Annem ve erkek arkadaşımın tanışması

Peki en cok siz dikkat ediyorsunuz erkek arkadasiniz da calismasina ragmen coooook izole. Soru sordunuz cevap verdim. Anladiginizi yine de dusunmuyorum iyi misafir agirlamalar size
ev gezmeleri yasaklanmamış mıydı en son?aldıran kim değil mi

Ben anlamadim neyi elestirdiniz?cocuklarin egitim hakki ellerinden alindi. Internet uzerinden bilgi edinmeye calsiyorlar sosyallesme hakki ogrenme hakkini kaybettiler. Kadin keske okul acilsa demis neyini begenmediniz.

Ben anlamadim neyi elestirdiniz?cocuklarin egitim hakki ellerinden alindi. Internet uzerinden bilgi edinmeye calsiyorlar sosyallesme hakki ogrenme hakkini kaybettiler. Kadin keske okul acilsa demis neyini begenmediniz.
patır patır ölüyoruz yahuu ne okulu .Ayrıca istediğim yorumu yazarım site kuralları dahilinde.sizi ilgilendirmez yorumlarım.

E bitti mi bari okullar kapaninca patir patir olmemiz? Sac bas yolmayin diye yazdim yoksa ne yazarsaniz yazin
alıntılamayın beni .siz kendi yolunuzda devam edin benim de evladımın da ailemin de canı kıymetli izole yaşıyoruz .siz de nasıl yaşarsanız yaşayın banane.tartışmak hiç istemiyorum.hadi bye

peki tanışma ardından isteme falan olacak mı? Ondan mı acele? Yakında evlilik planı var mı?

peki tanışma ardından isteme falan olacak mı? Ondan mı acele? Yakında evlilik planı var mı?
Yok duruma göre olur. Biz uzun zamandir birlikteyiz ve annemle tanışması kısmet olamadı. Ve böyle olunca nasil desem annem biliyor var ama tanımıyor öyle geçiyor biz de artık tanışsın bir adım olsun diye düşündük . Evlilik planımız var tabiki ama durumlara göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…