- 16 Mayıs 2022
- 844
- 941
- 33
- Konu Sahibi Merkur deniz
-
Ya ben de kayınvalideme gelicm diyip gitmemiştim bir yanlış anlaşılma sonucu, sofrada otururlarken hem de… ama canım kayınvalidem kızmadı lafını bile etmedi, ben de şimdi kıymetini çok biliyorum. Bence sen de büyütme iki günlük dünya yani, o da annen. Yemektir siz yersinizMerhaba hanımlar ben evliyim annem ikinciye evlendi ve 1 saat uzaklıktaki başka bir şehre taşındı. Burda annemin bahçesi var hafta sonu geliyorlar domates biber yetiştiriyorlar. Bana da bu hafta bahçeden toplananlarla size turşu yapalım dediler bende bahçede yorulacaksınız bende evde yemek hazırlayayım yemek yiyelim siz bahçeden gelince sonra hep beraber turşu yapalım dedim. Böyle sözleştik. Sonra ben yemek için uğraştım sofrayı tabakları felan dizdim. Annem aradı biz gelmiyoruz teyzem yakın bir köyde oturuyor ona uğramışlar düğün varmış köyden birinin annemin eşide hiç köy düğünü görmemiş yemeğe gelmiceklermiş ben çok kırıldım o kadar yemek hazırlık boşa gitti eşim boş yere seni yordular bi daha yemeğe çağırırsan kavga ederiz dedi bende çok üzüldüm turşu yapmaya yine de geldiler ama ben pek konuşmadım normalde çok konuşkan ve neşeli davranırım. Onlar da hala anlamamış gibi bize küsmez o nolmuş gelmediysek diye alaya aldılar. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum gerçekten kırgınım siz olsaydınız küslüğü sürdürür müydünüz yoksa bişey olamamış gibi mi yapardınız .
Haklısınız belki de ben haksızlık ettim ama gelicez deyip sözleşip o kadar emekten sonra biz gelmiyoruz deyince ister istemez bozuldum yarım saat önce arayıpta pilavı yapakoy geliyoruz dediler bi de bilmiyorum belki de ben alınganım
yoruldun da ne pisirdin merak ettim. Corba pilav salata tavuk yada et baska ne var. bunlar 1saatde biter ay.Eşim ben yoruldum diye öyle dedi uğraştım diye bi de yarım saat önce arayıp pilav yapakoy biz geliyoruz dediler salatayı yaparken gelmiyoruz dediler ona bozuldum
Ne küsmesi Allah aşkına anneniz o sizin. Kocanız istediği kadar küssün siz ona uyumayın. Önce, annenize siz değer vereceksiniz ki kocanızda versin.Merhaba hanımlar ben evliyim annem ikinciye evlendi ve 1 saat uzaklıktaki başka bir şehre taşındı. Burda annemin bahçesi var hafta sonu geliyorlar domates biber yetiştiriyorlar. Bana da bu hafta bahçeden toplananlarla size turşu yapalım dediler bende bahçede yorulacaksınız bende evde yemek hazırlayayım yemek yiyelim siz bahçeden gelince sonra hep beraber turşu yapalım dedim. Böyle sözleştik. Sonra ben yemek için uğraştım sofrayı tabakları felan dizdim. Annem aradı biz gelmiyoruz teyzem yakın bir köyde oturuyor ona uğramışlar düğün varmış köyden birinin annemin eşide hiç köy düğünü görmemiş yemeğe gelmiceklermiş ben çok kırıldım o kadar yemek hazırlık boşa gitti eşim boş yere seni yordular bi daha yemeğe çağırırsan kavga ederiz dedi bende çok üzüldüm turşu yapmaya yine de geldiler ama ben pek konuşmadım normalde çok konuşkan ve neşeli davranırım. Onlar da hala anlamamış gibi bize küsmez o nolmuş gelmediysek diye alaya aldılar. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum gerçekten kırgınım siz olsaydınız küslüğü sürdürür müydünüz yoksa bişey olamamış gibi mi yapardınız .
yoruldun da ne pisirdin merak ettim. Corba pilav salata tavuk yada et baska ne var. bunlar 1saatde biter ay.
yoruldun da ne pisirdin merak ettim. Corba pilav salata tavuk yada et baska ne var. bunlar 1saatde biter ay.
Nekadar büyütülmüs demi alttarafi köy dugunu gormemis gitmek istemis gelmislerde üstelik. Insanlar kendini yoruyor dert ediniyor herseye kiriliyor. Bide ne pisirmis olabilirki bukadar yorulcak ozaman bizim ölmemiz lazim 2cocuk ev isi git calis gel yemek yap bulasik camasir cocugun dersleri ozaman gercekten bizim gibi kadinlar ölmeliKonu sahibi üyelerden “”ay eşin de bak seni ne kadar çok seviyor, kıyamıyor bak annen evlenmiş o nu boşver eşinden var fayda. Annene de tavır al haddini bilsin””” demelerini bekledi. Ama baştan aşağı saçmalık her ikisi de. Ben de anneme yapıyorum bazen aynısını. Plan bu bozulabiliyor. Annem de böyle sizin gibi düşünse konu sahibi, ömü boyu konuşmamalı benimle.
Kırıldım diye başlık atacaksınız o vakit saygısızlık ettiler demiceksiniz kocaya toz kondurmuyorsun iyi hoş ne ala Allah artisin da o da annen babamın yaramazliklarini cekti gun görsün diyorsun hem hemde saygısızlık yapti . İçten içe aceba annenin evliliğini biriyle hayat sürmesini baban yerine o yeni eşiyle gelmesini istemiyorum musun aceba? Kendine don bi sor. Mevzu yemek falan değil daha derin.Arkadaşlar ben küsmedim ortada küslük yok sadece içten içe kırıldığımı söylüyorum Ramazan’dan beri gelememiştiler bende heyecanlandım sevindim gelmeyeceklerini öğrenince hayal kırıklığına uğradım. Eşimin o anki lafı yanlış ama ben söylenmedim gelmiyor işte diye hiç bir yorum yapmadım sadece kırıldım dedim bi daha bu konuyu açmadık yani üstüne dedikodu yapmadık eşimle
Tabi tabi cnm sen yoruldun diye bozulmuştur niyeyse bu kocalar eşlerini özellikle eşlerinin Ailesine karşı korumayı çok severlerEşim ben yoruldum diye öyle dedi uğraştım diye bi de yarım saat önce arayıp pilav yapakoy biz geliyoruz dediler salatayı yaparken gelmiyoruz dediler ona bozuldum
Doğrumu anlıyorum ciddi misiniz bu mu saygısızlık?? Adam merak etmiş kalmışlar bu neden büyütülür ki birde insanlar sizin için çabaliyor size tursu vs kuruluyor olabilir gelmiyoruz dediyseler kalsın evde isıt ye yemeğini de bu kadar ufak olayları da büyütmeniz eşinizin de sizin de tuaf olduğunu gösteriyorMerhaba hanımlar ben evliyim annem ikinciye evlendi ve 1 saat uzaklıktaki başka bir şehre taşındı. Burda annemin bahçesi var hafta sonu geliyorlar domates biber yetiştiriyorlar. Bana da bu hafta bahçeden toplananlarla size turşu yapalım dediler bende bahçede yorulacaksınız bende evde yemek hazırlayayım yemek yiyelim siz bahçeden gelince sonra hep beraber turşu yapalım dedim. Böyle sözleştik. Sonra ben yemek için uğraştım sofrayı tabakları felan dizdim. Annem aradı biz gelmiyoruz teyzem yakın bir köyde oturuyor ona uğramışlar düğün varmış köyden birinin annemin eşide hiç köy düğünü görmemiş yemeğe gelmiceklermiş ben çok kırıldım o kadar yemek hazırlık boşa gitti eşim boş yere seni yordular bi daha yemeğe çağırırsan kavga ederiz dedi bende çok üzüldüm turşu yapmaya yine de geldiler ama ben pek konuşmadım normalde çok konuşkan ve neşeli davranırım. Onlar da hala anlamamış gibi bize küsmez o nolmuş gelmediysek diye alaya aldılar. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum gerçekten kırgınım siz olsaydınız küslüğü sürdürür müydünüz yoksa bişey olamamış gibi mi yapardınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?