Annem yorgun olmasa çıkaracaktım ama çıkmak istemediEşiniz dinlenmek istemiş olabilir hafta içi çalistigi için
Anneniz madem bir haftaligina geldi eşiniz evde yatsin siz kahvaltiya,yürüyüşe,alisverise veya şehrinizde gezilecek yerlere gidin eğlenin annenizle
Annem bize gelse eşimin yanimizda çok fazla durmasini istemem açıkcasıAnnem yorgun olmasa çıkaracaktım ama çıkmak istemedi
Eşiniz annenizle ne yapacaktı ki? Karşılıklı kahve içip dedikodu mu yapacaktı? Adamın huyunu, suyunu, alışkanlıklarını bildiğiniz halde neden yüklendiniz ki?
Annenize “eşim öyle anne, pazar günlerini odasında dinlenerek geçirmeyi seviyor. Yarın işe başlayacak zaten sen üzerine alınma” diyebilirdiniz.
Kısıtlı zamanınızı annenizle güzel vakit geçirmeye harcayabilirsiniz mesela.
Anneniz hakli, izin gunu de olsa esiniz biraz kendinden taviz verip kadinla zaman gecirememis, simdilik esinize yuklenmeyin anneniz gidince konuyu acarsiniz.Annem 1 haftalığına yanımıza geldi. Cumartesi gece geldi, pazar günü eşim izinli ve genelde uyuşuk şekilde geçirmeyi sever. Pazar günü kalktım kahvaltı felan hazırladım kahvaltımızı ettik eşim odasına geçti. Bi kahve içmeye çıktı bide markete gönderdim. Onun dışında odadan hiç çıkmadı. Annem bu duruma alındı istenmiyor muyum düşüncesine girdi. Canım sıkıldı bende eşime mesaj attım aferin sana kadını bu psikolojiye soktun falan diye biraz ağır konuştum.Canım sıkkın şu an anneme de eşime de kızıyorum şu kısıtlı vakti saçma sapan şeylerle geçiriyoruz. Nasıl davranmalı sizce ?
Çok haklısınız ama annem bi nevi doldurdu beni anlık haraket ettim. Ağır konuştuğum için pişmanım ve bende eşimin çok yanımızda kalmasını istemiyorumEşiniz annenizle ne yapacaktı ki? Karşılıklı kahve içip dedikodu mu yapacaktı? Adamın huyunu, suyunu, alışkanlıklarını bildiğiniz halde neden yüklendiniz ki?
Annenize “eşim öyle anne, pazar günlerini odasında dinlenerek geçirmeyi seviyor. Yarın işe başlayacak zaten sen üzerine alınma” diyebilirdiniz.
Kısıtlı zamanınızı annenizle güzel vakit geçirmeye harcayabilirsiniz mesela.
Saat 5e kadar müsaade ettims sesimi çıkarmadım ama saat 7ye kadar hiç çıkmadı odadan bilmiyorum yayahu atışmayın ne gerek var. hayatım arada bir gel oturalım diye çağırın, reddederse atışırsınız
Biraz annemin beni germesinden dolayı patladım eşime.Anneniz fazla alıngan değil mi sizce ? Gerekli açıklamayı kendiniz yapabilirsiniz annenize eşinize de yüklenmek yerine belki biraz daha sakin soyleseydiniz bu kadar gerilmezdiniz.
Bu pazar gününe gelene kadar kurdukları ilişki önemli.Anneniz alındıysa 'anne seni misafir gibi görmüyor kendi annesi olsa yine böyle rahat olur" dersiniz.Eşinize de annenizin gönlünü almasını rica edersiniz.Siz gerilmeden iki tarafı idare edin.Eşinizini tanıyorsunuz sonuçta saygısızlık değilse niyeti çözersinizAnnem 1 haftalığına yanımıza geldi. Cumartesi gece geldi, pazar günü eşim izinli ve genelde uyuşuk şekilde geçirmeyi sever. Pazar günü kalktım kahvaltı felan hazırladım kahvaltımızı ettik eşim odasına geçti. Bi kahve içmeye çıktı bide markete gönderdim. Onun dışında odadan hiç çıkmadı. Annem bu duruma alındı istenmiyor muyum düşüncesine girdi. Canım sıkıldı bende eşime mesaj attım aferin sana kadını bu psikolojiye soktun falan diye biraz ağır konuştum.Canım sıkkın şu an anneme de eşime de kızıyorum şu kısıtlı vakti saçma sapan şeylerle geçiriyoruz. Nasıl davranmalı sizce ?
Eşimi çağırdım bir iki kere hani annem seni soruyor gel artık falan diye yataktan çıkamıyorum cart curt bişeyler söyledi sinirlendim bendeBu pazar gününe gelene kadar kurdukları ilişki önemli.Anneniz alındıysa 'anne seni misafir gibi görmüyor kendi annesi olsa yine böyle rahat olur" dersiniz.Eşinize de annenizin gönlünü almasını rica edersiniz.Siz gerilmeden iki tarafı idare edin.Eşinizini tanıyorsunuz sonuçta saygısızlık değilse niyeti çözersiniz
Siz eşinize patladığınizda anneniz buna şahit oldu mu pekiBiraz annemin beni germesinden dolayı patladım eşime.
Huyu bu bende yanında olurum beraber vakit geçiririz tüm gün bişey yapmayız. Ama annem de ayda yılda bi geliyor. Yatsın ona yatmasın diyen yok ama dozunu fazla abarttı öyle düşünüyorumHayır eşinizi uyaracaksanız bile bunu niye suçlayarak yapıyorsunuz, böyle bir durumda iyice odadan çıkmaz hale gelebilirim ben.
Onun haricinde tüm gün odasında oyun oynuyor herhalde. Başka türlü birşeyle vakit geçiriyor olsa neysede bu durum benid rahatsız ederdi. Annenizin evde olmasının haricinde. Bir günlük birşey değildir bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?