Annem ve sorunlari

Bilmiyorum bir anne olarak düşünüyorum. Bende belki telaşlanırdım. Kardeşiniz sert davranıyorsa belki daha çok hatalı olan anneniz değildir? Demekki sizi çok önemsiyor.. yoksa umrunda olmazdı. Normal değil derken ne gibi yani otoriter ve sert bir insan annem
Bir sure sonra kardesim de yoruldu..Zayif taraflarimizda suclandik ama kardesim yaninda olduhu icin o daha cok cekti.Mesela iyi bir üniversite okumadi kardesim.Su an calisiyor ve bazen zorlaniyor.Ama annemle bu sıkıntısinı paylasamaz cunku annemin diyecegi cevap "okumadin,çalışmadın ,disarlaeda sür.....nn."gibi laflar olavak.Kaedesimi hakli bulmuyorum.Boyle davranmak zorunda degil ama sinirleri de bozuk iste..

Ya.. Uyuyamıyorum ama demiş. Kıyamam. Keşke içini rahatlatacak bir şey sallasaydınız. Mesela "ya çok yakın arkadaşımla kavga ettik" gibi. Tabi yalan söylemiş olacaktınız ama içi rahatlayıp uyuyabilirdi hiç değilse. ☹️
Annem olayi anladi.onemli bir durum olmadihini anladi.sadece bana anlatin diyor.gizki konusmayin diyor.Yani sorun su cani sıkıldı bizimle sohbet etmeknistiyor.ediyoruz da ama bu boyle devam wtmez ki.arkadas wdinip cevre yapmali.

Şimdi onlar özgürlük peşinde canım maalesef. Kafa yapısı çok farklı. Böyle tehlikeler olmasa bizde isteriz herkes rahat yaşasın ama olmuyor işte..
Canim ben cok zor zamanlar gecirdim.Swbdiklwrimi kaybettim.nisanlimdan ayrildim.depresyona girdim.Kendimi tuvalete kitleyip saatlerce orda kaldihim zamanlar oldu.heosini yalniz atlattim ve ailem bunlari biliyordu.Kimseyi yanimda istwmedim ama bekledim birisi gelsin diye.Destek aldigim icin deli oldum.hala da oyleyim.Siz olsaydiniz evladiniza nasil davranirdiniz?Ben ailemin yerine koyamiyorim kendimi..Calisiyorlar ama bir yolu olmaz miydi.

Canim ben cok zor zamanlar gecirdim.Swbdiklwrimi kaybettim.nisanlimdan ayrildim.depresyona girdim.Kendimi tuvalete kitleyip saatlerce orda kaldihim zamanlar oldu.heosini yalniz atlattim ve ailem bunlari biliyordu.Kimseyi yanimda istwmedim ama bekledim birisi gelsin diye.Destek aldigim icin deli oldum.hala da oyleyim.Siz olsaydiniz evladiniza nasil davranirdiniz?Ben ailemin yerine koyamiyorim kendimi..Calisiyorlar ama bir yolu olmaz miydi.
Güzelim bu yaşadıkların hayatın gerçekleri ve hepimizin yaşadığı şeyler ya da çoğumuzun.. bende yaşadım aynılarını. İnan ki delirmene gerek yok. Ölüm ayrılık bizler için. Kimse vazgeçilmez değil. Gün gelir şükredersin. Annen üstüne gelememiştir. Nasıl davranacağını mı bilemedi buradan anlamam çok zor. Tabi ki yanında olmalıydı. Belki de Ayrılman hayırlı diye düşünmüştür. Şu anda da merak etse de üstüne gelmemesi lazım ama uzaksın ya kamerada görmesi bile yetmez ona. Her anne aynı bilinçte olmuyor ama seni sevdiğini hissediyorum

Normal bir anne davranisi mi derken? Siz normal bir evlat davranisi mi sergiliyosunuz . Merak etmis anneniz kotu birsey oldu sanmis olabir duzeltin olayi nolur ki bide konu aciyosunuz

Tesekkur ederim yorumlariniz icin.Maksadim annemi kötülemek değildi.Bazi arkadaslar yargiladilar ama niyetim fikir almak ve kendimi rahatlatmakti.derdimi paylasmakti.Derdime ortak olanlara tesekkur ederim.Evlatligima yorum yapanlara ise kendilerini nasilsa baskalarini oyle görüyorlar.O yuzden bir sey soylemiyorum.

Back
X