- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
MalesefTedavi olsun anneniz rahatsızlığı varsa. Kardeşin hepimizin geçtiği dönemden geçiyor bizim gibi olgun olmasını beklemesin annen. Al karşına konuş annenle insanları dış görünüşüyle vurmak çok kötü bir durum. Benim böyle arkadaşım olsa görüşmem sevgilim olsa ayrılırım. Çünkü insan ruhunu yaralar bu ve özgüven eksikliği ne sebep olur
Yanında olsam ben alırım istetmem bile. .ama zaten senede geldiğim zamanlar belli. Annem çok katı bu konularda. Hiç sevmediğim bir kişilik ama annem işte ne yapcan canimda.Anneniz rahatsız ise mutlaka tedavi olsun. Ergenler zordur ama sonuçta ergendir. Ona güzellikle söylemek lazım herşeyi. Aslında çok aciz ve güvensiz oluyorlar. Bu nedenle bu küçük kıyafet ayakkabı merakı. Kendilerini ispatlamaya çalışıyorlar. Sen kardeşine söyle sen aracı ol. İstediğini önce sana söylesin. Olacak birşey ise sen annene ilet.
Malesefbu bende de bu durumu yarattı sürekli boyuna kiloda herseyime laf ederdi. Ve benim hala kendime tam bir güvenim yok. Bu onda karakter olmuş antidepresan kullaniyo bi dönem psikiyatri yede gitti ama aynı. Çocuk üzülüyor farkediyorum ablacim annemin demesiyle çirkin mi olcan sanki diyorum abla ama o annem böyle demesi zoruma gidiyor diyor
Kesinlikle. Sonra neden özgüven eksikliği var? Çocuğa çirkinsin bi halt beceremezsin denilirse çocuk napsinŞimdi gençlerimız çocuklarımız öz güven eksikliğini bu yüzden yaşıyor sonra malum olaylar gelişiyor aslında dikkat etmek gerekiyor erkek çocuklarına bilhassa toplumda en saldırgan erkekler son zamanlarda görüyoruz
Bende sastim. Ya çocuğun tipine karakterine laf etmese oğlum söyle yanlış yapıyorsun dese tmm ama sürekli hakaret ediyor. Ve annem hepimize lakap takar bi ayrıntı daha. Benimki de dul teyzemin ismi ben hala korkarım dul kalcam diye ilerde aklıma gelirBişey derdim de anne işte denilmiyor şehir dışında okusun kardeşin bari annenden uzaklaşsın erkek çocuğu özgüvensiz daha fena
Kardesim bazen evet abartiyor bunu bende farkediyorum ama bu bana normal geliyo. Lise dönemi sonuçta olur böyle şeyler. Ama bu çocuk bunları unutmaz ben nasıl unutamadim oda unutmayacak.Kardeşin ergenlik döneminde zor bir süreç.Annenle sakin bir dille konus kardesinin üzerine gitmesin.Ve annenizin damarına basmamaya calisin mesafenizi ayarlayin kimse üzülmesin.
Bende anneyim ufak tefek hatalar olur ama o yaştaki ergen çağındaki çocuğunu dünya malı için bu denli kirmasi çok yanlış inşallah düzelir ben anneniz den ziyade kardeşinizle konuşup durumu alttan almasını isteyinKesinlikle. Sonra neden özgüven eksikliği var? Çocuğa çirkinsin bi halt beceremezsin denilirse çocuk napsin
Bende sastim. Ya çocuğun tipine karakterine laf etmese oğlum söyle yanlış yapıyorsun dese tmm ama sürekli hakaret ediyor. Ve annem hepimize lakap takar bi ayrıntı daha. Benimki de dul teyzemin ismi ben hala korkarım dul kalcam diye ilerde aklıma gelir
Kardesim bazen çok üstüne gidiyor annemin bunu inkar edemem. Ama o laflar benim bile zoruma gidiyor. Annem adeta eksikliklerimizi yüzümüze vuruyor hep. Çocuk kendinden küçüklerle takılıyor diye senin arkadaşın kim ki sen ne olcan yasitin bile değiller gibi ifadeler kullandı bi ara. Ben bile unutamadimBence önce annenizle konusun yazıktır ergenlik çağındaymış gururu öz güveni kırılır gün gelir büyür ama o lafları unutmaz bunu annenize uyarın, param yok param olunca alırım gibi şeyler derse sürekli istemeyi bırakır, sonrada kardesinizle karsılıklı konusun sınırden söylediğini böule bişey olmadığını acıklayın derim.
Babam yanımızda değil sanırım artık annem sorumluluklardan bikmis. Bu sivri diliylede intikam alıyo bizden her daimBende anneyim ufak tefek hatalar olur ama o yaştaki ergen çağındaki çocuğunu dünya malı için bu denli kirmasi çok yanlış inşallah düzelir ben anneniz den ziyade kardeşinizle konuşup durumu alttan almasını isteyin
Siz yardımcı olun arada maddi manevi istekleri için belli ki annenizle olmicak
Zaten kendi çok kırılgan birsey demeye asla gelmez. Demek istemem ama bazen canımıza TAK ediyor. Bi yerde bi hatamiz olsa kimse farketmese bile o muhakkak vuruldu yüzümuze küçükkenAnnen sizi çok kötü yıpratmış ya üzüldüm size ne derse geri dönderin ona kötü enerji ona giderse anlar belki çirkin derse sensin çirkin ben çok güzelim de dul derse ben dul kalsamda bulurum gencim güzelim sen düşün annecim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?