Annem,Yeni kardeş

Bu ne lan saf kötülük bildiğin
Hahaha şeytanın dişi versiyonu, sanki annesi hamile değil kuması hamile tövbe yarabbim el kadar bebeğin sebebi olacak akılsız vicdansız bu kadar da kötülük akan ailesine düşman bir insan görmemiştim.

Böyle bir gelin alacakları için nişanlısına ve ailesine gerçekten çok üzüldüm.

Yok ya bence doğru değildir yani bi insan bu kadar kötü hasleti kendinde barındırıp böylesine rahat rahat anlatamaz, anlatmamalı biraz olsun utanmalı yani.
Haset, yalancı, hin, dedikoducu kişiler için rabbim o habis ruhlarının kötülüğü kendilerini bulsun, hiçbir işleri rast gitmesin inşallahhh diye herrr zaman dua ederim

İnşaAllah ya gözüm korktu bu kadından düşman başına.

Düzmecelerin olmazsa olmazıdır araya serpiştirilen dramlar

Niye bu kadar kötüsünüz. Hiç sevilmemis gibi kötüsünüz .yengenizi kiskanmaktan vazgeçin onun yarısı kadar olgun olsanız yeter ama zor gözüküyor .olgunlasmadan ve bencilliginizden arınmadan evlenmeyin kesinlikle eşinize yazık

Beter ol bebiş

ne fena bir insansın.
evlen bir an önce de insanlar huzura ersin.

Son olanlari okudum. Agzim acik kaldi. Bir insanin yiregi bu kadar kotu olabilir...bebege bakacak buyutecek annenler. Bunun sorumlulugunu alacak onlar. Bebek icin sizden izin mi isteyeceklerdi? Yengene tavirlarin da igrenc. Evinizden kovmaktan beter etmissin. Abini gercekten bir kez daha takdir ettim. Ama sen gercekten kotusun.

Oy çok gğzel. Yengenizi abinizi takdir ettim.

senin kıskançlıktan başka bi derdin yok. Çok itici sin. Yengen mükemmel bir insan Rabbim herkese öyle helal süt emmiş gelinler Nasib etsin annen baban abin böyle birine sahip oldukları için çok şanslılar. Senin için aynı şeyleri tabii ki düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…