Annem ve sevgili

Herkes istediğini düşünebilir? Sizin kapalı olmanızı, çalışmamanızı isteyebilir. Yani doğru birşey olarak görmüyorum kesinlikle. Onayladığı bir durum da değil. Ama o öyle birini istiyor olabilir. Gelgelelim yanlış olan kısma. 2 yıl geçince mi aklı başına gelmiş beyefendinin. Madem böyle birini kaldıramayacak 2 senedir neden sizinle birlikte. Baştan deseydi sizde ona göre devam eder yada etmezdiniz
Ben bu kişiyi çok içten pazarlıklı gördüm yani kesinlikle masum değil.
Biri bana baştan bu istekleri sunsa kesinlikle birlikte olmam,adam 2 yıl sonra söylüyor niye çünkü iyice bağlandın, aşık oldun.
Bu adamı ikna etmeye çalışma sadece vakit kaybı olur. Seni kandırdığı için suratına bile bakma

Birak onu. Bastan aileni, seni, hayallerini bilirken bu dusuncesini saklayip 2 sene sonra ortaya cikartmak iyi niyetli bisey degil. Iyiki evlenene kadar surdurmemis bu oyununu, gercek yuzunu imzadan sonrada gorebilirdin. Firsatin varken birak değmez.

çocuk olduktan sonra çalışmayacaksanız
2.üniv. e gitmeyin başkasının hayaline hakkına engel olmayın

çaresiz hissetmeyin, çare belli "ayrılın"

belki düşüncesi depişir diyecekssinz ama anladığım kadarıyla bağlı olduğu dini grup var değişmez.. hatta senin tanıdığın sevgilin değişebilir huyları

tesettürde inancı yaşamakta kişiye kalmıştır Allah ile kul arasındadır böyle dayatmalarda bulunan erkekler Allah'a şirk koşmaktadırlarda farkında değillerdir..yazık etmiş kendine sevgilin ayrıl gitsin.

Haklısınız şirk konusunda çok uyarılarda bulundum ama tersledi beni baya kavga ettik bu yüzden hatta. Dediğim gibi işi bırakacağım süre 2-3 yıl kimsenin hakkına girmem vicdanım rahat etmez bu konuda maalesef ki iş sahibi olabilmek çok zor bilincindeyim bunun hakkına girmem kimsenin o yüzden. Evet eğer ilk zamanlarımızda bunu söyleseydi zaten ben o an bırakırdım gerçekten tamamen aşık olmamı bekledi

Aynen düşüncesi ya değişirse diye umut ediyorum ama dediğiniz gibi bağlı olduğu gruba o kadar bağlı ki sanmıyorum düşüncesinin değişeceğini öyle içimde saçma bi umut var sadece

Annelerin yorumu ortak oluyor sanırım annemde kesinlikle istemiyor kendimi sizlerin yani annelerin yerine koyunca kesinlikle haklısınız.

Back
X