince karşı atağa geçme.Ya da sen dedin şu oldu bu olduyla başka yöne çekme.SEN in zihniyetin ve yanlış algılaman karşısında benim tek hatam SEN olsun ya.YApmayın.Şu düşünce yapılarınızı değiştirin.Uzatma.
Hep annenizin doğrultusunda olmanız, kendi başınıza bir şeyler yapmaya çalışmamanız da hata.Zaten hiç bir zaman kesinlikle kendi başına buyruk birisi olmadım. Hep annemin doğrultusundaydım ve görüldüğü gibi hala da öyleyim. Büyüdüm diye kafa tutan büyüyp kendi başına bişeyler yapmaya çalışan biride değilim ama eminim ki benim yerimde bir başkası olsa çoktan çok büyük hatalar yapardı. Bu durumda nasıl tanıştırırım inanın bilmiyorum çünkü annemin sorun çıkarmayıp kabul ediceğini hiç sanmıyorum
Peki büyük ablacığımUzatmıcam hanımefendi...
Zira çocuklaştınız..
Boş yere konuyu sabote etmeyelim.
Hakikaten iyi günler size
Zaten hiç bir zaman kesinlikle kendi başına buyruk birisi olmadım. Hep annemin doğrultusundaydım ve görüldüğü gibi hala da öyleyim. Büyüdüm diye kafa tutan büyüyp kendi başına bişeyler yapmaya çalışan biride değilim ama eminim ki benim yerimde bir başkası olsa çoktan çok büyük hatalar yapardı. Bu durumda nasıl tanıştırırım inanın bilmiyorum çünkü annemin sorun çıkarmayıp kabul ediceğini hiç sanmıyorum
hesabını gizlemesi annenizi daha çok kızdıracak ve sakladığı başka şeyler olduğuna inandıracaktır bence hesabını keisnlikle gizlemesin.Öyle yaptık zaten direk ama iş işten geçti ki. Attığı mesaja nasıl cevap vermeliyiz şuan
@renatacok bakın açıklama çok güzel ve rahatlık hissi veriyor okuyanaErkek arkadaşınız " annen neden karışıyor "diyeceğine, yanlış taniyacagina üzülüyor. Bu hoş bir durum bence. :)
"Merhaba x . Şuan yanlış bir izlenim vermenin tedirginligini yaşıyorum. Alkol hayatımın merkezinde asla değil. Belki arada yapılan bir şey. Rahatsız olduysanız değiştiririm "
Aklıma böyle bir mesaj geldi.
Güldürdünüzya beni bu durumda teşekkür ederimAnneniz fazla ileri gitmiş bence. Sanırım içine kayınvalide kaçmış
Evet kesinlikle öyle yazabilceğimiz en uygun mesajda böyleydi sanırım@renatacok bakın açıklama çok güzel ve rahatlık hissi veriyor okuyana
Ben nasıl yaranıcağımı şaşırdım diyorumya annem çok zor bi karakter iyiliği için çok iyidir ama bu gibi şeylerde de kök söktürür. Kendi basıma ayaklarımın üstünde durabilicek yastayım ve durumdayım kendi paramı kendim kazanıyorum onlara karsı hic bisekilde bi zorlugumda yok. Zaten annemin bu zorluguna karsı eger bende zor biri olsaydım suan bu durumda olamazdık kesinlikleHep annenizin doğrultusunda olmanız, kendi başınıza bir şeyler yapmaya çalışmamanız da hata.
Siz 22 yaşında bir bireysiniz.
Her daim annenizin güdümünde olamazsınız.
Muhtemelen siz zor biri olmadığınız için bu durumdasınız.Ben nasıl yaranıcağımı şaşırdım diyorumya annem çok zor bi karakter iyiliği için çok iyidir ama bu gibi şeylerde de kök söktürür. Kendi basıma ayaklarımın üstünde durabilicek yastayım ve durumdayım kendi paramı kendim kazanıyorum onlara karsı hic bisekilde bi zorlugumda yok. Zaten annemin bu zorluguna karsı eger bende zor biri olsaydım suan bu durumda olamazdık kesinlikle
Daha üç hafta önce ben de babamla rakı sofrasındaydım. Fotoğraf çektik, babam da koydu ben de.
Sevgilimin daha tanışmadığım annesi bu şekilde mesaj atsa hiç hoş karşılamazdım açıkçası.
Sevgilinizin annenize verecek bir hesabı, yapacak bir açıklaması yok.
Engelleme gizleme kısıtlama varsa aman diyim eski haline çevirmeniz güven verir karşı tarafaEvet kesinlikle öyle yazabilceğimiz en uygun mesajda böyleydi sanırım
Bilmem. Babamla beraber yaşamıyorum, herhalde o yüzden zaman belirttim. Hiç fark etmedim. Neden ki?Yalnızca merakımdan soruyorum: geçenlerde deyip geçmek yerine özellikle üç hafta önce diye belirtmenizin sebebi nedir?
Bende katılıyorum nezaketen güzel olur anneni üzme kızzzzzErkek arkadaşınız " annen neden karışıyor "diyeceğine, yanlış taniyacagina üzülüyor. Bu hoş bir durum bence. :)
"Merhaba x . Şuan yanlış bir izlenim vermenin tedirginligini yaşıyorum. Alkol hayatımın merkezinde asla değil. Belki arada yapılan bir şey. Rahatsız olduysanız değiştiririm "
Aklıma böyle bir mesaj geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?