Annem vefat etti benim için yanıyor

Şeker ve tansiyon hastasıydı yıllarca son iki yılda akciğer de şu toplanması başladı tedavi okyrdu daha iyiye gitti hatta çok sevindik şok 4 ay iyi diye elhamdülillah ama olmadı iyi oldu bir anda kaybettik beynine pıhtı atmış bir sabah oy annem Pamuk annem ben senin saç teline kurban olaydik.annem 😞

çokk anlıyorum bu acıyı cok rabbım sabır versın kendınız bebegınız ıcın metanetli olun yavrunuza sarılın butun sevgı ve özleminizi yavrunuzla götürün..zamnla gecmeyecek ama soguyacak rabbım kolaylık versin
Anne acısı geçer mi hiç biri yanımda anne diyor için yanıyor kavrulyro

ama alışıyorsunuz ben bekardım kaybettıgımde tek cok zorlandım ama zaman oyle alıstırıyorki yavrunla daha mutlu huzurlu günlerin olsun hiç arama inşallah

ama alışıyorsunuz ben bekardım kaybettıgımde tek cok zorlandım ama zaman oyle alıstırıyorki yavrunla daha mutlu huzurlu günlerin olsun hiç arama inşallah
Sizinde zor olmuş kardeşim ne yapicaz annesiz kanatsız nasıl yapicaz

Sizinde zor olmuş kardeşim ne yapicaz annesiz kanatsız nasıl yapicaz
rabbim yardım ediyor bir sekılde hayat devam ediyor daha cok yeni bı süre gıder bu acı sonra yavaslar bol bol dua ederek atlattım

rabbim yardım ediyor bir sekılde hayat devam ediyor daha cok yeni bı süre gıder bu acı sonra yavaslar bol bol dua ederek atlattım
Ben ki namaz kılan oruç tutan birydm şu an donmuş vaziyettym hiç birşey yapmyrm sadece aglyrm feryat edyrm

Bir bilseniz annem bizi büyütene kadar neler cekti tam rahats erdi torun sevecek olmadı rabbim çok gördü annemi ben ne yaptım sadece hasta annemdi 😭

Bu dünyada çektikleri icin, ahiretinde mükafatlandirilsin inşallah.
Dua edelim. .

Sizi büyütürken çok çekmiş öyle diyorsunuz ama yine de bakın ne güzel ne hayırlı evlat olmuşsunuz.

Annesinin arkasından üzülmeyen , annelik görmemiş, kendi çektiği için evlatlarına da zulmeden çeşit çeşit hikayeler duyuyoruz...

Size yine de ne mutlu. Öyle güzel annenin, güzel kalpli evladı olmuşsunuz.
Arkasından dua ediyor, üzüntü duyuyorsunuz.
Bunlar bile kıymetli.

Allah'ım sabrınizi da versin.
Elbette zor, elbette gözyaşı akacak...
Geçmeyecektir ama alışacaksiniz...

Başınız sağolsun. Rabbim dayanma gücü versin. ☹️

Ailesini sevdiklerini kaybeden herkesin başı sağolsun.

Ben babamı kaybettikten 40 gün sonra doğum yaptım. Biliyorum ne desek derman olmayacak:(

Bu dünyada çektikleri icin, ahiretinde mükafatlandirilsin inşallah.
Dua edelim. .

Sizi büyütürken çok çekmiş öyle diyorsunuz ama yine de bakın ne güzel ne hayırlı evlat olmuşsunuz.

Annesinin arkasından üzülmeyen , annelik görmemiş, kendi çektiği için evlatlarına da zulmeden çeşit çeşit hikayeler duyuyoruz...

Size yine de ne mutlu. Öyle güzel annenin, güzel kalpli evladı olmuşsunuz.
Arkasından dua ediyor, üzüntü duyuyorsunuz.
Bunlar bile kıymetli.

Allah'ım sabrınizi da versin.
Elbette zor, elbette gözyaşı akacak...
Geçmeyecektir ama alışacaksiniz...
Allah razı olsun kardeşim evet gecmezyecek gecemezde zaten anne bu anne hiç unutulurmu icitigin çay da yediğin yemekte soludugun hava da bile ararsın ah annem pamuk annem 😞

Back
X