Annem ve sorunlari

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.516
1.665
133
Kiz kardesimle telefonda görüştüm. Az once.Sonra bir konu uzerinde kisa tartistik.Annem kulak misafiri olmus. Surekli beni arıyor ne konustunuz diye.Uyuyamiyorum diye.Ben de onemli bir sey degil dedim.iki uc defa daha aradi.her seferinde israrla soruyor.kardesime ozel hayatimla ilgili bir sey anlattim.E bunu konustum da diyemiyorum..Unide okuyan kardesimi aramis.Ablanlar ne konustj diye.Normal bir anne davranisi mi ya?Ben bask abir sehirde calisiyorum. Bu durum annemin sagliginin gwrcekten bozuk olduginu düşündürdü. Normal bir davranis mi ya?annemi seviyorum ama hayatima mudahale etmek istiyor. Bu durum uzaktan ornegi.Yakininda oldugumda siz dusunun.Izin vermeyince krize giriyor.Inanin ailemin bulundugu sehre tasinmak istemiyorum.

Normal bir davranis degil.
Kardesler arasina degil, hic kimse arasina girilmez.
Panik atak veya baska bir sorunu olabilir mi?
Eger oyle ise, kafasinda kurar durur.
Simdilik endisesini giderecek kadar bir seyler anlatin, daha sonra köklü bir cozum arayisina girersiniz.
Hem annenize, hem size uzuldum.
Allah yardimciniz olsun...

Ya hep boyle.Bana da anlatin diyor.Bize sariyor.Hic arkadasi,komsusu yok.Kimseyi istemiyor. Kimseyle iliski kurmuyir.Memleketten gelenler olursa anca onlarla ilgileniyor.o zaman bizi de unutuyor.onun haricinde konusu heo biz.ben yumusak oldugum icin daha cok bana sariyor.Hal hatir aor,merak et ama.Ozelimi de anlatamam ki.arkadasimla yasadigim tartiamayo niye anlatayım. "Beni istemiyor misunuz?"diyor..

Uzaktasınız diye evham yapıyordur kadın ne yapsın..
Oyle ama anlattim.goruntuku konustum. Hala ikna olmuyor .Detay istiyor. Normalde de boyle.evham degil aslinda...Kizkardesimle de anlasamiyor.Kiz kardesim anneme cok sert davranıyor. Iliskileri cok kotu.Ben ayri yasiyorum zaten.Bunu bilerek yapiyorum.Normal bir ailem yok malesef.Aile olmak nasil bir sey bilmiyorum.Bu yuzden yuva kurmaya da korkuyorum.

Tum dunyasi evlat olan anne modeli. Eger bir an once kendisini mutlu edecek seyler bulamazsa veya aramazsa, yaslandikca isiniz zorlasacak.
Bu konuda yardimci olun ona. Dunya sizden ibaret degil, cok daha buyuk.

Bilmiyorum bir anne olarak düşünüyorum. Bende belki telaşlanırdım. Kardeşiniz sert davranıyorsa belki daha çok hatalı olan anneniz değildir? Demekki sizi çok önemsiyor.. yoksa umrunda olmazdı. Normal değil derken ne gibi onları bilmek gerekir.

Anne olunca anlarsın... Sen boyle gizemli davranınca kadın panik yaptı belli .. tatlı dille anlatsaydın keşke.. bence sen bi evlat olarak normal değilsin kusura bakma !!

Şimdi onlar özgürlük peşinde canım maalesef. Kafa yapısı çok farklı. Böyle tehlikeler olmasa bizde isteriz herkes rahat yaşasın ama olmuyor işte..
Hiç kimsenin kıymeti kalmamış, canlar çok ucuz. Yanan analar babalar oluyor. Kimseye güven yok aileden baska

Ya.. Uyuyamıyorum ama demiş. Kıyamam. Keşke içini rahatlatacak bir şey sallasaydınız. Mesela "ya çok yakın arkadaşımla kavga ettik" gibi. Tabi yalan söylemiş olacaktınız ama içi rahatlayıp uyuyabilirdi hiç değilse.

Annenin acilen meşgale bulması lazım ayrıca dünya çok kötü dye sosyal olmaktan geri duramayız... Annenin kaygı bozukluğu sorunu da olabilir ikna edip psikiyatri ile çözersiniz bunu ve güzeli aileden uzak yaşamak burunlarını sokan türdenseler eğer

inan ki annem olsa da keske kizsa diyen insanlar var. anne merak eder yani mudahalede eder ona da hakki olsun azcik dimi?

Tum dunyasi evlat olan anne modeli. Eger bir an once kendisini mutlu edecek seyler bulamazsa veya aramazsa, yaslandikca isiniz zorlasacak.
Bu konuda yardimci olun ona. Dunya sizden ibaret degil, cok daha buyuk.
Elimden geleni yapiyorum onun icin .Ama istemiyot.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…