- 10 Ekim 2014
- 32.537
- 146.273
- 798
- Konu Sahibi Merkur deniz
-
Ben küsmedim zaten sadece kırıldım eşimde benden de alıngan evet ama o da üzüldü olanlara belki de o anki sinirle söyledi bilmiyorum
Gerçekten böyle bir niyetim yok annemin mutlu olmasını çok isterim babamla çok kötü bir evlilik geçirdi ve mutlu olmayı hakediyor sadece kırıldım küslük yok.Başlığı okuyunca çok büyük bir olay sandım. Tamam son dakika vazgeçmeleri hoş değil ama fazla abartmışsınız. Anneni mutluysa gölge etmeyin derim.
Eşim biraz alıngan belki de o anki sinirle söyledi bilmiyorum bende kırıldım ama tabiki küslük olamaz annem sonuçtaKusura bakmayın ama eşiniz tam bir fırsatçı. Hayatı boyunca bu anı beklemiş gibi atlamış hemen.
Plan değişikliği olmuş sadece. Ortada kırılıp bozulacak bir şey yok.
Kırılmayın işte kırılacak bir şey yok. Size sebze vermemek için turşuyu başka bir yerde yapsalar neyse. Düğüne gitmişler.Gerçekten böyle bir niyetim yok annemin mutlu olmasını çok isterim babamla çok kötü bir evlilik geçirdi ve mutlu olmayı hakediyor sadece kırıldım küslük yok.
Belki de abarttım gerçekten bilmiyorum şuan çok kırgın olduğum için sağlıklı düşünemiyorum o yüzden sizin düşüncenizi merak ettimAbartmışsınız.
Eşiniz de ayrı vaka.. Fırsat mı kolluyormuş nedir.
Haklısınız onlarda belki o an hayır diyemediler. Küs kalmak değil niyetim zatenKırılmayın işte kırılacak bir şey yok. Size sebze vermemek için turşuyu başka bir yerde yapsalar neyse. Düğüne gitmişler.
Eşim ben yoruldum diye öyle dedi uğraştım diye bi de yarım saat önce arayıp pilav yapakoy biz geliyoruz dediler salatayı yaparken gelmiyoruz dediler ona bozuldum
Havadan bem kapmak.. sonucta her zaman boyle yapmiyolar sizde abartmayin esinizde sacmalamasin bi yemek yapmak nekadar emek ve yorucu olabilir yarinda yersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?