Annem ve erkek arkadaşımın tanışması

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
Merhabalar . Bir süredir annem ve erkek arkadaşımı tanıştırmak istiyorum . Sonra korona falan girdi araya . Ve bitmiyor bizim durum da kaldı . Erkek arkadaşım artık tanışma olsun en azından bir adım atalım istiyor ben de istiyorum tabi . Ama malum durum her yer kapalı . Biz evde mi tanışsalar diye düşündük erkek arkadaşımla . Anneme bu fikri söylemedim daha sizce nasıl olur ? Düşünce ve önerilerinizi bekliyorum.

Zoom uzerinden tanisabilirler.
Ya biz millet olarak nesini anlamiyoruz acaba!
Dunyada buyuk bir salgin var. bir taraf yasam bir taraf olum. Bunun arasinda kalmamak icin evde oturmali kimseyle gorusmemeliyiz.
Formul basit ;
Evde kal+kimseyle gorusme= saglik
Korona bitince bol bol gorusur tanisirlar.

Önce önyarginizi bir bırakın . Bu konuda en hassas davranan insanlardanım ben . Millet gibi gidip düğün yapcam demiyorum veya düğüne katılmıyorum . Her şeyi gayet iyi ANLIYORUM. Bu sadece bir soru ayrıca . 9 aydır en ufak bir ihlal ihlal yapmadık ailecek ve erkek arkadaşım .

Bence evde tanışmak uygundur. Ben annemlerin evine çok erkek arkadaşımı getirdim tanışmak için.
Ama benim annemler çok rahattı bu konuda, seninkileri bilemiyorum.
Ya ben de annemin tepkisini kestiremedim bu konuda . Çok rahat bir aile değiliz ama aklımıza bu geldi fikir almak istedim .

Anne kimseyle görüşmüyormu tek başına gelsin tanışsın işte. Salgın varken sulalecek tanısacak haliniz yok elbette

Ben erkek arkadaşımı evimize getirmiştim annemle tanıştırmaya.(eşim)
Korona tedbirlerini alacaksınızdır elbette ama devamı gelecek mi?
Erkek arkadaşınız tanıştıktan sonra devreye aileler girecek söz nişan falan olacaksa salgın varken zor olabilir...............

2 dakika önce okula gönderip göndermemekte kararsızım konusuna göz attım.kadının biri yazmış keşke okul açılsa hemen göndereceğim çocuğumu hatta açılsın diye dualar ediyormuş.okulunda sadece 2 vaka olmuşmuşta öğretmeni çok dikatliymişte.saçımı başımı yoldum okuyunca.cahillik başa bela diye boşuna dememişler

Anne kimseyle görüşmüyormu tek başına gelsin tanışsın işte. Salgın varken sulalecek tanısacak haliniz yok elbette
Annem evde hep . Erkek arkadaşım da izole bir şekilde çalışıyor . Ben de öğretmenim evden çalışıyorum . Tedbirlerimizi tabiki alacağız böyle bir şey olursa . Ben uygun olur mu annem ne tepki verir bilemedim o yüzden danışmak istedim.

Anneniz olumlu karşılamış o halde ? Ben de annemin tepkisini kestiremedim. Tedbirleri tabiki alacağız . Zaten üçümüz oluruz o da mesafeli falan.

Anneniz olumlu karşılamış o halde ? Ben de annemin tepkisini kestiremedim. Tedbirleri tabiki alacağız . Zaten üçümüz oluruz o da mesafeli falan.
Evet ilk ve tek eve getirdiğim kişiydi, zaten eşim oldu.
Annem önceden eve getirmemden memnun bile oldu hatta. Evde bir de kız kardeşim vardı, dördümüzdük.
Annenize çıtlatın bir, gelsin gör bir tanış deyin,olumlu olabilir.
Biz de bu konularda rahat bir aile değildik yani Babamın karşısına çıkmadan annemin görmesi, şöyle iki kelam etmesi oturuşu kalkışı görmesi bence güzel oldu.
Tatlı bir anı olarak kaldı işte.

Ya salgın bu tabii ki herkes çok çok dikkat etsin de.. konu sahibi zaten annesinin evinde yaşıyorsa, erkek arkadaşıyla da görüştüğüne göre, zaten salgın açısından ekstra bir durum yok. Hepsi dolaylı temaslı..

bence ilişkiniz ciddiyse evinize tabii davet edebilirsiniz erkek arkadaşınızı.. sizin tereddütünüz neden?

ateşini ölçmeyi unutmayın kapıda

Ya ne güzel olmuş ben de bir konuşayım bakalim

Yaaa annem eve davet etmemizi hoş karşılar mı bunu kestiremedim tereddütüm bu. Erkek arkadaşımla seyrek görüşüyoruz koronodan dolayı açık havadaydı o da hep şimdi havalar da soğudu . Ciddi düşünüyoruz evet bir adım olsun istedik . Toplu bir tören falan olmayacak tabiki

Ah ahhhh neler var neler maalesef!!! Hele bir de okumus cahiller var.
Twittera girip orada doktorlarin yazdiklarini bir okusalar keske!!!! Hayat sadece Instagram ya da facebookta ki akrabalardan tanidiklardan olusmuyor malesef!!!
Yalvariyorlar resmen ama bizim erkek arkadaslarimiz ve sosyal hayatimiz daha onemli ne de olsa!!

Peki en cok siz dikkat ediyorsunuz erkek arkadasiniz da calismasina ragmen coooook izole. Soru sordunuz cevap verdim. Anladiginizi yine de dusunmuyorum iyi misafir agirlamalar size

Bir de senin gibiler var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…