- 14 Ağustos 2018
- 20.395
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.645
- 598
- Konu Sahibi Merkur deniz
-
Karı koca çocuk musunuz yaMerhaba hanımlar ben evliyim annem ikinciye evlendi ve 1 saat uzaklıktaki başka bir şehre taşındı. Burda annemin bahçesi var hafta sonu geliyorlar domates biber yetiştiriyorlar. Bana da bu hafta bahçeden toplananlarla size turşu yapalım dediler bende bahçede yorulacaksınız bende evde yemek hazırlayayım yemek yiyelim siz bahçeden gelince sonra hep beraber turşu yapalım dedim. Böyle sözleştik. Sonra ben yemek için uğraştım sofrayı tabakları felan dizdim. Annem aradı biz gelmiyoruz teyzem yakın bir köyde oturuyor ona uğramışlar düğün varmış köyden birinin annemin eşide hiç köy düğünü görmemiş yemeğe gelmiceklermiş ben çok kırıldım o kadar yemek hazırlık boşa gitti eşim boş yere seni yordular bi daha yemeğe çağırırsan kavga ederiz dedi bende çok üzüldüm turşu yapmaya yine de geldiler ama ben pek konuşmadım normalde çok konuşkan ve neşeli davranırım. Onlar da hala anlamamış gibi bize küsmez o nolmuş gelmediysek diye alaya aldılar. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum gerçekten kırgınım siz olsaydınız küslüğü sürdürür müydünüz yoksa bişey olamamış gibi mi yapardınız .
Analarımız biz cocukken her yaptigimiza küsseydi nasıl olurduYahu ne garip insanlar olundu gercekten. Kırılmaya yer arıyorsunuz. Ayrıca esınız susup otursun asağı
Sizi gazlamasın. Kendı aılesı olsa yıne de aynı mı dusunurdu sızce ? Kesınlıkle hayır .
Sankı o yaptı yemeklerı, temızlıği.
Evet annenızın yaptıgı gıcık bır hareket
Ama küsecek darılacak bır sey asla degıl
Kavgaya yer arıyan esınıze fırsat vermeye devam edınEşim ben yoruldum diye öyle dedi uğraştım diye bi de yarım saat önce arayıp pilav yapakoy biz geliyoruz dediler salatayı yaparken gelmiyoruz dediler ona bozuldum
Eşinizin sıkıntısı nedir? Normalde erkekler böyle şeylere takmaz.Merhaba hanımlar ben evliyim annem ikinciye evlendi ve 1 saat uzaklıktaki başka bir şehre taşındı. Burda annemin bahçesi var hafta sonu geliyorlar domates biber yetiştiriyorlar. Bana da bu hafta bahçeden toplananlarla size turşu yapalım dediler bende bahçede yorulacaksınız bende evde yemek hazırlayayım yemek yiyelim siz bahçeden gelince sonra hep beraber turşu yapalım dedim. Böyle sözleştik. Sonra ben yemek için uğraştım sofrayı tabakları felan dizdim. Annem aradı biz gelmiyoruz teyzem yakın bir köyde oturuyor ona uğramışlar düğün varmış köyden birinin annemin eşide hiç köy düğünü görmemiş yemeğe gelmiceklermiş ben çok kırıldım o kadar yemek hazırlık boşa gitti eşim boş yere seni yordular bi daha yemeğe çağırırsan kavga ederiz dedi bende çok üzüldüm turşu yapmaya yine de geldiler ama ben pek konuşmadım normalde çok konuşkan ve neşeli davranırım. Onlar da hala anlamamış gibi bize küsmez o nolmuş gelmediysek diye alaya aldılar. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum gerçekten kırgınım siz olsaydınız küslüğü sürdürür müydünüz yoksa bişey olamamış gibi mi yapardınız .
Ne var gelmedilerse nolmuş yani bu kadar böyle küsecek bir daha yemeğe çağırmayacak.Merhaba hanımlar ben evliyim annem ikinciye evlendi ve 1 saat uzaklıktaki başka bir şehre taşındı. Burda annemin bahçesi var hafta sonu geliyorlar domates biber yetiştiriyorlar. Bana da bu hafta bahçeden toplananlarla size turşu yapalım dediler bende bahçede yorulacaksınız bende evde yemek hazırlayayım yemek yiyelim siz bahçeden gelince sonra hep beraber turşu yapalım dedim. Böyle sözleştik. Sonra ben yemek için uğraştım sofrayı tabakları felan dizdim. Annem aradı biz gelmiyoruz teyzem yakın bir köyde oturuyor ona uğramışlar düğün varmış köyden birinin annemin eşide hiç köy düğünü görmemiş yemeğe gelmiceklermiş ben çok kırıldım o kadar yemek hazırlık boşa gitti eşim boş yere seni yordular bi daha yemeğe çağırırsan kavga ederiz dedi bende çok üzüldüm turşu yapmaya yine de geldiler ama ben pek konuşmadım normalde çok konuşkan ve neşeli davranırım. Onlar da hala anlamamış gibi bize küsmez o nolmuş gelmediysek diye alaya aldılar. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum gerçekten kırgınım siz olsaydınız küslüğü sürdürür müydünüz yoksa bişey olamamış gibi mi yapardınız .
Ben çok mutlu olurdum. 3 günlük yemeğim dolapta hazır olmuş olurdu, üstelik turşum da kurulmuş olurdu.Merhaba hanımlar ben evliyim annem ikinciye evlendi ve 1 saat uzaklıktaki başka bir şehre taşındı. Burda annemin bahçesi var hafta sonu geliyorlar domates biber yetiştiriyorlar. Bana da bu hafta bahçeden toplananlarla size turşu yapalım dediler bende bahçede yorulacaksınız bende evde yemek hazırlayayım yemek yiyelim siz bahçeden gelince sonra hep beraber turşu yapalım dedim. Böyle sözleştik. Sonra ben yemek için uğraştım sofrayı tabakları felan dizdim. Annem aradı biz gelmiyoruz teyzem yakın bir köyde oturuyor ona uğramışlar düğün varmış köyden birinin annemin eşide hiç köy düğünü görmemiş yemeğe gelmiceklermiş ben çok kırıldım o kadar yemek hazırlık boşa gitti eşim boş yere seni yordular bi daha yemeğe çağırırsan kavga ederiz dedi bende çok üzüldüm turşu yapmaya yine de geldiler ama ben pek konuşmadım normalde çok konuşkan ve neşeli davranırım. Onlar da hala anlamamış gibi bize küsmez o nolmuş gelmediysek diye alaya aldılar. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum gerçekten kırgınım siz olsaydınız küslüğü sürdürür müydünüz yoksa bişey olamamış gibi mi yapardınız .
Sizde o eşinizde küsmeye yer aramışsınız hayatımda okuduğum en saçma küsme konusu.Merhaba hanımlar ben evliyim annem ikinciye evlendi ve 1 saat uzaklıktaki başka bir şehre taşındı. Burda annemin bahçesi var hafta sonu geliyorlar domates biber yetiştiriyorlar. Bana da bu hafta bahçeden toplananlarla size turşu yapalım dediler bende bahçede yorulacaksınız bende evde yemek hazırlayayım yemek yiyelim siz bahçeden gelince sonra hep beraber turşu yapalım dedim. Böyle sözleştik. Sonra ben yemek için uğraştım sofrayı tabakları felan dizdim. Annem aradı biz gelmiyoruz teyzem yakın bir köyde oturuyor ona uğramışlar düğün varmış köyden birinin annemin eşide hiç köy düğünü görmemiş yemeğe gelmiceklermiş ben çok kırıldım o kadar yemek hazırlık boşa gitti eşim boş yere seni yordular bi daha yemeğe çağırırsan kavga ederiz dedi bende çok üzüldüm turşu yapmaya yine de geldiler ama ben pek konuşmadım normalde çok konuşkan ve neşeli davranırım. Onlar da hala anlamamış gibi bize küsmez o nolmuş gelmediysek diye alaya aldılar. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum gerçekten kırgınım siz olsaydınız küslüğü sürdürür müydünüz yoksa bişey olamamış gibi mi yapardınız .
Siz ve eşiniz çok kinci olabilirsiniz olmayan yerde küslük çıkartıyorsunuz birde saygısızlık yazmışsınız ne yapmışlar sankiBen küsmedim zaten sadece kırıldım eşimde benden de alıngan evet ama o da üzüldü olanlara belki de o anki sinirle söyledi bilmiyorum
benim tahminim eşi de yoruldu bidemarkete çarşıya git gel masraf yaptı ondan da eşi kızmış olabilir :)Eşinizin sıkıntısı nedir? Normalde erkekler böyle şeylere takmaz.
Kendi ailesi olsa; öf yeter kes zırlamayı, iki çeşit fazla yemek yaptın diye burnumdan getirme diye çıkışırdı. Şimdi size acımış da kızmış ha yersen hep bunlar.Aslında buradayken samimiydik başka şehre taşınınca biraz koptuk ben biraz alınganlık ettim belki de bilmiyorum sonuçta 3. Biri olayı daha iyi yorumlayabilir ben daha yeni olduğu için bu kadar takıldım belki de düşününce kendimi haksız bulacam bilmiyorum
Eşinize sen hayırdır ya kimi yemeğe almıyorum bir daha diyemediniz mi? Fırsat kolluyormuş resmen. Bahsettiğiniz kişi anneniz farkında mısınız?eşim boş yere seni yordular bi daha yemeğe çağırırsan kavga ederiz dedi
Eşiniz sizin yerinize de küsmüş zaten. Ne kadar horika bir eş.Arkadaşlar ben küsmedim ortada küslük yok sadece içten içe kırıldığımı söylüyorum Ramazan’dan beri gelememiştiler bende heyecanlandım sevindim gelmeyeceklerini öğrenince hayal kırıklığına uğradım. Eşimin o anki lafı yanlış ama ben söylenmedim gelmiyor işte diye hiç bir yorum yapmadım sadece kırıldım dedim bi daha bu konuyu açmadık yani üstüne dedikodu yapmadık eşimle
Yapakoy ne?Eşim ben yoruldum diye öyle dedi uğraştım diye bi de yarım saat önce arayıp pilav yapakoy biz geliyoruz dediler salatayı yaparken gelmiyoruz dediler ona bozuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?