Annem ve erkek arkadaşım!! Acill lütfen!

Uzatmıcam hanımefendi...
Zira çocuklaştınız..
Boş yere konuyu sabote etmeyelim.
Hakikaten iyi günler size

Hep annenizin doğrultusunda olmanız, kendi başınıza bir şeyler yapmaya çalışmamanız da hata.
Siz 22 yaşında bir bireysiniz.
Her daim annenizin güdümünde olamazsınız.

Kafa tutmak, ses çıkarmamak aslında bence tam da saygı göstermek anlamına gelmiyor. Aksine hep pasif bir direniş olduğunu düşünürüm. Evet hata yapmamak için iyi bir yol, sana hak veriyorum. Ama yaptığın hatalar da senin hataların olmalı artık, çünkü öyle yada böyle onların sonuçlarına sen katlanmak zorunda kalacaksın. Daha önce dediğim gibi fikir almak, danışmak çok önemli, ama sen bir yetişkinsin ve öyle davranmak durumundayız.

Annen ile konuşmaya ve onu ikna etmeye çalış bence, en azından erkek arkadaşının kendisini tanıtması için ona bir şans daha vermesi gerektiğini belirt. Tanışmak, tanımaya çalışmak bu yüzden önemli. Toplumca eksikliğini hissettiğimiz bir konu bence; doğru iletişim kurmak. Siz iki kadın olarak konuşmaya çalışmalısınız. Umarım hayatın ile ilgili en doğrusu gerçekleşir.

Benim annem de tam tarif ettiğiniz gibi her şeyine karışır her şeyimi bilmek ister. Ama ilginç bi şekilde erkek arkadaşım konusunda hiç karışmadı hiç yorum yapmadı. Tanıştırdım, sevgilim zaten çok düzgün bir insan olduğu için annem sevdi. Eğer sevmeseydi direkt olumsuz yorumlara başlardı çünkü biliyorum. Bence annenizin sevgilinizi takip ettiğini öğrendiğiniz anda yapacağınız ilk şey sevgilinize paylaşımlarını gizlemesi gerektiğini söylemek olmalıydı. Şimdi hemen bunu yapsın. Ayrıca, annenize sürekli diklenin demiyorum alttan alın genelde ama hayatınızla ilgili böyle çok önemli konularda sesinizi çıkarın karşısında durun ezdirmeyin kendinizi. Önemli olan sizin tercihleriniz. Annenize durumu açıklayın her zaman olan Bi şey değil yeri geliyor bizim evde de yaşanıyor diyin. Sevgiliniz de mahcup olduğunu düşünüyor bu iyi bi şey. Tanıştırın bence

@renatacok bakın açıklama çok güzel ve rahatlık hissi veriyor okuyana

Anneniz eğer normalde içkiye takmıyor da sadece bu çocukta takıyorsa uğraşacak anlamına geliyor
Ama yok normalde de eşinde dahi olsa içkiyi gerçekten sevmiyor , ben çektim kızımda böyle bir durumun içinde olmasın diyorsa anneniz haklı
Kısa cevap verebilir haklısınız üç nokta gibi

Hep annenizin doğrultusunda olmanız, kendi başınıza bir şeyler yapmaya çalışmamanız da hata.
Siz 22 yaşında bir bireysiniz.
Her daim annenizin güdümünde olamazsınız.
Ben nasıl yaranıcağımı şaşırdım diyorumya annem çok zor bi karakter iyiliği için çok iyidir ama bu gibi şeylerde de kök söktürür. Kendi basıma ayaklarımın üstünde durabilicek yastayım ve durumdayım kendi paramı kendim kazanıyorum onlara karsı hic bisekilde bi zorlugumda yok. Zaten annemin bu zorluguna karsı eger bende zor biri olsaydım suan bu durumda olamazdık kesinlikle

Muhtemelen siz zor biri olmadığınız için bu durumdasınız.

Siz alttan aldıkça anneniz tavrını sürdürecek çünkü değiştirmek için bir nedeni yok. Baş kaldırın, saygısızlık yapın demiyorum ama "teşekkürler anne ama ben böyle karar verdim" demeye de başlayın artık.

annenin yaptığı hadsizlik. hiç tanımadığı birine bu şekilde mesaj atması gerçekten çok ayıp, erkek arkadaşının yerinde olsam çok bozulurdum, bundan sonraki davranışlarına göre senden de ayrılabilirdim yani. herkesin aile hayatı kendisini ilgilendirir. hele ki benim ailemle beraber çekilmiş bir resmimse, alkole bu kadar şiddetle karşı çıkan ve bana mesaj atma cüreti gösteren bir kadın ilerde aile olduğumuzda benim aileme uyum sağlayamaz diye düşünürdüm.

annen çok haksız, aynı şeyi erkek arkadaşının annesi sana yapsa öyle terbiyesiz bi msj atsa kabul eder miydin? anne diye bu kadar karışamaz ilerde eşin olacak bir insan belki. siz ikiniz bunu sorun olarak görmüyorsanız annen de karışamaz 3. kişi olarak

Yalnızca merakımdan soruyorum: geçenlerde deyip geçmek yerine özellikle üç hafta önce diye belirtmenizin sebebi nedir?

Yalnızca merakımdan soruyorum: geçenlerde deyip geçmek yerine özellikle üç hafta önce diye belirtmenizin sebebi nedir?
Bilmem. Babamla beraber yaşamıyorum, herhalde o yüzden zaman belirttim. Hiç fark etmedim. Neden ki?

Bende katılıyorum nezaketen güzel olur anneni üzme kızzzzz

Annenin erkek arkadaşına öyle bir mesaj atması hiç hoş olmamış :/ Tek tavsiyem seni seven bir annenin senin için kötü olsun diye düşüneceğini sakın zannetme. Anneler çocukları için en güzel olanı isterler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…