• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem ve saçlarım

omaysaglam

kötü kalp kötü yorum kötü enerji insana geri döner
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
86
21
98
Kızlar benim yaklaşık belime kadar saçlarım var herkes çok güzel olduğunu söylüyor rengini dalgasını uzunluğunu falan çok beğeniyolar ama ben hiç uzun saç sevmiyorum ve ilk defa bu kadar uzadı omuzlarim da kestirmek istiyorum ama annemin daha önce özel bi sebepten dolayı beline kadar olan saçları gittiği için kestirirsen hakkımı helal etmem diyor ama ben baya kararliyim onu da kirmak istemiyorum sizce ne yapmaliyim

Hay masallah. E ne olacak? Böyle tehdit mi olur Allah askina. Üzerine basana kadar uzat bari;;(

Saçlarını kestir, kestirdiğin kısmını postij yaptır. İstediğinde saçlarına ekler ve uzun kullanırsın. Sor bakalım annene, ne diyecek :)

Benimkide boyatırsan eve almam derdi. Kızıl yapacaktım da :D

Haklısın hem onun bakımı da zor olur.. Bir şekilde ikna et anneni bu kadar ufak şeyden helal etmemek olur mu canım hiç :)

hakkını helal etmemek niye ki ? :KK34:
daha ne kadr uzatıcan peki ?
omuzlarında kestirmezsinde sırtının ortasında kestrirsin annende mutlu olur sende mutlu olursun :KK72:

Annelerin klasik tehtit kozudur malesef ben boyle abuk sabuk seyler icin ciddiye alinmasi gerektigini sanmiyorum ustunde olan emegi hakkiysa onu sen zorla almadin seni isteyerek dogurdu kimse sana sormadi degil mi bazi anneler dogurur atar o ayri ama emek vermesi kendi istegi yapmasi gerekendir bir evlat sahibi olduysa bile isteye bu biraz ben sana bi iyilik yapsam sormadan sonrada her istedigimi yaptirmak icin onu kullansam ayni hesap

Sizden ricam lütfen olumsuz yorumlarınızı kendinize saklayın
yorumlarima karisma veya yol gosterme hakkin oldugunu sanmiyorum.. ayrica olumsuz bsy soylemedim, komplekslerinizden arininiz lutfen..
ha simdi kompleksim yok dersen de, oyle olsaydi her yoruma acik olurdun.. bi de, buraya konu aciyosan olumlu olumsuz yorum yap diye ayar veremezsin.. saclarinla mutluluklar..

Uzun saci bakimi zor degil bence. Cunku benimde saclarim suan kalcami geçiyor ve kapaliyim.arada bir kuafore gidiyorum uclarindan adirayim diye kuafor hic kirik olmadigini soyluyor gercektende yok.bu yuzden bakimi zor degil.saclarin seni cok rahatsiz etmiyorsa kestirme.yada annenin huyuna suyuna git gonlunu al bi sekilde kestir :)

Kızlar benim yaklaşık belime kadar saçlarım var herkes çok güzel olduğunu söylüyor rengini dalgasını uzunluğunu falan çok beğeniyolar ama ben hiç uzun saç sevmiyorum ve ilk defa bu kadar uzadı omuzlarim da kestirmek istiyorum ama annemin daha önce özel bi sebepten dolayı beline kadar olan saçları gittiği için kestirirsen hakkımı helal etmem diyor ama ben baya kararliyim onu da kirmak istemiyorum sizce ne yapmaliyim

ağla:mad: ,duygu sömürüsü yap,saçları daha kısa hoş bayanların resmini göster bende böyle istiyorum de,benimde heveslerim var de,ikna etme yoluna git.

Aynisi benim basima gelmisti.Yillarc belime kadar sac kullandimm.Benimkini de herkes cok begenirdi.Ben de dedim artik yeter hem bakimi cok zor hemde ustumde fazlaca yuk tasiyo gibiydim.Ama kestiricem dememle babaannem bana bi kizdi.Yani alti ustu bi sac yani(kapaliyim bu arada).yok bilmem ne kestirmiceksin sakin.Tehtit falan ediyodu bildigin.Ondan habersiz kestirdim tabi.Allah im yok bole bi rahtlik ya herkese tavsiye ederkmm.Ben den sonrada bir suru arkadasin kestirdi.Cok ta guzel oluyoo walla bitanem.Anne bu sonuctaa bise diyemez.Kestir gitsinn:KK19:

Yaaa o saça kıyilip kestirilir mi ? Ben bile hakkımı helal etmem size :)

Saçlarını kestir, kestirdiğin kısmını postij yaptır. İstediğinde saçlarına ekler ve uzun kullanırsın. Sor bakalım annene, ne diyecek :)

Arkadaşa katılıyorum çıt çıt yaptırabilirsin, hem annen hevesleniyorsa oda takabilir :) Şaka bir yana, eğer kestireceksen omuzlarından biraz daha kısa kestirip çıtçıt boyunu iyi ayarlayın derim ;)

Back
X