- 5 Ekim 2015
- 1.464
- 3.894
- 53
benim annemde öyle bir dediğini iki etmiyorum allah için güzel bakıyor çocuklarıma ama işte en ufak birşeyden kavga çıkarıp bırakıyor çocukları sürekli zor durumda kalıyorum. nasıl bir rest çektinde düzelttiniz.Teyzenizi arayın üç günlük dünya keşke demeyin. Annenize de siz resti çekin en ufak bir şeyde tehdit edecekse bakmasın çocuklarınıza. Alın bir hafta izin istifa ettim kendim bakıcam diyin. O sırada da bakıcı bulun başlasın. Yada önce bakıcı ayarlayın sonra izin alın bir hafta beraber bakarsınız bakıcıyla. Sonrada annenize iş yerinden geri çağırdıklarını söyleyin bakıcıda buldum sende istediğin Zaman gel deyin. Benim annemde Allah razı olsun bakıyor çocuklarıma. Tabi ki bu fedakarlığa karşılık kırmamak için elimden geleni yapıyorum. Ama kaşığıyla verip sapıyla çıkarma eğilimi benim annemde de vardı. Çok ciddi rest çektim bu şekilde ilişkimizin yıpratacağını belirttim düzeldik çok şükür.
teşekkür ederim fikirleriniz için. teyzemi ararım o sorun değil ama teyzemlerin dilinin ayarı yok. yine canımı sıkarlar diye aramak istemiyorum. annem sürekli çocukları öne sürüyor istediğini yaptrımak için ben bakıcı tuttum kendisi izin vermedi şimdi yine problem çıkarıyor. artım çok sıkıldım.
keşke bunları anlayacak insanlar olsalarİnsanlara kirilsak bile kotu günlerinde destek olmak çok asil bir davranıştır iyi bir insana bu yakışır arkadaşım. .hem o yabancı değil teyzen. .bence ara kısaca geçmiş olsun de birşey kaybetmezsin..Anne de kızma belki bu vesile ile barismani umut etmiştir.
Açık açık konuştum beni çocuk gibi görmesi de bunaltmıştı beni sanki ben akıl edemiyorum ha bire onu ara bunu yap. Dedim ki annecim Allah senden bin kere razı olsun Allah seni başımdan eksik etmesin iyi ki varsın. Gel gelelim sence de bana haksızlık yapmıyor musun? Beni sürekli annem bırakıp gider mi düşüncesiyle bırakıyorsun üzülüyorum ve huzursuz oluyorum. Bu sefer diken üstünde olduğum için hata yapıyorum tahammülüm azalıyor. Haklısın çok yoruldun haklısın bu fedakarlığı yapmak kolay değil ama bunu yapmanı ben istemedim sen tercih ettin ve bana seçenek bırakmadın farklı bir düzen kurmama izin vermedin şimdide çocuklarımın alıştığı düzeni bozmakla beni ikide bir tehdit etmen hoş olmuyor dedim. Düşün kararını ver ve eğer ben yoruldum ve söylediklerini kabul etmiyorum ben böyleyim diyorsan ben bir bakıcı tutayım dedim. Ama o Zaman'da senden ricam 1 ay bakıcının başında dur alışmasına yardım et dedim. Sonra canın nasıl isterse öyle yaparsın dedim. İstediğin zaman izmire gidersin istediğinde gelir burda kalırsın hemde bana sürekli söylediğin sen benim anneanne olmamı elimden aldın anneanne dediğin şımartır ben bu çocuklara baktığım için yeteri kadar şımartmıyorum diğer anneanneler gibi rahat değilim diyorsun ya rahatlarsın dedim. Birbirimize süre tanıdık. Tamam eylülde tut bakıcı dedi ok dedim. Eylül yaklaşınca da tamam vaz geçtim tutma dedi artık tehdit etmiyor.benim annemde öyle bir dediğini iki etmiyorum allah için güzel bakıyor çocuklarıma ama işte en ufak birşeyden kavga çıkarıp bırakıyor çocukları sürekli zor durumda kalıyorum. nasıl bir rest çektinde düzelttiniz.
Onlar anlamasın. .sen kendine olan saygın için bunu yap. .hem allah biliyor gerisi boş. .keşke bunları anlayacak insanlar olsalar
Acilen bakıcı tutun. Torunlarına bakmamakla tehdit edermi insan ya? Ben o kısma takıldım.kızlar merhaba
inanın şu an sinirden elim ayağım titriyor... artık kendimi öldürmeyi falan düşünüyorum. işyerindeyim birde işe odaklanamıyorum.
konuya geçiyorum hemen tavsiyeleriniz benim fevri kararlar vermemem için çok önemli
ben teyzemlerle bir kiralık ev mevzusu yüzünden konuşmuyorum. çok kırıldım hiç haketmediğim laflar duydum içim soğumuyor yani onlara karşı şu an.
teyzem bugün ameliyat olmuş annem dün akşamdan beri teyzeni ara diye baskı yapıyor. aramayacağımı defalarca söyledim. bugün beni aradı yine annem teyzeni ara diye aramayacağım dedim. kıyamet ondan sonra koptu. arayacaksın aramazsan akşam geldiğinde gebertcem seni falan filan birsürü saçmalık.
yine beni çocuklarla tehtid ediyor. çağır kaynananı baksın çık işten kendin bak falan.
ne yapayım şimdi arkadaşlar nasıl davranayım. nolur akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?