- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
Bence yaşınız kaç olmuş artık izin alma zamanı geçmiş. En fazla yapacağın şey kokteyl tarzı yarım saatlik bir nikah olsun derim. Sonrasında taksınlar altınlarını dağılsın herkes. Ama düğün zamanı herkes o kadar çirkinleşiyor ki. Para para para... Gelinlik hevesin yoksa da giyme, al güzel, başka yerlere de giyebileceğin bir elbise onunla nikah yap. Hiç de önem vermeyen insanın içinde falan kalmıyor. Önem veriyor ama başka sebeplerden yapamadıysan içinde kalıyor. Biz aileler memnun olsun diye yaptık. Ama onlar mutlu olmadı, bir sürü kusur bulmuşlar biz düğünden sonra öğrendikAynen demi eşim dalış yapıyor ben de yüzmeyi çok severim , tayland'a gitmek istiyoruz, özellikle deniz mahsulleri vs oh mis ama gel gör bize izin vermiyorlar.
Onu ben de yaptım malesef. Bağlamayın diyemedim. Bağladılar, evden çıkıp araya bindim çıkardım.Izin vermiyorlar dediniz onlari dinlerseniz Kirmizi kuşakta bağlatirlar. Nisanliniz ne diyor?
Bana da kardeşim bağladı birbirimize sırıttık bol bol bağlarkenOnu ben de yaptım malesef. Bağlamayın diyemedim. Bağladılar, evden çıkıp araya bindim çıkardım.
Aammaada paragöz gibilikle ne alakası var? Senin elinde 5 lira var onunla yapmak istediğin şeyi mi yaparsın, yapmak zorunda olduğun şeyi mi ? Konuyu çok benimsedimÇok bencilsin annen istemiş kırma onu sana o kadar fedakar davranmış sen amada paragöz gibisin
Aynen demi eşim dalış yapıyor ben de yüzmeyi çok severim , tayland'a gitmek istiyoruz, özellikle deniz mahsulleri vs oh mis ama gel gör bize izin vermiyorlar.
Paragöz olmadığını ispatlamak için düğünü erkek tarafının yapması gerektiğini bir dini buyruk gibi kabul etmen, nişanlıyken bayramlarda boynuzuna bilezikler takılmış koç istemen, eşinin ailesi sana ev vermiyor diye onlarla görüşmeyeceğini söylemen, 20 tane de Trabzon burması (ne olduğunu bilmiyorum bunun ama önemli bir şey) istemen gerekiyor. Ayrıca gelinliğin de tabi ki en iyi marka ve özel dikim olacak. 5 provadan az gidersen kıymeti olmaz.Sen ne yazdıklarınız farkındamsın
Aynen katılıyorum.Kızlar ben yarın nişanlımla konuşacam ailesine rest çeksin , ben de aynısını yapıcam, gurur meselesi haline getirdim başkalarına para harcamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?