kızlar ben yeni evliyim ve bu ilk bayramımız, bayramın ilk günü de benim ailemle memlekete gidecegiz eşimin ailesiyle bayramlaşıp. Eşim arife günü annesigilde kalmamızı istedi sabah namaza birilikte gider kahvaltıyı birlikte yaparız diye aynı sehirde olmamıza ragmen evimizim arası biraz mesafeleri bende kabul ettim sonuçta o benim memleketime gelecek ve benim ailemin evinde de birkac kez yatılı kaldık. Kayınvalidemler de bu ilk yatılı kalışım olacak.
Anneme simdi bunu söyledim verdiği tepkiler,
aynı şehirde yatılı mı kalınır anne sizde de kaldık o hiç birsey dedi mi, kalmayın o zaman basıma kakacaksanız kalmayın
sen hizmetcisi misin orada kalacaksın herkese kahvaltı hazırlayacaksın tek hazırlayacagımız kahvaltı zaten yok yok sen razısın git kızım
anne o memlekete gelmeye birsey demiyor sen niye böyle yapıyorsun
gelmeyin ben zorla mı gelin diyorum kaynana yerles 3 gun kal orada zaten kalacaksan da
anne gelmeyelim mi diyorum niye böyle diyorsun
senin sesin zaten bana çıkar kimseye birsey diyemezsin vs....
annem çok mu anlayışsız anlayamıyorum haksız geliyor bana sizce de öyle mi?
birde benim eşimin maası iyi degil evin gecimini birazda ben saglıyorum zaten onun parası pulu yok birde sesimi çıkacak diyor bastan biliyordu birkac yıl böyle idare edeceğiz
sonradan mı parası olmadı bastan beri biliyordun dedigim de anneme yine bana kızıyor anlaşılması çok güç...beni yoruyor
Anneme simdi bunu söyledim verdiği tepkiler,
aynı şehirde yatılı mı kalınır anne sizde de kaldık o hiç birsey dedi mi, kalmayın o zaman basıma kakacaksanız kalmayın
sen hizmetcisi misin orada kalacaksın herkese kahvaltı hazırlayacaksın tek hazırlayacagımız kahvaltı zaten yok yok sen razısın git kızım
anne o memlekete gelmeye birsey demiyor sen niye böyle yapıyorsun
gelmeyin ben zorla mı gelin diyorum kaynana yerles 3 gun kal orada zaten kalacaksan da
anne gelmeyelim mi diyorum niye böyle diyorsun
senin sesin zaten bana çıkar kimseye birsey diyemezsin vs....
annem çok mu anlayışsız anlayamıyorum haksız geliyor bana sizce de öyle mi?
birde benim eşimin maası iyi degil evin gecimini birazda ben saglıyorum zaten onun parası pulu yok birde sesimi çıkacak diyor bastan biliyordu birkac yıl böyle idare edeceğiz
sonradan mı parası olmadı bastan beri biliyordun dedigim de anneme yine bana kızıyor anlaşılması çok güç...beni yoruyor
Son düzenleme: