Annem ve eşim ???

leylalarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
1.823
2.231
63
Annem 1 haftalığına yanımıza geldi. Cumartesi gece geldi, pazar günü eşim izinli ve genelde uyuşuk şekilde geçirmeyi sever. Pazar günü kalktım kahvaltı felan hazırladım kahvaltımızı ettik eşim odasına geçti. Bi kahve içmeye çıktı bide markete gönderdim. Onun dışında odadan hiç çıkmadı. Annem bu duruma alındı istenmiyor muyum düşüncesine girdi. Canım sıkıldı bende eşime mesaj attım aferin sana kadını bu psikolojiye soktun falan diye biraz ağır konuştum.Canım sıkkın şu an anneme de eşime de kızıyorum şu kısıtlı vakti saçma sapan şeylerle geçiriyoruz. Nasıl davranmalı sizce ?

Eşiniz annenizle ne yapacaktı ki? Karşılıklı kahve içip dedikodu mu yapacaktı? Adamın huyunu, suyunu, alışkanlıklarını bildiğiniz halde neden yüklendiniz ki?

Annenize “eşim öyle anne, pazar günlerini odasında dinlenerek geçirmeyi seviyor. Yarın işe başlayacak zaten sen üzerine alınma” diyebilirdiniz.

Kısıtlı zamanınızı annenizle güzel vakit geçirmeye harcayabilirsiniz mesela.

Aynen.anne de bir hafta kaliyormus zaten

Anneniz hakli, izin gunu de olsa esiniz biraz kendinden taviz verip kadinla zaman gecirememis, simdilik esinize yuklenmeyin anneniz gidince konuyu acarsiniz.

annenize de bi bahane uydurun "cok yorulmus is yerinde morali bozulmus ustune alinma diye sakinlesmek istemis vb." Annenizi rahatlatip keyfinize bakin bence.

Çok haklısınız ama annem bi nevi doldurdu beni anlık haraket ettim. Ağır konuştuğum için pişmanım ve bende eşimin çok yanımızda kalmasını istemiyorum

Anneniz fazla alıngan değil mi sizce ? Gerekli açıklamayı kendiniz yapabilirsiniz annenize eşinize de yüklenmek yerine belki biraz daha sakin soyleseydiniz bu kadar gerilmezdiniz.
Biraz annemin beni germesinden dolayı patladım eşime.

Bu pazar gününe gelene kadar kurdukları ilişki önemli.Anneniz alındıysa 'anne seni misafir gibi görmüyor kendi annesi olsa yine böyle rahat olur" dersiniz.Eşinize de annenizin gönlünü almasını rica edersiniz.Siz gerilmeden iki tarafı idare edin.Eşinizini tanıyorsunuz sonuçta saygısızlık değilse niyeti çözersiniz

Eşimi çağırdım bir iki kere hani annem seni soruyor gel artık falan diye yataktan çıkamıyorum cart curt bişeyler söyledi sinirlendim bende

Hayır eşinizi uyaracaksanız bile bunu niye suçlayarak yapıyorsunuz, böyle bir durumda iyice odadan çıkmaz hale gelebilirim ben.

Onun haricinde tüm gün odasında oyun oynuyor herhalde. Başka türlü birşeyle vakit geçiriyor olsa neysede bu durum benid rahatsız ederdi. Annenizin evde olmasının haricinde. Bir günlük birşey değildir bu.

Huyu bu bende yanında olurum beraber vakit geçiririz tüm gün bişey yapmayız. Ama annem de ayda yılda bi geliyor. Yatsın ona yatmasın diyen yok ama dozunu fazla abarttı öyle düşünüyorum

Ne olursa olsun eşiniz ara sıra odadan çıkıp 5 dk annenizin yanına gelip sıradan muhabbetler yapmalıydı.
Kendi annesi olsa siz odadan çıkmasanız esınız sizi haklı bulur muydu acaba ?
Anneniz alınmakta bence haklı 1 haftalığına gelmiş zaten .

Anladık çalışıyor
Ama bazı şeyleri de abartmamak gerek
Nasıl alışırsa öyle gider.
Kim olsa üzerine alınırdı böyle bir durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…